FN Olomouc - genetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
2.9.14 17:33

@dorkas budeš kompletně proklepnutá a pak už klidná, že zdravému donošení miminka nic nebrání :palec: Do 24 tt by mimčo bylo tak malé, že vlastně neživota schopné, proto se ani zachránit nedají. Kdyby bylo miminko v pořádku a jen ses třeba otvírala, tak tě zašijí nebo měla hematom apod. tak nasadí medikaci, ale pokud musí jít mimčo ven, tak se to řešit nedá :nevim: Jestli se můžu zeptat, tak proč jsi vlastně potratila? Pokud o to nechceš mluvit, naprosto chápu. Pokud by lékaři nic nenašli, ještě možná zajít k nějakému altern. odborníkovi, přece jen to může pomoct i třeba psychicky. Já se po potratu „léčila“ homeopaticky a mám i zkušenost s p. Perníčkovou (pokud jsi olomoučák).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.9.14 17:58

Důvod proč jsem potratila nevíme-ani doktoři, vše jsou jenom spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.9.14 18:54

@dorkas tak pozitivní na tom je, že nemáš problém otěhotnět a teď už jsou jen dvě možnosti… buď budeš mít z výsledků zprávu, že je vše OK a byly to náhody anebo se něco zjistí a doktoři už si pohlídají, ať se to neopakuje, příp. nasadí medikaci (kdyby to třeba bylo tou srážlivostí krve nebo štítnou žlázou) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.9.14 19:07

@mischelinka přesně takhle uvažuji! Problém otěhotnět opravdu naštěstí nemám, dnes jsem se bavila se sestřičkou a ta říkala že k nim chodí spusta žen co se pokoušejí otěhotnět např.15 let a buď bez výsledku a nebo potraty. Říkala je to hrozný co se vám stalo, ale buďte ráda že máte dvě zdravý děti a JÁ JSEM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.9.14 19:11

@dorkas i tak vím, jak se asi cítíš. Já jsem potratila a už jsem měla doma jedno dítko a taky mě uklidňovali, že buďte ráda za to, že máte doma syna apod. A já samozřejmě ráda byla a jsem, ale ta touha po dalším a jedno jestli druhém, třetím nebo více byla prostě silná. Výhodou je, že se nemáš díky dvěma dětem doma, v tom tolik času rýpat a až tak smutnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.9.14 19:14

@mischelinka jj to je pravda-nestíhám. Nelinka šla do 5.třídy a Andrejek do 1, takže pořád je co dělat. Jen včera jsem si dvakrát pobrečela na genetice,dr.byl ale úžasný a trpělivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.9.14 19:28

@dorkas pěkně si pobrečet není na škodu a ti dva doma ti naštěstí pěkně zaměstnají hlavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
2.9.14 19:33

@mischelinka někdy to prostě přijde, hlavně když to musím říct někomu kdo neví co se stalo-vše se mi pak vrací jako film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
11.9.14 19:11

Já byla dnes na štítné žláze za 2 roky mi porostl jeden uzlík na 9mm a taky mám horší krev-snížená funkce štítné žlázy. Takže ty 2 potraty mohly být způsobený tím-dobrý že, stačilo brát jen prášky a mohlo být vše o. k. Uvidíme co ještě ukáže či neukáže genetika. Půjdu ještě na endokrinologii ať mi dají prášky atd. a pak se snad taky dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
11.9.14 21:33

@dorkas ahoj, tak to může být paradoxně dobrá zpráva, protože budou dr vědět, co u tebe v dalším těhotenství pohlídat :kytka: A s tím, že stačilo jen brát prášky a mohlo to vyjít… asi nemá cenu si to tak zpětně říkat, třeba by to dobré bylo a třeba taky ne. Já třeba věřím, že miminko z nepodařeného těh. k nám vůbec nechtělo, zato z těhotenství potom máme úžasného kluka. Vše je tak, jak má být a snad jsi si nevytrpěla jen tak bez důvodu a teď k vám přijde nějaký prima prcek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
12.9.14 08:47

@mischelinka jj díky, asi máš pravdu. 30.září jedu na endokrinologii a tam to pořešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty