Bříško jako balon :)

3321
15.8.10 10:35

bříško jako baloooon :)

Ahojky, je tu někdo, kdo se už v 6.měsíci( 23.tt ), cítí jako balvan? Čekám třetí mimčo a když porovnám jak jsem vypadala v předešlých těhotenstvích a jak vypadám ted…nějak ani nechci pomyslet na to, jak budu vypadat v 9. měsíci.....přes bříško mám 96 cm…a vzhledem k tomu, že jsem poměrně utlé postavy( váha 63kg), pupík je opravdu velký :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
15.8.10 10:42

:-) přidávám se do klubu. Taky 3 tí dítko, taky žádná herdek baba- začala jsem na 67,5 kg/176 cm, přes bříško mám ve 22tt 95 cm a připadám si jak týden před porodem. Všechno je tak nějak zrychlenější,než u předchozích těhu,jsem mnohem víc unavená , zpomalená. Malou cítím opravdu pořádně,občas mně taky přepadne děs,jak dožiju konce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.8.10 10:48

Lehce mě utěšuje, že je větší pupek v dalších těhu normální. Čekám druhé mimčo, těhu oblečení musím nosit od konce druhého měsíce a už na začátku třetího mě lidi v mhd pouštěli sednout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 10:56

berry: jééé, tak to jsme na tom opravdu dost podobně :lol: , můžu se zeptat, kolik ti je? mě je 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 10:58

MaeS : to byl taky první šok, když mě lidé začali pouštět sednout…to jsme u prvního zažila poprvé až na cestě do porodnice 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21532
15.8.10 10:58

tak já čekám druhé a taky mám bříško výrazně větší. i váhový přírůstek. s Klárkou jsem měla za celé těhu 9 kg, teď mám ve 29tt už 8kg nahoře. a to držím kvůli těhu cukrovce od úplného začátku těhotenství dietu. no, radši ani nemyslet jak by to vypadalo, kdybych se nemusela hlídat s jídlem ;-) (jo a jinak startovací váha 53 g na 170 cm a většina váhy mi jde do břicha). holt si říkám, že za prvé jsou svaly víc povolené po předchozím těhu a tudíš se rychleji vytáhnou a za druhé to tentokrát bude nejspíš kluk. tak jsem zvědavá na porodní hmotnost, když Klárka měla 3560g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 11:01

nozu: já u prvního přibrala 14,5 kilo :roll: , u druhého 11kilo :think: a ted, mám navrh zatím jen 2 kila, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.8.10 11:13

villik mně je 38 8-) . Váhově zatím 4 kg nahoru, doktoři mi doporučili kvůli cévám přibrat jen tak 10 kg celkem,tak se to snažím dodržet,ale nevim nevim :lol: Já taky nikdy nepřibrala moc,ale vzhledem k věku už to možná bude ošidné,no uvidíme . Naposled jsem rodila před 12 ti lety,tak jsem si myslela,že jako třetirodička to bude f poho,ale skutek utek, tělo jakoby zapomělo,mám napnuté břišní úpony jak nějaká prvo a bříško jak melounek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.8.10 11:18

mě se pořád všichni ptali, jestli nebudu mít dvojčata… Nevím jak jsem se cítila v 6. měsíci, ale vím, že ke konci už jsem se fakt jenom kutálela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 11:18

berry: to jsem slyšela, že pokud je mezi porodama delší pauza, může to vypadat jako kdybys čekala první dítě…já mám mezi dětma necelé dva roky rozdíl a ted by to mělo byt podobné( 23 msíců). třetí těhotenství je pro mě nejhorší…nějak se jen valím a nemám tolik energie :nevim: , takže se třetím mimčem končíme..už aby byl prosinec a mimi na světě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 11:20

pomeranca: to se ptám já sebe sama, jestli nečekám dvojčata :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.8.10 11:48

Při druhém těhu to na mě poznala 10tiletá holčička, když jsem byla asi ve 12. týdnu :lol: Ale zas ke konci už jsem tolik na objemu nenabírala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.8.10 11:52

vililik máme uzavřenou skupinu TP prosinec 2010, jestli se ti chce klábosit s mamčama,co čekáme v prosinci,zažádej o vstup,rády tě tam uvítáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 11:53

v to taky ve skrytu duše doufám :palec: , že si to odbydu ted a pak už bříško tak moc nepovyroste… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
15.8.10 12:00

berry: já už ve skupině jsem :-D , jen jsem omylem vepsala diskusy sem :lol:, ale myslím, že to vůůůbec nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová