For Babies 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2133
6.10.15 11:22

For Babies 2015

Ahoj maminky, nevíte, jestli některá z firem, které vystavují nabízí vstupenky zdarma? Vždy se nějaká najde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1028
6.10.15 11:23

Taky se zahackuju a pockam na info.Tez me to zajima ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.10.15 12:06

Já vyhrála, ale už je po soutěži.. ale jinak jsem nikde nabídku moc neviděla, jen na webu mají nabídku na zlevněnou rodinnou vstupenku 2dospělí+3dětí za 350

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
6.10.15 12:23

Každoročně má Veselá nohavice na FB… Jestli i letos netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.10.15 12:25

Nohavice už má rozdané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
7.10.15 12:25

Už budou nejspíš rozdané, vždy tak 14dní až týden před, bývají soutěže a nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.10.15 21:39

2x čestná vstupenka na for babies

Holky chcete nektera 2 cestne vstupenky na for babies? Uz plati jen zitra. Ja se tam chystala, ale onemocnel mi manzel i dcerka, tkz nepada v uvahu, ze bych se tam dostala :roll: Oni nemuzou a ja to sama nedam, nekdo se o ne musi starat. Vstupenky jsem vyhrala tady na eMiminu, tak by me o to vice mrzelo, ze by propadly. Pokud jste z Prahy, muzete se pro ne stavit hned v nedeli rano cestou na veletrh. Bydlim v ulici Ke kapslovne na Praze 3. Kdo ma zajem, napiste mi SZ ;-)

PS: zdarma samozrejme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.10.15 10:35

adlita

Jeee :lol:,nemas nahodou k dispozici stale ty dve vstpenky? Chteli bychom na veletrh vyrazit dnes po obede. Diky za odpoved ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.10.15 10:41

@Wendulína Uz bohuzel ne. Pred necelou hodinkou si je uz vyzvedla jina maminka. Domluvily jsme se jeste vcera v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.10.15 10:58

@adlita V pohode, i tak diky…vstupne i s parkovnyn je prave docela palka, tak nad tim jeste uvazujeme, zda vubec jit. hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
11.10.15 11:04

Holky, kdo jste byly, spokojenost? Co jste pořídily a co se vám líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.10.15 13:13

@Wendulína No ja ty listky nevyhrat, taky bych nesla. Prijde mi ujety, ze kdyz chci nakupovat, tak mam jeste calovat za vstup :cert: Letos uz to maji nejaky predrazeny az moc, neprijde mi to vhodne vzhledem k tomu, ze tam lidi nechaji i tak dost penez za nakupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
11.10.15 13:19

Ja kdybych nemela zdarma vstupne od manzela z prace, tak bych nejspis nesla…ale nakoupila jsem toho hodne…hlavne cepicky, rukavicky, nakrcniky, boty do kocarku, kalhoty, puncochy, nejakou drogerii a taky hracky…za me spokojenost…ale tech penez, co jsem tam nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.10.15 13:51
@adlita píše:
Holky chcete nektera 2 cestne vstupenky na for babies? Uz plati jen zitra. Ja se tam chystala, ale onemocnel mi manzel i dcerka, tkz nepada v uvahu, ze bych se tam dostala :roll: Oni nemuzou a ja to sama nedam, nekdo se o ne musi starat. Vstupenky jsem vyhrala tady na eMiminu, tak by me o to vice mrzelo, ze by propadly. Pokud jste z Prahy, muzete se pro ne stavit hned v nedeli rano cestou na veletrh. Bydlim v ulici Ke kapslovne na Praze 3. Kdo ma zajem, napiste mi SZ ;-)PS: zdarma samozrejme :dance:

a platily i na víkend? Tyhle čestný vstupenky většinou platí jen čt+pá, bylo to i na mé vstupence nebo je prodloužili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.10.15 13:55

@hofka Nebylo na nich napsane zadne datum si myslim :-) Tak doufam, ze nedostanu vynadano, ze listky uz neplatily :roll: Tohle me vubec nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová