Zabila jsem křečka :,-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20513
5.10.15 10:59
@želvička28 píše:
Přiznala jsi se? :)

jasně, že ne :lol: babi by mě ukamenovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
5.10.15 11:12
@weyky píše:
jasně, že ne :lol: babi by mě ukamenovala

Chápu, taky bych neměla na to, jí to říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.10.15 13:26

@Ivanesca zazimovaná želav ale nejí a nepije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.10.15 13:29

@Lussye to byla spíš už eutanázie.. s prasklým domkem by dlouho nepřežil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
5.10.15 13:41
:kytka:

Příspěvek upraven 26.01.16 v 01:44

• Citovat
  • Upravit
23966
5.10.15 13:42

@Krrysa může, když není zazimovaná úplně, ale upadá jen do hybernace. Oni potřebují určitou teplotu. Když ji nemají, tak jen dlouho spí a občas se vzbudí aby se najedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
5.10.15 13:50

Taky mám na triku vraždu
Když mi bylo asi šestnáct, brácha měl akvarijní ryby na kšeft. mimojiné i nějaké velké zubaté masožravé. Vařila jsem knedlíčkovou polívku a dal mi za úkol hodit kousky jater těm rybám. Tak jsem kudlou kus na prkýnku odřízla a sklepla do akvárka. Oni jako správní dravci nehybně ‚stály ve vodě‘ a pak rychle vyrazily, klovly ta játra a vrátily se na místo. Jeden kousek játra nešel z nože sklepnout a mně se na něj nechtělo šahat rukou. Tak jsem tam ponořila celou tu kudlu, že jako odplave. No, dodnes se vidim, jak stojím v tom pokoji s napíchlou rybou na noži a vytřeštěněj bratr ve dveřích. Blbý bylo, že je měl zrovna někdo zamluvený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
5.10.15 13:58
@Ebixa píše:
Jo a kámoška zavřela dveře, když na nich seděla andulka, upadly jí nožičky :)

ach bože :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.10.15 14:31

@Netopirek to znamená, že když je zazimovaná normnálně, tak nejí a nepije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.10.15 15:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 21:11

Tady zakladatelka.

Holky, děkuju vám všem. MOc. :kytka: Tak vidíte, bůhví jak to nakonec bylo a zda opravdu umřel kvůli novinám nebo ne…
Už je líp a některé vaše příběhy mě i velmi pobavily. Dík moc za podporu. :srdce: :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
7.10.15 17:17

Hodne jsem se tu pobavila, tak taky prihodim par vrazd.

Mela jsem osmaka, mrcha kousava me kousla do palce leve ruky, sel do prave, tam me kousl do prostredniku a kdyz uz nebylo kam s nim, tak jsem jim mrskla o zem. Bulela jsem, ze zemrel jen proto, ze se neovladam.

Kdyz jsem byla na tabore, bracha mi prestal krmit krecka. Chcipl, nikomu to nepriznal a do akvarka strikal antiperspirant, aby to nesmrdelo ;)

Jako hodne mala jsem vodni zelvu hodila do kose, nebavilo me ji menit vodu :oops:

Moji rodice jsou vrazi kocek. Prvni kocku meli nekolik let, pak ji bohuzel usekal pacicky kombajn a veterinarka ji uspala od te doby.. Kote mame delalo potrebu vsude mozne, vymachala ho v tom, namichlo se a odeslo. Dalsiho vystekali psi, dalsi skocil do sudu s vodou a utopil se, par se odstehovalo za lepsimi sousedy co ty kocky nechaji doma a nemaji napul venkovni.. Posledni maji pet dni, tak uvidime..

• Citovat
  • Upravit
851
7.10.15 17:31
@Ebixa píše:
Jo a kámoška zavřela dveře, když na nich seděla andulka, upadly jí nožičky :)

Smutný, ale od srdce jsem se zasmála. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
8.11.15 08:26

Ja si taky v pocinajici puberte koupila krecici a neohlasene privezla domu. Myslela jsem jakej to bude kamik- poslechne na zavolani atd.- misto toho cely noci nedelala nic jinyho, nez ze lezla po stene akvarka, samozrejme ji to klouzalo a nikam se nedostala. Uplnej debil. Bylo mi ji lito, proste to bylo deprimujici. Tak jsem si i rikala ze ji snad pustim na zahradu at si uzije svobody. No neudelala jsem to. Nakonec za chvili stejne zemrela, moje mamka si ji tak oblibila ze ji cpala cokoladou, pak v noci umirala a rano byla tuha. Udelala jsem ji krasny pohreb i s hudbou na pistalu- to zas jo :roll:

On ty doby krecka fakt ne, radsi nekoho kdo se mnou fakt chce byt.

Příspěvek upraven 08.11.15 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
8.11.15 09:21

@ronia Tak nacpat křečka čokoládou je dobrá ptákovina…stejně jako ho dát do akvárka, a když už tak aspoň něco na „vyblbnutí“,udělat výběh a pouštět…neni to o tom, že by s tebou nechtěla být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová