Kdo jste dnes s dětmi sami?

Ploxi
15.8.10 13:36

Kdo jste dnes s dětmi sami?

Holky, kdo jste dnes sami doma s dětmi? Můj manžel je v práci už od včerejška, vsechny kamarádky jsou pryč, na výletech s rodinou a já tu tvrdnu sama s malym :-( Rodinu mám daleko a rodina z manželovy strany nějak nefunguje. Tak teď přemýšlím, co odpoledne podniknem ??? Nemám doma ani auto, manžel jel s ním do práce. Najde se tu nějaká taková, které to leze už taky na mozek?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
15.8.10 13:42

Ahoj, hlásím se:-) Manžela mám též od rána do zítra v práci, jedno dítě spí, druhé zlobí. Ale po spaní razíme ven, tak snad to bude lepší.-) Doma je to fakt na hlavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
15.8.10 13:47

Tak já jsem taky sama.....
ale to jsem vždy celý týden od rána do večera…a pak má chlap zase týden volno…
ale po spaní jdeme k prababičce.....a moji rodiče jsou taky kousínek,takže zase tak sami nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
15.8.10 14:14

ahojky, taky jsme sami až do večera, čekám až se dětičky vyspinkaj a razíme ven, dneska to vyhrálo nádraží a mašinky…:-))) starší synek si přál..:-))doma bych se unudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.8.10 14:27

Já. Přítel je sice doma, ale celý den maká na střeše - obkládá komín, tak jen občas kouknu jestli nespadl :mrgreen: a jít na prochajdu se navíc bojím, abych mu kdyžtak poskytla první pomoc, kdyby fakt slítl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
15.8.10 14:36

manžel na služebce, děti řádí ale doufám v kočíku usnou a já k nim padnu na lehátko uááááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
15.8.10 14:41
Ploxi píše:
Holky, kdo jste dnes sami doma s dětmi? Můj manžel je v práci už od včerejška, vsechny kamarádky jsou pryč, na výletech s rodinou a já tu tvrdnu sama s malym :-( Rodinu mám daleko a rodina z manželovy strany nějak nefunguje. Tak teď přemýšlím, co odpoledne podniknem ??? Nemám doma ani auto, manžel jel s ním do práce. Najde se tu nějaká taková, které to leze už taky na mozek?

Ahoj tak mě to leze na mozek už pořádně jsme sami už od pondělka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 16:33

chocho tak já vás naštvu. Syn je s tátou u babičky. Skoro celý nasledující týden bude u druhé babičky :dance: :pankac:

sorry, ale musela jsem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ploxi
15.8.10 18:32
janac píše:
chocho tak já vás naštvu. Syn je s tátou u babičky. Skoro celý nasledující týden bude u druhé babičky :dance: :pankac:sorry, ale musela jsem :-P

Tak to jsi mě opravdu naštvala , vrrrr… :-) Ne, dělám si legraci. Já budu mít aspoň manžela doma celý týden, taky to není k zahození !!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3138
15.8.10 18:52
Ploxi píše:
janac píše:
chocho tak já vás naštvu. Syn je s tátou u babičky. Skoro celý nasledující týden bude u druhé babičky :dance: :pankac:sorry, ale musela jsem :-P
Tak to jsi mě opravdu naštvala , vrrrr… :-) Ne, dělám si legraci. Já budu mít aspoň manžela doma celý týden, taky to není k zahození !!! :mavam:

No, já jsem taky zvědavá, jak to budu zvládat. Nejdýl bývá pryč tak půlden - právě někde s tátou.
Babička (moje mamka) - jsem tam s ním často - ho teď má mít týden. On se bude mít královsky..Ale já se asi zblázním. Bude to divný.. :think: pokusím si to užít a fakt si odpočinout a nabrat síly na zimu. Teď nastává to na energii a psychiku nejnáročnější období.
 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ploxi
15.8.10 19:28
janac píše:
Ploxi píše:
janac píše:
Tak to jsi mě opravdu naštvala , vrrrr… :-) Ne, dělám si legraci. Já budu mít aspoň manžela doma celý týden, taky to není k zahození !!! :mavam:
No, já jsem taky zvědavá, jak to budu zvládat. Nejdýl bývá pryč tak půlden - právě někde s tátou.
Babička (moje mamka) - jsem tam s ním často - ho teď má mít týden. On se bude mít královsky..Ale já se asi zblázním. Bude to divný.. :think: pokusím si to užít a fakt si odpočinout a nabrat síly na zimu. Teď nastává to na energii a psychiku nejnáročnější období.
8-)

Co budeš dělat, když bude malej u babičky? Já byla před týdnem poprvé po 2 a čtvrt roce bez malého na 2 dny, ani jsem si to nějak neužila…jakoby mi pořád něco chybělo. Ale aspoň jsem se vyspala :-)

• Citovat
  • Upravit
3138
15.8.10 19:46

No plán je jasný. Gruntovat a gruntovat. Ale mě to neva, vyčistím si hlavu. A pak spát a trochu pít :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová