Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hlásím se:-) Manžela mám též od rána do zítra v práci, jedno dítě spí, druhé zlobí. Ale po spaní razíme ven, tak snad to bude lepší.-) Doma je to fakt na hlavu..
Tak já jsem taky sama.....
ale to jsem vždy celý týden od rána do večera…a pak má chlap zase týden volno…
ale po spaní jdeme k prababičce.....a moji rodiče jsou taky kousínek,takže zase tak sami nejsme
ahojky, taky jsme sami až do večera, čekám až se dětičky vyspinkaj a razíme ven, dneska to vyhrálo nádraží a mašinky…:-))) starší synek si přál..:-))doma bych se unudila.
Já. Přítel je sice doma, ale celý den maká na střeše - obkládá komín, tak jen občas kouknu jestli nespadl
a jít na prochajdu se navíc bojím, abych mu kdyžtak poskytla první pomoc, kdyby fakt slítl ![]()
manžel na služebce, děti řádí ale doufám v kočíku usnou a já k nim padnu na lehátko uááááá.
Ploxi píše:
Holky, kdo jste dnes sami doma s dětmi? Můj manžel je v práci už od včerejška, vsechny kamarádky jsou pryč, na výletech s rodinou a já tu tvrdnu sama s malymRodinu mám daleko a rodina z manželovy strany nějak nefunguje. Tak teď přemýšlím, co odpoledne podniknem ??? Nemám doma ani auto, manžel jel s ním do práce. Najde se tu nějaká taková, které to leze už taky na mozek?
Ahoj tak mě to leze na mozek už pořádně jsme sami už od pondělka ![]()
chocho tak já vás naštvu. Syn je s tátou u babičky. Skoro celý nasledující týden bude u druhé babičky
![]()
sorry, ale musela jsem ![]()
janac píše:
chocho tak já vás naštvu. Syn je s tátou u babičky. Skoro celý nasledující týden bude u druhé babičky![]()
sorry, ale musela jsem
Tak to jsi mě opravdu naštvala , vrrrr…
Ne, dělám si legraci. Já budu mít aspoň manžela doma celý týden, taky to není k zahození !!! ![]()
Ploxi píše:janac píše:Tak to jsi mě opravdu naštvala , vrrrr…
chocho tak já vás naštvu. Syn je s tátou u babičky. Skoro celý nasledující týden bude u druhé babičky![]()
sorry, ale musela jsem
Ne, dělám si legraci. Já budu mít aspoň manžela doma celý týden, taky to není k zahození !!!
No, já jsem taky zvědavá, jak to budu zvládat. Nejdýl bývá pryč tak půlden - právě někde s tátou.
Babička (moje mamka) - jsem tam s ním často - ho teď má mít týden. On se bude mít královsky..Ale já se asi zblázním. Bude to divný..
pokusím si to užít a fakt si odpočinout a nabrat síly na zimu. Teď nastává to na energii a psychiku nejnáročnější období.
![]()
janac píše:Ploxi píše:No, já jsem taky zvědavá, jak to budu zvládat. Nejdýl bývá pryč tak půlden - právě někde s tátou.janac píše:Tak to jsi mě opravdu naštvala , vrrrr…
sorry, ale musela jsem
Ne, dělám si legraci. Já budu mít aspoň manžela doma celý týden, taky to není k zahození !!!
Babička (moje mamka) - jsem tam s ním často - ho teď má mít týden. On se bude mít královsky..Ale já se asi zblázním. Bude to divný..pokusím si to užít a fakt si odpočinout a nabrat síly na zimu. Teď nastává to na energii a psychiku nejnáročnější období.
Co budeš dělat, když bude malej u babičky? Já byla před týdnem poprvé po 2 a čtvrt roce bez malého na 2 dny, ani jsem si to nějak neužila…jakoby mi pořád něco chybělo. Ale aspoň jsem se vyspala ![]()
No plán je jasný. Gruntovat a gruntovat. Ale mě to neva, vyčistím si hlavu. A pak spát a trochu pít ![]()
Holky, kdo jste dnes sami doma s dětmi? Můj manžel je v práci už od včerejška, vsechny kamarádky jsou pryč, na výletech s rodinou a já tu tvrdnu sama s malym
Rodinu mám daleko a rodina z manželovy strany nějak nefunguje. Tak teď přemýšlím, co odpoledne podniknem ??? Nemám doma ani auto, manžel jel s ním do práce. Najde se tu nějaká taková, které to leze už taky na mozek?