Chci být snažilka :-)

6725
19.8.10 16:02

Chci být snažilka :-)

Ahojky,
najde se tu někdo, kdo je v podobné situaci jako já? Rádi bysme ještě mimčo, ale zatím nám to příliš nedovoluje fin. situace (to si myslí teda především manžel :D), takže já požehnání od manžílka nemám, nicméně moc bych chtěla být snažilka a to brzy :oops:

Takže jestli je tu někdo, kdo by mimi chtěl, plánuje a přesto nemá z nějakého důvodu ještě požehnání, tak sem s vámi ;-)

Samozřejmě vítám i každého dalšího, kdo by se chtěl připojit ;-)

Jahůdka a svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9306
19.8.10 16:14

Jahudko víš co se říká, když uvidíš jedno dítě, uživíš 10 :srdce: :srdce: Ale vím co asi myslíš pak školky, školy atd. My máme jedno, teď čekáme druhé a třetí mít nebudeme, to vím 100% protože jsme přesně ve stejné situaci. Můj nechtěl ani to druhé, byl proti, ale nakonec … viz můj metřík :mrgreen: Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 16:23
Šema píše:
Jahudko víš co se říká, když uvidíš jedno dítě, uživíš 10 :srdce: :srdce: Ale vím co asi myslíš pak školky, školy atd. My máme jedno, teď čekáme druhé a třetí mít nebudeme, to vím 100% protože jsme přesně ve stejné situaci. Můj nechtěl ani to druhé, byl proti, ale nakonec … viz můj metřík :mrgreen: Držím palečky!!!

K mimču moc gratuluju :potlesk:
Jak jsi ho dokázala přemluvit? :lol:

Jinak já souhlasím, že uživit se to dá víceméně vždycky… myslím si, že tak za 3 roky by bylo i dost na ostatní položky a to si klidně to mimčo můžeme pořídit v té době, že :D No, ale vysvětli to chlapovi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 16:34

Jahudko jak?? pořád dokola jsem mu říkala, že jedináčka nechci, že kdyby on neměl bráchu, -nic. Pak mi řekl, že se cití starý ( 37) tak mu říkám, jaký je mlaďoch -nic, pak už jsem šla hodně ostře a ječela na něj, že na co si hledal o 12 mladší ženskou, když teda se cítí starý a má jedno dítě, že můžeme být rádi, že jsme zdrav a můžeme mít dětí kolik chceme-nic. Nakonec tady byla sousedka s malou, o 4 měs starší jak náš a nakonec sám uznal, že teda by si Davído zasloužil sourozence. A že teda teď nebo nikdy, že fakt má strach, že pak nebude mít na to nervy. Tak jeden sex a bylo.. Takže mě to stálo dost nervu.. A miliony hádek :-x :-x

A děkuji za gratulaci! Zkus na něj jít že to zvládnete atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 17:17

ŠEMO jo, někdy si člověk myslí, že pomůže to nebo to a nakonec to přijde odjinud :-) Já ovšem nejvíc závidím to, že jeden sex a bylo… o tom se mi může jen zdát, i když kdo ví… třeba by to teď taky tak bylo :-) Ale naděje si moc nedělám :roll:

Hlavní je, že jsi hádky ustála a dosáhla svého :potlesk: Určitě vám to dá do vztahu ještě větší sblížení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 17:27

Jakudko, ona byla i dost velká krize před otěhu, ale ze všeho sem ustoupila a udělala krok já, ale příště už ho neudělám, protože vidím, že to stejně k ničemu nevede! A co teda řekl tvůj? Jen že to nezvládnete finančně? Taky mu řekni, že všechno máš po dětěch :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 17:34

Šemo tak to mě mrzí, že to doma neni ideální. Ale snad bude :kytka:

No, v podstatě je to tak. Problém spíš je, že třetí dítě znamená největší výdaj v podobě auta, protože do našeho se tři dát prostě nedají. To je fakt, že je výdaj na který nemáme a mít asi hnedtak nebudeme :-( Ale jinak si nemyslím, že by to byl takový problém. Spíš manža chce v příštích 2.5 letech doplatit nějaké dluhy a dítě by mu přišlo jako další zátěž a tím třeba i prodloužení splácení. Jemu totiž když v tomhle hrábne, tak s ním nic nehne :evil: Ale já ho prostě musím nějak zpracovat :twisted: Nechci zase, abych pak nastoupila do práce a děti byly moc věkově od sebe :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 17:37

Jahudko tak to ti plně rozumim protože tohle jsem nechtěla ani já a jak se znám, tak bych šla do práce,a pak na mateřskou už ne, protože bych byla v jiných kolejích. Ale já myslím, že to půjde, uvidíš! :hug: A on teda neřekl vyloženě že třetí nechce? Je fakt, že chlap to bere jinak, ty vidí tak, že musí živit rodinu a proto se toho dost bojí. Takhle mi to vysvětlil můj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 17:41

Já ho taky chápu a na jednu stranu z racionálního pohledu mu samozřejmě musím i dát za pravdu. Ale já jsem holt iracionální ženská s mateřskými pudy :lol: a nejsem schopná se nějak smířit s tím, že bych už nikdy neměla mít // na testu, cítit mimi v bříšku, rodit, sledovat vývoj, včlenění do rodiny a to všechno.
On třetí dítě moc chce, jen se toho bojí no. Už jsem teď i vysadila prášky, stejně jsem si říkala, že bych tělu od nich chtěla dát oddech. Zatím budeme používat jen kondomy a třeba v dobré chvíli podlehne a nevezme si ho :lol:
Na druhou stranu si říkám, že jsem stejně asi cvok. Někdy (teda dost často :oops: )mě z těch rarachů jde hlava kolem a nejradši bych je zbušila na jednu hromadu a jsem z nich na nervy. A přesto si nemůžu dát pokoj se třetím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 17:43

Jahudko znám plno ženských co to mají stejně jako ty, prostě to třetí je třeti. Tak vidíš, hele ono to nakonec půjde, uvidíš! Když třetí chce, tak to je super, to nebude tak složitá cesta :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 17:51

Kéž bys měla pravdu, to neznáš toho mojeho paličáka :lol:

Tak doufám, že se mi sem někdo přidá, ať netrpím sama, když ty už to máš šťastně za sebou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 17:54

Jahudko já byla tak před 2.5 měsícema na tom stejně takže vím jak ti je, a přidala bych se k tobě. A s tím paličákem???? No, tak se pojď podívat k nám domu.. Já býk, můj beran, Davídek kozoroh, a mimi v bříšku by mělo být beránek.. Ať žijou rohatý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 17:58

Tak to máte fakt dobrý znamení :D
Já jsem beran, takže ta paličatější bych měla být já, ale manžel je štír. Býval v pohodě, ale posledních pár let mu nějak šiblo a jak si vezme něco do hlavy, tak jde přes mrtvoly :roll: což by samo o sobě ani nevadilo, když by to dávalo nějaký smysl. Tohle je asi tak jediný co bych i jakž takž pochopila, ale on když si něco umane, tak si všichni klepeme na hlavu co to je za hovadinu :twisted: No, je zvláštní, ale alespoň se s ním nenudím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.8.10 18:00

Jahudko přesně, sice má svojí hlavu ale zase je jinak hodnej, atd, má rád děti a podobně, vid? On je chlap jiná rasa, takže to tak bude vždykcy, nebe a dudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
19.8.10 18:07
Šema píše:
Jahudko přesně, sice má svojí hlavu ale zase je jinak hodnej, atd, má rád děti a podobně, vid? On je chlap jiná rasa, takže to tak bude vždykcy, nebe a dudy :mrgreen:

máš recht :lol: jiná rasa :lol:
je to fakt, oni nikdy nepochopí nás a my je :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová