Závist - udání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
5.10.15 19:23

A není to nakonec jedno? Pokud jste na to nenakradli (nejspíš asi ne), tak můžeš mít klidné spaní…jestli to bude na udání, tak vaše autíčko připravilo o spánek někoho úplně jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 19:24

@nonina v pohodě, nemusíš se omlouvat. Myslím, že důležitost si nepřikládám. Už dříve jsme měli povolená kola na autě a v naší rodině by to nebylo první udání.

• Citovat
  • Upravit
15416
5.10.15 19:24
@Agnesita píše:
@ivašot. a to by ses divila :lol: hlavne jestli jsou z Prdelákovic, kde se všichni znají, stačí to jméno udaného někdy zapůsobit na úřednice jako droga.

Tak v Prdelákově to asi stíhaj, ale tam mají dost času i na pravidelné kontroly. Takže to může být teoreticky i náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.10.15 19:25

A tohle tě rozhodí? No jéžiš, tak si možná někdo cinknul na finančák. Nemá z toho vůbec nic. A to je na tom asi nejvtipnější :lol:

• Citovat
  • Upravit
1142
5.10.15 19:26

Tak to bojujete s debilni zavisti, to znam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 19:26

@Malaga no vidíš, takhle se na to dívat mě nenapadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25123
5.10.15 19:27

Mno upřímně nechápu, proč se tim vůbec trápíš…pokud máte všechno v pořádku, tak voco jde…přídou zkontrolujou a nazdar…

@Agnesita kolem Maserati chodim denně a zas tak drahý a extra mi to teda nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
5.10.15 19:27

Tak nám za poslední rok přibyly do firmy 3 auta a u všech jsme nárokovali odpočet DPH. A kontrolo nepřišla ani jednou, ale jsem Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 19:32

@brumdinka však už jsem psala, o kontrolu jako takovou vůbec nejde. Já to spíš beru ze svého pohledu, že mě by nikdy nenapadlo řešit, jestli tamten cizí člověk má tohleto nebo támhleto.

• Citovat
  • Upravit
2562
5.10.15 19:36
@brumdinka píše:@Agnesita kolem Maserati chodim denně a zas tak drahý a extra mi to teda nepřijde :mrgreen:

No, je fakt, že někomu auta kolem sta tisíc eur nepřijdou nic moc, ale mě to napadlo jako příklad celkem drahého auta, které si ještě i smrtelník může pořídit, aby nas_al finančák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.10.15 19:36
@Anonymní píše:
@brumdinka však už jsem psala, o kontrolu jako takovou vůbec nejde. Já to spíš beru ze svého pohledu, že mě by nikdy nenapadlo řešit, jestli tamten cizí člověk má tohleto nebo támhleto.

To víš, že to neřešíš. Ty si můžeš jít koupit auto za milion, oni ne, tak to řeší. By ses asi teda divila, co všechno dokážou lidi řešit :lol:

• Citovat
  • Upravit
2325
5.10.15 19:40

Jé to znám, u nás loni zvonila policii že jí někdo nahlásil nelegální kácení dřeva (toho co máme na dvoře :mrgreen: )
Je pravda že jsme si ho ten rok díky polomům přivezli hodně. Samozřejmě jsme na včechno měli povolení i fakturu, a vzhledem k tomu že víme odkud „vítr fouká“ tak jsme se tomu jen zasmáli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.10.15 19:52

Tak jestli máte vše v pořádku proč to řešíš? jako udání je sice blbý, ale na druhou stranu když někdo krade tak jen ať ho někdo práskne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 19:54

@paola white a když někdo nekrade, tak ho pro jistotu prásknout taky :P

• Citovat
  • Upravit
12743
5.10.15 19:54
@Anonymní píše:
@Agnesita maserati néééé :mrgreen: auto je přes mega, bohužel u nás je tohle asi přečin

jako proč přečin??? si měj drahý auto, ale proč by někdo nemohl mít pocit, že to třeba není čestně? pokud to čestně je tak neřeš ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová