Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, nevíte, jestli některá z firem, které vystavují nabízí vstupenky zdarma? Vždy se nějaká najde ![]()
Já vyhrála, ale už je po soutěži.. ale jinak jsem nikde nabídku moc neviděla, jen na webu mají nabídku na zlevněnou rodinnou vstupenku 2dospělí+3dětí za 350
Každoročně má Veselá nohavice na FB… Jestli i letos netuším.
Už budou nejspíš rozdané, vždy tak 14dní až týden před, bývají soutěže a nabídky.
Holky chcete nektera 2 cestne vstupenky na for babies? Uz plati jen zitra. Ja se tam chystala, ale onemocnel mi manzel i dcerka, tkz nepada v uvahu, ze bych se tam dostala
Oni nemuzou a ja to sama nedam, nekdo se o ne musi starat. Vstupenky jsem vyhrala tady na eMiminu, tak by me o to vice mrzelo, ze by propadly. Pokud jste z Prahy, muzete se pro ne stavit hned v nedeli rano cestou na veletrh. Bydlim v ulici Ke kapslovne na Praze 3. Kdo ma zajem, napiste mi SZ ![]()
PS: zdarma samozrejme ![]()
Jeee
,nemas nahodou k dispozici stale ty dve vstpenky? Chteli bychom na veletrh vyrazit dnes po obede. Diky za odpoved ![]()
@Wendulína Uz bohuzel ne. Pred necelou hodinkou si je uz vyzvedla jina maminka. Domluvily jsme se jeste vcera v noci.
@adlita V pohode, i tak diky…vstupne i s parkovnyn je prave docela palka, tak nad tim jeste uvazujeme, zda vubec jit. hezky den
Holky, kdo jste byly, spokojenost? Co jste pořídily a co se vám líbilo?
@Wendulína No ja ty listky nevyhrat, taky bych nesla. Prijde mi ujety, ze kdyz chci nakupovat, tak mam jeste calovat za vstup
Letos uz to maji nejaky predrazeny az moc, neprijde mi to vhodne vzhledem k tomu, ze tam lidi nechaji i tak dost penez za nakupy.
Ja kdybych nemela zdarma vstupne od manzela z prace, tak bych nejspis nesla…ale nakoupila jsem toho hodne…hlavne cepicky, rukavicky, nakrcniky, boty do kocarku, kalhoty, puncochy, nejakou drogerii a taky hracky…za me spokojenost…ale tech penez, co jsem tam nechala
@adlita píše:
Holky chcete nektera 2 cestne vstupenky na for babies? Uz plati jen zitra. Ja se tam chystala, ale onemocnel mi manzel i dcerka, tkz nepada v uvahu, ze bych se tam dostalaOni nemuzou a ja to sama nedam, nekdo se o ne musi starat. Vstupenky jsem vyhrala tady na eMiminu, tak by me o to vice mrzelo, ze by propadly. Pokud jste z Prahy, muzete se pro ne stavit hned v nedeli rano cestou na veletrh. Bydlim v ulici Ke kapslovne na Praze 3. Kdo ma zajem, napiste mi SZ
PS: zdarma samozrejme
a platily i na víkend? Tyhle čestný vstupenky většinou platí jen čt+pá, bylo to i na mé vstupence nebo je prodloužili?
@hofka Nebylo na nich napsane zadne datum si myslim
Tak doufam, ze nedostanu vynadano, ze listky uz neplatily
Tohle me vubec nenapadlo.