Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To asi žijete v nějakých Prdelákovicích, ne? Jsem z Prahy a ne nechápu to a neznám to.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ani si tak nejdu pro radu, jako si spíš postěžovat a „vyplakat“.
Je to dva týdny, co jsme si s manželem koupili nové krásné a ano přiznávám i dost drahé auto. Měli jsme z něj obrovskou radost, ale dnes nám ji zkazil dopis z Fú, který se k nám chystá na kontrolu. Je jasné, že je to na udání. Byla by to moc velká náhoda, kdyby ne.
A já tady teď sedím a přemýšlím, proč tohle někdo dělá? Co z toho má?
Máte taky někdo podobnou zkušenost?
Inko z pochopitelných důvodů…
Nechápu, v čem je problém? Máte daně v pořádku? Pojištění za zaměstnance odvádíte řádně a zaměstnancům platíte včas a podle smlouvy? Vaši zaměstnanci nepracují neplacené přesčasy? Určitě máte všechno v pořádku.
Tak k vám přijde kontrola a nic nenajde. Kontroly chodí úplně normálně, nevím, proč bys nad tím měla plakat…
Když jsi anonym, můžeš jen napsat, co je to dost drahé? Představuju si tak Maserati
Jen technická poznámka: nejsem si jistá, že by FU zpracoval anonym tak rychle, aby během 14 dnů přišel na kontrolu.
Pokud jste narokovali vratku dph, je to normalni postup a je to v poradku… Bezna praxe pod vedenim Babise…
Nějak nechápu, proč by mi měla radost z nového auta pokazit plánovaná a dopředu nahlášená kontrola z FU. Obzvláště, pokud mám vše v pořádku. Zda je kontrola na udání se můžeš leda dohadovat. Proč si hnedka myslíš na závistivce mi moc jasné není. Možná přikládáš hodně důležitosti své osobě? Promiň, ale takto to na mne působí.
@ivašot. a to by ses divila
hlavne jestli jsou z Prdelákovic, kde se všichni znají, stačí to jméno udaného někdy zapůsobit na úřednice jako droga.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Je to dva týdny, co jsme si s manželem koupili nové krásné a ano přiznávám i dost drahé auto. Měli jsme z něj obrovskou radost, ale dnes nám ji zkazil dopis z Fú, který se k nám chystá na kontrolu. Je jasné, že je to na udání. Byla by to moc velká náhoda, kdyby ne.
tak pokud jste to přehnali přes DPH a bude vratka, tak se nediv
taky nás lustrovali ![]()
@kacz no problém jako takový není v ničem, já jen řeším po lidské stránce, co kdo z toho má?
@Agnesita maserati néééé
auto je přes mega, bohužel u nás je tohle asi přečin
@Anonymní píše:
@kacz no problém jako takový není v ničem, já jen řeším po lidské stránce, co kdo z toho má?
a je to na DPH nebo ne? Zkus odpovědět na tuhle otázku, protože tě může z toho smutku vyléčit ![]()
@Anonymní píše:
Ale tak co by kdo z toho mel, asi se nekomu zda, ze si zijete nad pomery.
Ahoj holky,