Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Jsem ze středočeského kraje
Hmm, pro nás docela daleko
Tak ať se daří a máš hodně zájemců, kteří tě potom budou i chválit ![]()
Upřimně,myslela bych si,že si pedofil,nebo chceš dělat fotky k tomu určené.
Pokud ti jde o focení a přivýdělek,pofotila bych jako ukázkové práce své děti,děti známích či kamarádek,to ti na rozjezd bude stačit,stačí pár fotek,pokud jsou dobré,je k ničemu dělat zdarma spoustu fotek které jsou průměrné,všichni mají digitály a počítače,není problém si upravit i jako amarér fotky doma.
A udělala bych „Cenu“ aby se to vyplatilo tobě i zájemcům,zdarma je to divné,pokud jsi opravdu dobrá.
No já osobně bych do toho asi taky šla
nevidím na tom nic špatného…jsem z Prahy, když budeš chtít písni zprávu a třeba se domluvíme.
dada1511 píše:
Upřimně,myslela bych si,že si pedofil,nebo chceš dělat fotky k tomu určené.Pokud ti jde o focení a přivýdělek,pofotila bych jako ukázkové práce své děti,děti známích či kamarádek,to ti na rozjezd bude stačit,stačí pár fotek,pokud jsou dobré,je k ničemu dělat zdarma spoustu fotek které jsou průměrné,všichni mají digitály a počítače,není problém si upravit i jako amarér fotky doma.
A udělala bych „Cenu“ aby se to vyplatilo tobě i zájemcům,zdarma je to divné,pokud jsi opravdu dobrá.
No o to mi šlo, aby to nevyznělo úchylně…
Ale z toho důvodu by na letáku byl uveden i web, kde je vyfocena dcera + děti kamarádek a sestry. + teda fotky i mimo toto téma.
Myslím, že mám fotky pěkné, jako amatér s digitálem si nepřipadám.
Na jakou cenu by jsi např. ty reagovala?
Proto se tu také ptám na názory a případně rady ![]()
já bych si spíš založila stránku na facebooku, tam je lidí habaděj
přidala nějaké ty tvé fotečky, fotečku ateliérku a hotovo, takhle na inzerát bych asi taky nereagovala:-)
No,profi fotky 800- 1200kč cca 12 fotek 3 témata - 3 podobné fotky,focení za dvě hodiny.Jestli jsi na rozjezdu a máš čas tak poloviční cena,na začátek,a až se to roznese,a už tolik času mít nebudeš,můžeš zvýšit ![]()
Čily 400-600kč,to je cena která neodradí.Aspoň mě ne.
Já bych to také zkusila, ale nejdříve bych se podívala na ty fotky na webu. S vystavením fotek bych taky problém neměla. Dělá to tak každý fotograf. A pokud tam již nějaké fotky máš, tak bych možná dala i nějakou pěknou cenu. To, že by byly úplně zdarma by se mi asi moc nezdálo.
. Jinak já platila za 18 fotek ve vel. 15×21cm 2200kč, jinak všechny co se nafotily byly na cd. 25fotek za 2900Kč a 35 za 4500Kč v Brně.
Anonymní píše:
Jsem ze středočeského kraje
jná taky, kdyžtak písni SZ ![]()
problém s tím nemám…pokud si padnem do oka a u focení přece budu, takže pokud by mi bylo něco divné, zasáhnu…s vystavěním bych problém neměla…
dada1511 píše:
No,profi fotky 800- 1200kč cca 12 fotek 3 témata - 3 podobné fotky,focení za dvě hodiny.Jestli jsi na rozjezdu a máš čas tak poloviční cena,na začátek,a až se to roznese,a už tolik času mít nebudeš,můžeš zvýšitČily 400-600kč,to je cena která neodradí.Aspoň mě ne.
Kolem těch 800,– za 12 fotek jsem koukala, že se ceny pohybují.
Díky za tip ![]()
mauglie píše:
Já bych to také zkusila, ale nejdříve bych se podívala na ty fotky na webu. S vystavením fotek bych taky problém neměla. Dělá to tak každý fotograf. A pokud tam již nějaké fotky máš, tak bych možná dala i nějakou pěknou cenu. To, že by byly úplně zdarma by se mi asi moc nezdálo.. Jinak já platila za 18 fotek ve vel. 15×21cm 2200kč, jinak všechny co se nafotily byly na cd. 25fotek za 2900Kč a 35 za 4500Kč v Brně.
Teda to jsou slušný pálky! Ty ceny mi přijdou dost přehnaný i na Brno…
nedavala bych tam zdarma ale za cenu materialu - cenu fotek, bez casu, prace a udala duvod proc ..
a s tim bych do toho sla ![]()
dej pak vedet ![]()
jinak u nas v JBc chce pani fotografka za 20 fotek pri cca 2 hodinach foceni v atelieru a dekoracema za triclennou rodinu 1800Kc
Každá práce má svoji hodnotu a jestli svoji práci odvedeš dobře, má být za ni adekvátní odměna. Můžeš dát třeba slevu ze začátku, ale zadarmo bych to nedělala.
Ono to taky ukazuje i na tebe jak si věříš a podobně. Vždy je „podezřele“ ( tím teď nemyslím žádné uchylárny) když je něco moc levné nebo moc drahé, je potřeba najít rovnováhu, aby byla spokojenost tvoje, ale i zákazníka. Pak se ti vrátí nebo doporučí.
Já jsem malého nechala fotit na Slovensku u kamarádky - za 20 fotek jsem platila 65 eur ( bylo to se slevou, jinak je to 80). Dostala jsem DVD a vytištěné fotky ve dvou velikostech.
Držím place ať se to rozjede.
Mišela1 píše:
Každá práce má svoji hodnotu a jestli svoji práci odvedeš dobře, má být za ni adekvátní odměna. Můžeš dát třeba slevu ze začátku, ale zadarmo bych to nedělala.
Ono to taky ukazuje i na tebe jak si věříš a podobně. Vždy je „podezřele“ ( tím teď nemyslím žádné uchylárny) když je něco moc levné nebo moc drahé, je potřeba najít rovnováhu, aby byla spokojenost tvoje, ale i zákazníka. Pak se ti vrátí nebo doporučí.
Já jsem malého nechala fotit na Slovensku u kamarádky - za 20 fotek jsem platila 65 eur ( bylo to se slevou, jinak je to 80). Dostala jsem DVD a vytištěné fotky ve dvou velikostech.
Držím place ať se to rozjede.
Nejspíš máš pravdu. Ale bylo mi trapné si účtovat částku, když nemám pořádný atelier (jen v domácích podmínkách), venku mi to nevadí, tam se fotí „samo“.
Děkuji za názor, Tobě i ostatním ![]()