Zabila jsem křečka :,-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.10.15 22:57

Zabila jsem křečka... :,-(

Včera jsme objevili našeho mazlíčka mrtvýho. :,( Buleli jsme všichni. Bylo mu něco přes rok. Zjistila jsem, že jsem ho asi „zabila“ já tím, že jsem mu dala místo podestýlky cca na 4 dny noviny (podestýlku už jsme doma neměli, tak jsem vyřešila takto blbě než se koupí nová (včera jsem koupila, ale už je pozdě…) - bohužel jsem absolutně já kráva blbá netušila, že je to pro křečky jedovaté :,( :,( :,(

Vím, že teď už nic nezmůžu, ale potřebovala jsem to aspoň „někomu říct“. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
4.10.15 23:00

Chybama se člověk učí, i když tohle je tedy hodně tvrdé ponaučení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
4.10.15 23:04
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.10.15 23:06

8o Jako dítě jsme měli morče. Coby podestýlka se používaly piliny a pod nimi vždycky noviny. Morče je kousalo a dožilo se šesti let. Nevěděla jsem, že jsou jedovaté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.10.15 23:07
@Klementyna píše:
Chybama se člověk učí, i když tohle je tedy hodně tvrdé ponaučení :nevim:

Presne tak.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.10.15 23:07

:hug: vyplakej se a vymluv a pak hlavu vzhůru :hug: bohužel už se stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
4.10.15 23:08

Moje babička kdysi sestřenici zabila křečka tím, že jak ho při hlídání hledala, tak odsouvala tašky a jedna byla plná zavařovaček a jak s tou taškou smýkala, tak pod ní byl i ten křeček a v podstatě ho tou taškou rozjezdila…

Příjemné to není, snad jen to, že někdy něco uděláme, jenže si neuvědmíme následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.15 23:10
@Bábrdl píše:
8o Jako dítě jsme měli morče. Coby podestýlka se používaly piliny a pod nimi vždycky noviny. Morče je kousalo a dožilo se šesti let. Nevěděla jsem, že jsou jedovaté :think:

Holky, děkuju.
Já to taky právě absolutně netušila. Teď jsem schválně koukala na papír, který nám dala chovatelka, když jsme křečka kupovali.. je tam spousta zákazů tučně napsaných, ale u podestýlky je jen to, že noviny s tiskem se nedoporučují… Fakt jsem neměla tušení, že ho tím můžu zabít. Ale co už, že ano. Prostě to tak asi mělo být… :,(

• Citovat
  • Upravit
42775
4.10.15 23:14
@Anonymní píše:
Holky, děkuju.
Já to taky právě absolutně netušila. Teď jsem schválně koukala na papír, který nám dala chovatelka, když jsme křečka kupovali.. je tam spousta zákazů tučně napsaných, ale u podestýlky je jen to, že noviny s tiskem se nedoporučují… Fakt jsem neměla tušení, že ho tím můžu zabít. Ale co už, že ano. Prostě to tak asi mělo být… :,(
:hug: :hug: je mi to fakt líto, čas Ti pomůže se s tím „srovnat“ :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777

To je mi lito. Priste dej radsi papirove kapesnicky, proste bunicinu. Ted uz to nevratis a srovnat se s tim, bude asi tezke, ale proste stalo se. Jak se s tim vyrovnaly deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth

No já nevím, tiskařská čerň už dávno neobsahuje olovo. Jedovatá by být neměla. Dost pochybuju o tom, že by toho za čtyři dny sežral tolik, že by umřel. Potkanům se podestýlka ze skartovaných novin dává.

• Citovat
  • Upravit
1675

Mě když bylo 6 let tak se mi zdálo ze můj křeček smrdí. Dala jsem do do umyvadla a důkladně jsem ho umyla samponem. Pak jsem ho vyfoukala fenem, chudák to nepřežil. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.10.15 23:17
@Anonymní píše:
Holky, děkuju.
Já to taky právě absolutně netušila. Teď jsem schválně koukala na papír, který nám dala chovatelka, když jsme křečka kupovali.. je tam spousta zákazů tučně napsaných, ale u podestýlky je jen to, že noviny s tiskem se nedoporučují… Fakt jsem neměla tušení, že ho tím můžu zabít. Ale co už, že ano. Prostě to tak asi mělo být… :,(

Škoda, že sis o chovu křečků něco nehledala na internetu, protože tam v každém článku mezi hlavními zásadami je, nedávat křečkům noviny.
No co už :nevim:
Bude nový křeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.10.15 23:17

Jako malá jsem zabila křečka. Zahryzl se mi do prstu a já s ním smýkla o akvárko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.10.15 23:18
@Amys píše:
To je mi lito. Priste dej radsi papirove kapesnicky, proste bunicinu. Ted uz to nevratis a srovnat se s tim, bude asi tezke, ale proste stalo se. Jak se s tim vyrovnaly deti?

Buničina se křečkům též nesmí dávat, pozor na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová