Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..
hamika píše:
přemýšlím, co by mohlo být tím důvodem…Já bych do toho šla, ale pokud by mi ten člověk potom od pohledu nesedl, tak bych se omluvila a odešla. Náhodou přišlo by mi fajn vyzkoušet něco, z čeho by mohly být hezké fotky a ještě zdarma…proč ne?
Určitě bych chtěla vědět, že to někde vystavíš, ale neměla bych s tím problém. Když jdu kolem výkladů fotografů, běžně tam mají vystaveny fotky nevěst a ženichů a dětí, přijde mi to normální, jen bych chtěla vědět, že moje dítě někde bude figurovat…
Na webu mám i svoji fotku ![]()
Ale už jsem psala, fotky bych zveřejnila pouze se souhlasem.
Já bych s tím problém neměla a na inzerát odpověděla. Však bych tam s tím dítětem byla a nikde není přeci psáno, že podmínkou je fotit nahá miminka…může mít přeci pěkné oblečení, nebo jinak naaranžované, takže bych za tím hned úchylárnu neviděla. Navíc, každý nějak začíná a pokud si hledám fotografa, tak dřív než zaplatím, tak chci vědět, jestli ty fotky za něco stojí, jsou nějakým způsobem originální, takže „potřebuju“ vidět jeho předchozí práci.
mofiz píše:
tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..
Také díky za podporu
Koukám, že je to tak půl na půl.
Ještě mne napadlo leták pověsit na nástěnku u dětské dr., kam chodím s dcerou, dr. mě dobře zná, ví o mě dost věcí, s tím, že bych jí to samozřejmě oznámila. Nechtěla bych od ní reklamu, ale spíš, kdyby se někdo informoval, tak že nejsem žádnej úchylák ![]()
Kakika píše:
Já bych s tím problém neměla a na inzerát odpověděla. Však bych tam s tím dítětem byla a nikde není přeci psáno, že podmínkou je fotit nahá miminka…může mít přeci pěkné oblečení, nebo jinak naaranžované, takže bych za tím hned úchylárnu neviděla. Navíc, každý nějak začíná a pokud si hledám fotografa, tak dřív než zaplatím, tak chci vědět, jestli ty fotky za něco stojí, jsou nějakým způsobem originální, takže „potřebuju“ vidět jeho předchozí práci.
díky ![]()
Anonymní píše:mofiz píše:Také díky za podporu
tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..Koukám, že je to tak půl na půl.
Ještě mne napadlo leták pověsit na nástěnku u dětské dr., kam chodím s dcerou, dr. mě dobře zná, ví o mě dost věcí, s tím, že bych jí to samozřejmě oznámila. Nechtěla bych od ní reklamu, ale spíš, kdyby se někdo informoval, tak že nejsem žádnej úchylák
To je dobrý nápad, navíc se ti budou hlásit jen maminky z okolí.
Anonymní, pokud by se název inzerátu nebo jeho obsah trošku upřesnil, jak psaly holky, tak já osobně bych se i ozvala
Samozřejmě osobní kontakt udělá hodně, takže kdyby ses mi „nelíbila“, prostě bych se omluvila a odešla. S vystavením fotky svého dítěte (oblečeného) na tvých stránkách bych problém neměla.
Tak mě napadá, nejsi z Usteckého kraje? ![]()
Anonymní píše:mofiz píše:Také díky za podporu
tak já bych se focení asi nebála, kor kdyby to dělala žena. Ty děti ani miminka nejsou nahaté a jsou tam s nimi rodiče. Když se podíváte do fotoalelieru do výloehy jsou tam malé děti normálně. Na webech fotografů jsou též malé děti a rodiče.. nikdo to nezkoumá. Nehledě na to, že nikde neudáváte adresu, takže můžete být z Ostravy a fotka bude na webu Plzeňského fotografa. není nikde uvedené ani jméno. A když už máte obavy, kolik z Vás má fotky dítěte na FB nebo emiminu? Máte tam uvedený i okres.. takže za mne ano..Koukám, že je to tak půl na půl.
Ještě mne napadlo leták pověsit na nástěnku u dětské dr., kam chodím s dcerou, dr. mě dobře zná, ví o mě dost věcí, s tím, že bych jí to samozřejmě oznámila. Nechtěla bych od ní reklamu, ale spíš, kdyby se někdo informoval, tak že nejsem žádnej úchylák
myslím, že tohle je dobrý nápad ![]()
Můžu vědět, z kterého jsi kraje? My se chceme jít brzy fotit a tohle by bylo zajímavé…
Anonymní píše:
Fotky (s kterými by rodiče souhlasili) bych měla vystavené na svém webu, ostatně tak to má snad každý fotograf, že prezentuje svoji práci.
Zatím tam mám vystavené fotky své dcery, dcery své sestry a dvou kamarádek.
Anonymní píše:
Ale už jsem psala, fotky bych zveřejnila pouze se souhlasem.
Tak to už pak zní daleko lépe
.
Tak já bych reagovala a byla bych pro focení
Ani by mi nevadilo mé dítko vystavené na stránkách fotografky…pokud by tam teda zrovna nebylo nahaté ![]()
Jooo já bych do toho šla ![]()
Anonymní píše:
Jsem ze středočeského kraje
sákriš, tak to mě mrzí, to je pro nás fakt hodně z ruky
Tak ať se daří a ať jsou maminky, které se ozvou, jen spokojené ![]()