Připadám si jako fňukna

49
21.8.10 21:20

Fňukna

Opet o všem přemýšlím,přijdu si už jak fnukalka.V pondelí jdu zas obehávat práce,takže to bude fuška :think: Koupila jsem si tu kyselinu listovou teda to bych si nikdy nemyslela,že je to tak drahé a jestliže nebudu mít peníze a mám jí brát až do kojení…raději nemyslet na takové věci :cry: At uz je aspon to nejdůležitější (zamestnání)vyřešení nebo nevim :nevim: jen sem se chtěla vypsat není tu nikdo komu to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7782
21.8.10 22:17

Co si to kupovala za kyselinu listovou?Mě stála 14 Kč??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
21.8.10 23:23

Já už si tedy nepamatuju,kolik stála mě,ale víc jak 30kč to jistě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.8.10 08:32

Já měla listovku na předpis, takže 0,– (+30,– za ten recept)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.8.10 09:50

tak to je pěkný mě stála 528kč o předpisu vim až od vás já už fakt nevim proč to berou doktoři tak samozřejmě.Ptala jsem se sestřičky jestli mám na předpis nebo si ji můžu koupit sama a ona i sama,ale že je to takto drahý.Už mě toto nebaví!! :cert: Copak můžu vědět co mám na internetu hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jindřiš1
22.8.10 10:33

to by mě zajímalo co to máš za kyselinu listovou, já kupovala asi před 14 dny a za 100 tablet jsem dala 61kč

• Citovat
  • Upravit
19494
22.8.10 10:36
Beka píše:
tak to je pěkný mě stála 528kč o předpisu vim až od vás já už fakt nevim proč to berou doktoři tak samozřejmě.Ptala jsem se sestřičky jestli mám na předpis nebo si ji můžu koupit sama a ona i sama,ale že je to takto drahý.Už mě toto nebaví!! :cert: Copak můžu vědět co mám na internetu hledat?

Ahoj, mne doktorka rekla, ze kdyz mam vyvazenou stravu a vim hodne ovoce a zeleniny, ze ani nemam brat zadny vitaminy, ze jsou potom miminka velky. Ze zrovna ve stredni evrope neni nouze o potraviny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.8.10 13:46

holky jnemuje se to femibion jinou mi ani v lékárně nenabídla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.8.10 13:53

Beko, ve zdravotnictví - a v lékárnách - jde dneska asi hlavně o to, aby se točily prachy (tím samozřejmě nemyslím platy zdravotnického personálu - víme jak to je :wink: ). Kdyby to nebylo tak finančně zajímavé, tak lékárny nerostou jako houby po dešti; tam kde jsem dřív bydlel se pro léky jezdilo 15-20 kilometrů a dneska tam máš tři lékárny a „centrum zdraví“ (2600 obyvatel 8-o ).
A jinak o potížích s penězma vím svoje - po Novém roce jsem na tom byl ještě o maličko hůř než ty. Nezávidím, ale nezoufej, dostaneš se z toho tak jako já… Jenom si dopředu zvaž: existuje nějaká práce, kterou jsi schopná vykonávat v kuchyni nebo v obýváku, v pauzách mezi staráním se o maličké? Nebývá to nic moc, ale „každá kačka dobrá“…
Když tak napiš SZ, probereme to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
22.8.10 13:59

Beko, tak to tě v lékárně prostě natáhli. Obyčejná kyselina listová je za pár korun. Femibion je samozřejmě kombinace kyseliny listové ještě s něčím jiným. Takže příště to nekupuj a řekni, že chceš obyčejnou kyselinu listovou. Prostě lékárny a farmaceutické firmy ti rádi prodají něco dražšího a vydělají na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.8.10 16:09

už se bojim cokoliv sem napsat připadám si jak neschopnej idiot,kterej nic neví,asi jsem no :think:opět Vám díky :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.8.10 18:49

No jasně, Femibion jsou nejdražší vitamíny pro těhotné, ale v podstatě samotná listovka stačí. Jsme v moderní době, máme dostatek jídla, tak proč do sebe cpát zbytečně nějaký umělý vitamíny. Já v těhu brala jen samotnou listovku (první tři měsíce), jedla jsem normálně a malý rozhodně nestrádal. Porodní míry viz podpis.
A bodejť by ti nabídli jinou, když na téhle vydělají nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
22.8.10 18:51

Beka…a nemůžeš jí v lékárně vrátit?????
a aspon místo toho vzít něco jiného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.8.10 18:56

Kyselina listová se má brát v prvním trimestru, jestli se nemýlím, takže pokud ti to nevymění, vyber tohle a už nic nemusíš kupovat. Já nebrala absolutně nic, stejně jsem na to přišla pozdě, a mimču absolutně nic nechybělo. Pokud budeš jíst vyváženou stravu, nemusíš do sebe prát už nic navíc. :think: Penízky se ti budou hodit na výbavičku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.8.10 20:08

Vrátila bych ji jenže už jsem ji začala brát.už budu kupovat jen jak tu píšete.Proto mě to tak rozhodilo… :cert: Samozřejmě chci pro mrnouska to nejlepší,ale jde to i bez drahých výrobku a to jsem opravdu ráda ufff :kytka: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová