Zabila jsem křečka :,-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35791
5.10.15 09:06

@PetiteFillette :mrgreen: :mrgreen: jako smutný a přitom vtipný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
5.10.15 09:08
:kytka:

Příspěvek upraven 26.01.16 v 01:44

• Citovat
  • Upravit
7188
5.10.15 09:14

My se sestrou taky zabily nechtěně 2 křečky :,( :,(
První, když jsme si uklízely a vysávaly pokoj a křeček nám zdrhnul a omylem ho vysály :( Zůstal uvězněný v té hadici od vysavače a strašně nahlas dýchal :zed: nenapadlo nás tu hadici rozřezat, bály jsme se, že dostanem od rodičů. Po půl hodině dýchat přestal a hadice se stejně rozřízla, aby se vytáhl :zed: Mám do ted z toho noční můru.

Druhého křečka sestra držela v ruce a někdo ji polekal a ona jak se lekla, ho vyhodila do vzduchu a upadl na beton. Vypadal v pohodě, po 2 dnech se přestal hýbat a pak jsme ho ráno našly mrtvého :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.10.15 09:17

:lol: :lol: :lol: je to sice morbidní, ale vtipný. Přece jenom je vidět, že největší pohromou pro přírodu je člověk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
5.10.15 09:22

Náhodou, já bych inteligenci křečků nepodceňovala. Taky jsme je chovali, měla jsem doma zlatýho a jela na dovolenou. Řádně jsem se s ním rozloučila, nahňácala jídlo, pití, vyměnila podestýlku, křeček spokojenej. Týden se mi o něj starali naši. Po týdnu se vracím domů, otvírám dveře a ženu se k akvárku. Tam zuboženej křeček, všude bobky, ani kapka vody, po jídle ani památky. Vlítnu na naše, co to jako je, máma v šoku, že mu ještě ráno dávala všechno. Tak se mi to nezdá, koukám mu do toho akvárka, odklopím mu ten jeho barák a ejhle, všechno čerstvý žrádlo schovaný pod pilinama v baráku, voda rozlitá, - ještě se v ní vyráchal, aby to echt vypadalo, jak trpěl… ten šmejdík to prostě nahrál, abych ho litovala, to fakt svět neviděl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Naši pak nadávali, že prej to za celou dobu neudělal, že byl v pohodě, a že zrovna ten den, kdy mám přijet, ze sebe udělal strádající chudinku…hahaha :pankac:
Jinak já úmrtí každýho našeho křečka fakt obrečela a zrovna, když nám odešel tenhle, tak jsem byla fakt v čudu, bobek můj malej :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
5.10.15 09:27

Jo sestra jednou taky zabila krečka, ale též v nevědomosti. Dala ho vyvenčit s akvárkem na parapet u ona, aby se nadýchal čerstvého vzduchu a zapomněla na něj, chudák se upekl, pač jsme z něj pak našli jen takový „kobereček“
Taky to hodně obrečela.

Já jako malá zabila šneka(hlemýždě) a obrečela jsem asi 3 dny. Dnes se tomu fakt směji.
Nechtěně jsem rozšlápla šneka, brečela jsem, že jsem mu rozbila domeček a že teď nemá chudák kde bydlet. :,( Tak jsem se ho rozhodla přestěhovat. (dle vzoru hlemýždě z Ferdy mravence :cert:, tam se ten hlemýžď chodí opalovat před domek :nevim: ). Tak jsem našla opuštěnou ulitu ve stejné velikosti(v domění, že se se původní obyvatel, šel do větší :mrgreen: ) Dala jsem k ní toho chudáka rozšlápnutého, a čekala až se přestěhuje…no moc se mu nechtělo, tak jsem mu chtěla pomoci. Vzala jsem klacík a spala jsem ho do ulity, a jak ho tam cpu, a cpu…tak najednou křup :,( Já ho propíchla. No jako vrah jsem se cítila až do doby než jsme v přírodovědě brali, že je do ulitý narostlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
5.10.15 09:33

To jsou teda story :D Já už toho zabila na několik mrazáků…veterinář, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.10.15 09:37

@Lussye jsi mi připomněla dceru. Ona se rozhodla umýt šneky. Takže je posbírala na zahradě a naházela do vody a umyla houbičkou, to přežili. Ale jeden jak se stočil do ulity, tak si tam sebou vzal trávu a nechtěl jí pustit, tak jí z něj šťourala klacíčkem, to už nerozdýchla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
5.10.15 09:38

Ahoj můj názor je že mu byla zima křeček se rád zahrabává a tak i spí-možná uhynul na podchlazení, tím že to sežral si myslím že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
5.10.15 09:55

Já zabila andulku :oops: :oops: Syn jí dostal k narozeninám a já prostě něják zapomněla že máme nového člena rodiny :roll: Chcípla asi hlady :oops:
A tchýně zabila taky papouška. Dala mu vedle klece vánoční stromeček a asi ozobával jehličí, nebo si zobnul do světýlek :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
5.10.15 10:03

Je to sice morbidní, ale mě rozesmál již i název diskuze :oops: :lol: Také se mi podařilo zabít potkana. Měli jsme se stěhovat, ale bez potkana. Máma ho chtěla dát nějaký kámošce, ale já jí řekla, že jsem ho už udala (měla jsem v plánu ho propašovat do nového bytu) a šoupla jsem ho na půdu - v zimě, takže umrznul chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.10.15 10:54

Já jednou nechtěně přejela babičce kočku :oops: Ona byla trošku retardovaná a lehávala uprostřed silnice. Jednou ve 3 ráno jsem jela autem do práce a kočka tam zase ležela. Jak jsem byla ještě hodně rozespalá, nevěděla jsem, kterou stranou jí objet, ležela fakt blbě a silnice je tam úzká a v zatáčce. Tak jsem jí vzala přímo :oops: A odpoledne jsem se stavila za babi a ona mi smutně povídá, že jim někdo přejel kočičku, no v tu chvíli jsem měla málem infarkt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.10.15 10:55

Taky budu jednou v hlodavčím pekle :oops: Měla jsem myšku, moc ráda lezla po provázku nahoru a dolů, tak jsem ho držela až u stropu a stála na posteli. lezla, lezla, jednoho dne skočila dolů. Ne že by spadla, ona se odrazila (tak se vlastně možná jen podílím na sebevraždě). Spadla na roh obr encyklopedie, nožičky tahala, ocas nakřivo, netřeba víc popisovat, vydržela asi tři dny. Pak jsem měla jednoho drahýho potkana. Ona byla hodný zlatíčko, chodila si pro drbání a tak, ale jaksi nerozeznala, že peníze se neškubou. 4200kč mi ta mrcha potrhala. Naštěstí se to tehdy dalo vyměnit, jen jsem to musela poskládat, takový puzzle bych nikomu nepřála. Pak nám nepřežilo pár rybiček po týdnu na dovolený, asi jsme nasypali málo žrádla :nevim: Pak jsem jednou vyjížděla autem a asi půl kiláku od baráku jsem zjistila, že se mi tam propašovala kočka. Čekalam jsem, že když jí vysadím, že trefí domů, stejně se neustále toulala. No, asi netrefila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
5.10.15 10:56
@weyky píše:
Já jednou nechtěně přejela babičce kočku :oops: Ona byla trošku retardovaná a lehávala uprostřed silnice. Jednou ve 3 ráno jsem jela autem do práce a kočka tam zase ležela. Jak jsem byla ještě hodně rozespalá, nevěděla jsem, kterou stranou jí objet, ležela fakt blbě a silnice je tam úzká a v zatáčce. Tak jsem jí vzala přímo :oops: A odpoledne jsem se stavila za babi a ona mi smutně povídá, že jim někdo přejel kočičku, no v tu chvíli jsem měla málem infarkt…

Přiznala jsi se? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.10.15 10:59
@želvička28 píše:
Přiznala jsi se? :)

jasně, že ne :lol: babi by mě ukamenovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit