Focení zdarma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3542
25.7.11 13:13

tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.11 13:14
hamika píše:
přemýšlím, co by mohlo být tím důvodem… :nevim: Já bych do toho šla, ale pokud by mi ten člověk potom od pohledu nesedl, tak bych se omluvila a odešla. Náhodou přišlo by mi fajn vyzkoušet něco, z čeho by mohly být hezké fotky a ještě zdarma…proč ne?
Určitě bych chtěla vědět, že to někde vystavíš, ale neměla bych s tím problém. Když jdu kolem výkladů fotografů, běžně tam mají vystaveny fotky nevěst a ženichů a dětí, přijde mi to normální, jen bych chtěla vědět, že moje dítě někde bude figurovat…

Na webu mám i svoji fotku :-)
Ale už jsem psala, fotky bych zveřejnila pouze se souhlasem.

• Citovat
  • Upravit
16694
25.7.11 13:15

Já bych s tím problém neměla a na inzerát odpověděla. Však bych tam s tím dítětem byla a nikde není přeci psáno, že podmínkou je fotit nahá miminka…může mít přeci pěkné oblečení, nebo jinak naaranžované, takže bych za tím hned úchylárnu neviděla. Navíc, každý nějak začíná a pokud si hledám fotografa, tak dřív než zaplatím, tak chci vědět, jestli ty fotky za něco stojí, jsou nějakým způsobem originální, takže „potřebuju“ vidět jeho předchozí práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.11 13:17
mofiz píše:
tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..

Také díky za podporu :-) Koukám, že je to tak půl na půl.
Ještě mne napadlo leták pověsit na nástěnku u dětské dr., kam chodím s dcerou, dr. mě dobře zná, ví o mě dost věcí, s tím, že bych jí to samozřejmě oznámila. Nechtěla bych od ní reklamu, ale spíš, kdyby se někdo informoval, tak že nejsem žádnej úchylák :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.11 13:18
Kakika píše:
Já bych s tím problém neměla a na inzerát odpověděla. Však bych tam s tím dítětem byla a nikde není přeci psáno, že podmínkou je fotit nahá miminka…může mít přeci pěkné oblečení, nebo jinak naaranžované, takže bych za tím hned úchylárnu neviděla. Navíc, každý nějak začíná a pokud si hledám fotografa, tak dřív než zaplatím, tak chci vědět, jestli ty fotky za něco stojí, jsou nějakým způsobem originální, takže „potřebuju“ vidět jeho předchozí práci.

díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
3542
25.7.11 13:21

anonymní no v té čekárně by to bylo asi nejjistější.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.7.11 13:21
Anonymní píše:
mofiz píše:
tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..
Ještě mne napadlo leták pověsit na nástěnku u dětské dr., kam chodím s dcerou, dr. mě dobře zná, ví o mě dost věcí, s tím, že bych jí to samozřejmě oznámila. Nechtěla bych od ní reklamu, ale spíš, kdyby se někdo informoval, tak že nejsem žádnej úchylák :-)

To je dobrý nápad, navíc se ti budou hlásit jen maminky z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.7.11 13:22

Anonymní, pokud by se název inzerátu nebo jeho obsah trošku upřesnil, jak psaly holky, tak já osobně bych se i ozvala :wink: Samozřejmě osobní kontakt udělá hodně, takže kdyby ses mi „nelíbila“, prostě bych se omluvila a odešla. S vystavením fotky svého dítěte (oblečeného) na tvých stránkách bych problém neměla.
Tak mě napadá, nejsi z Usteckého kraje? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
25.7.11 13:23
Anonymní píše:
mofiz píše:
Ještě mne napadlo leták pověsit na nástěnku u dětské dr., kam chodím s dcerou, dr. mě dobře zná, ví o mě dost věcí, s tím, že bych jí to samozřejmě oznámila. Nechtěla bych od ní reklamu, ale spíš, kdyby se někdo informoval, tak že nejsem žádnej úchylák :-)

myslím, že tohle je dobrý nápad :palec:
Můžu vědět, z kterého jsi kraje? My se chceme jít brzy fotit a tohle by bylo zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
Anonymní píše:
Fotky (s kterými by rodiče souhlasili) bych měla vystavené na svém webu, ostatně tak to má snad každý fotograf, že prezentuje svoji práci.
Zatím tam mám vystavené fotky své dcery, dcery své sestry a dvou kamarádek.
Anonymní píše:
Ale už jsem psala, fotky bych zveřejnila pouze se souhlasem.

Tak to už pak zní daleko lépe :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317

Tak já bych reagovala a byla bych pro focení
Ani by mi nevadilo mé dítko vystavené na stránkách fotografky…pokud by tam teda zrovna nebylo nahaté :lol:
Jooo já bych do toho šla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ještě jednou vám všem děkuji za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.11 13:25

Jsem ze středočeského kraje :wink:

• Citovat
  • Upravit
5320
25.7.11 13:27
Anonymní píše:
Jsem ze středočeského kraje :wink:

sákriš, tak to mě mrzí, to je pro nás fakt hodně z ruky :-( Tak ať se daří a ať jsou maminky, které se ozvou, jen spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.11 13:30

Díky holky, jste zlatý :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat