Zabila jsem křečka :,-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
4.10.15 23:19

Já měla chovku na křečky, křečky a morčata a jiný hlodavce jsem měla od malinka a od jaktěživ i na novinách… vždy se všichni dožili vysokého věku… to nebude novinama.. mohlo mu bejt úplně cokoliv…fakt se netrap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.10.15 23:20

Já nechala křečky při čištění otevřené a než jsem vynesla špinavé hobliny, tak měla kočka hostinu.. je to smutné, ale je to život.. kolik zvířat se denně dá hadům, kolik jich porazí na jatkách.. maso jíte, nevadí Vám to? křeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.10.15 23:24

Ze by to bylo fat temi novinami? :think: ja je občas dam pod kralika a v pohode, taky je kouse. a hadovi kupujeme jako veceri male mysky ci potkanky, občas to par dni trva nez ma hlad, tak zatím bydli v bedýnce. noviny pod ne davam skoro vždy, kousou to všechny mysi a nijak jim to nevadi :nevim:
a ma vlastní zkušenost se zabitim zviratka. cca před 15lety jsem jakožto au-pair v anglii omylem ususickovala malou kocicku v susicce na pradlo. malem me to položilo. desi me to dodnes :,( je tezke se s tim srovnat, ale zpet to bohzel vzit nejde. tak se drz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
4.10.15 23:25

Novinama jsi ho podle mě nezabila, ale nejsem odborník, jen jsem jako malá měla křečky. A asi jsem hnusná, ale pochopím, když to obulí dítě, ale všichni?? I dospělá ženská a i chlap??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.10.15 23:28

@kolik ten byl určitě od chovatelky s pp ( když k němu byl manuál) minimálně za 100 kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.10.15 23:30

Holky ja zabila křečka jako dítě a to tak že jsem mu dala mokrou trávu. Dodnes si to vycitam a to mi je 29. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
4.10.15 23:30
:kytka:

Příspěvek upraven 26.01.16 v 01:44

• Citovat
  • Upravit
10650
4.10.15 23:32

Tak když už tu jsme u těch vražedných přiznání…abych zakl. ulevila trochu…já zas zabila dva kraby…dostala jsem je k narozkám od kámoše…zašla do zverimexu, kde je koupil pro osvětu…moc info mě teda neposkytli na to, že je prodávali…do pár týdnů bylo po nich…postupně jim odpadaly končetiny a smrdělo to jako ďas…noční můry z toho nemám, ale mrzelo mě to a dodneška nevim co bylo špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.10.15 23:32
@Klementyna píše:
Buničina se křečkům též nesmí dávat, pozor na to!

Proc? My tim odjakziva nastylali hnizdo a krecci se dozivali primereneho veku. Prodavala se i lisovana bunicina primo urcena jako podestylka Asan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
4.10.15 23:35

@peta81 myslim si, že zatim vedeš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
4.10.15 23:36
@MarieOVMUC píše:
Já nechala křečky při čištění otevřené a než jsem vynesla špinavé hobliny, tak měla kočka hostinu.. je to smutné, ale je to život.. kolik zvířat se denně dá hadům, kolik jich porazí na jatkách.. maso jíte, nevadí Vám to? křeček…

:hug: Hrozna predstava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
4.10.15 23:39

Teda jak to tak čtu, tak si snad pořiď hada - toho by nikdy nenapadlo žrát noviny :roll:

Chápu, že to je rána, když ráno najdeš mazlíčka mrtvého, ale zase na druhou stranu nedala ji mu to, aby to žral ale aby na to čůral - v podstatě je blbej on, že to žere. :roll: Nechceš si pořídit zvíře, které prostě žere jen jídlo?? Prostě alespoň trochu inteligentního tvora? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.15 23:39

Teda nevím, my vždycky pod křečkem pod podestýlkou noviny měli a nikdy se nic nestalo. A vždycky okamžitě ty noviny vyhrabal, natrhal si je na proužky a vycpal si s tím pelech.

Ale jednou jsem ho chtěla :mrgreen: zabít úmyslně. Mně bylo 15 let, konečně, KONEČNĚ mi máma koupila úžasnou vysněnou bundu ( plánovala jsem jí mít na doživotí). A my křečka mívali v kleci. A on celou noc nedělal nic jinýho, než že lezl po kleci nahoru, tam půl minutu visel za strop a pak se pustil a s řachou padnul dolů. A to dělal furt dokola. A segra ho chtěla umlčet, tak vzala tu mojí bundu a přehodila jí přes tu klec. A ta potvora malá mi jí sežrala! Teda né úplně, ale do rána vykousal díru, v průměru asi 40 cm, natrhal na proužky a vycpal si s tím pelech.

• Citovat
  • Upravit
549
4.10.15 23:42

Ja chovala jako mala taky krecky a vzdy meli pod podestylkou noviny. Vsichni se dozili 2-3 let. Taky jsem to nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.10.15 23:56

My zabili 2 želvy letos vždy po měsíci nalezeny mrtvé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie