Focení zdarma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
25.7.11 14:19
Anonymní píše:
Mišela1 píše:
Každá práce má svoji hodnotu a jestli svoji práci odvedeš dobře, má být za ni adekvátní odměna. Můžeš dát třeba slevu ze začátku, ale zadarmo bych to nedělala.
Ono to taky ukazuje i na tebe jak si věříš a podobně. Vždy je „podezřele“ ( tím teď nemyslím žádné uchylárny) když je něco moc levné nebo moc drahé, je potřeba najít rovnováhu, aby byla spokojenost tvoje, ale i zákazníka. Pak se ti vrátí nebo doporučí.
Já jsem malého nechala fotit na Slovensku u kamarádky - za 20 fotek jsem platila 65 eur ( bylo to se slevou, jinak je to 80). Dostala jsem DVD a vytištěné fotky ve dvou velikostech.
Držím place ať se to rozjede.
Nejspíš máš pravdu. Ale bylo mi trapné si účtovat částku, když nemám pořádný atelier (jen v domácích podmínkách), venku mi to nevadí, tam se fotí „samo“.
Děkuji za názor, Tobě i ostatním ;-)

taky je otazka odkud jsi - jaka je konkurence v okoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.11 14:24

Jsem z malé obce, fotograf tu není, ani v okolí, stále se tu staví a stěhují se sem z Prahy mladé rodiny, dětí je tu opravdu plno. Takže myslím, že šance by byla.

• Citovat
  • Upravit
2201
25.7.11 14:32

Ja si myslim, ze se ti na inzerat prihlasi plno maminek, zvlast z tveho okoli, protoze te budou znat, nebo budeou znat nejakeho tveho znameho. A nabidka zdarma nebude vubec zvlastni, dnes kdyz nekdo rozjizdi nejaky „podnik“ tak take prvni nabidku dava zdarma, aby nalakal zakazniky.
Drzim palce at se brzy zadari.

A pokud chces napis mi SZ, totiz uz nejakou dobu premyslis o fotografovi a ne a ne se k nejakemu vypravit. Nakonec vzdycky fotime doma, tedy foti manzel, ja aranzuji dcerku a pozadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
25.7.11 14:38

Já bych poprosila do SZ odkaz na Tvůje web, jestli můžu? Klidně bych koukla teda! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.11 14:39

Ještě jednou díky za názory.
Už musím, probudila se mi „šéfka“ a vyžaduje mou péči :-)

• Citovat
  • Upravit
1757
25.7.11 15:24
Anonymní píše:
mauglie píše:
Já bych to také zkusila, ale nejdříve bych se podívala na ty fotky na webu. S vystavením fotek bych taky problém neměla. Dělá to tak každý fotograf. A pokud tam již nějaké fotky máš, tak bych možná dala i nějakou pěknou cenu. To, že by byly úplně zdarma by se mi asi moc nezdálo. :nevim:. Jinak já platila za 18 fotek ve vel. 15×21cm 2200kč, jinak všechny co se nafotily byly na cd. 25fotek za 2900Kč a 35 za 4500Kč v Brně.
Teda to jsou slušný pálky! Ty ceny mi přijdou dost přehnaný i na Brno…

jsou no, když jsem hledala, něco levnějšího, tak se mi nelíbilo provedení a přístup. Takže jsem volila takto a nikdy jsem nelitovala. Hodně fotoateliérů má podobné ceny. Záleží kolik se nafotí setů a kolik dají fotek. Možná kdybych vyloženě nehledala fotoatelier, tak budou levnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
25.7.11 16:20

Ahoj,
mně by to na ulici zarazilo.
Ale třeba tady na webu, pokud bys dala svůj nick na vědomí, zkusit to rozjet, zaplatit si třeba reklamu, nevím, jak se to tu pohybuje.
Vím, že jinde na webu se takhle rozjelo několik fotografek. Potřebovaly získat zkušenosti s focením dětí. Zisk je pak ta zkušenost, není třeba platit za práci. Nestačí fotit jen své dítě, které znáš.

Jsem z Prahy, klidně bych focení zkusila, ale mám už velké děti - 4 a 6, není to moc?
Děsně nutně potřebuju domů nějakou hezkou fotku… Nejlépe rodinnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
25.7.11 17:06

Chvíli jsem se plácala ve fotomodelingu, kdy mě fotograf oslovil a já jela na focení a vlastně jsme se seznámili až na místě. Takže s tím problém nemám. S vystavováním fotek na webu taky ne - jasně že se souhlasem rodičů.

Píšni SZ odkud jsi, třeba přijedem na focení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová