Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A není to nakonec jedno? Pokud jste na to nenakradli (nejspíš asi ne), tak můžeš mít klidné spaní…jestli to bude na udání, tak vaše autíčko připravilo o spánek někoho úplně jiného ![]()
@nonina v pohodě, nemusíš se omlouvat. Myslím, že důležitost si nepřikládám. Už dříve jsme měli povolená kola na autě a v naší rodině by to nebylo první udání.
@Agnesita píše:
@ivašot. a to by ses divilahlavne jestli jsou z Prdelákovic, kde se všichni znají, stačí to jméno udaného někdy zapůsobit na úřednice jako droga.
Tak v Prdelákově to asi stíhaj, ale tam mají dost času i na pravidelné kontroly. Takže to může být teoreticky i náhoda.
A tohle tě rozhodí? No jéžiš, tak si možná někdo cinknul na finančák. Nemá z toho vůbec nic. A to je na tom asi nejvtipnější ![]()
Mno upřímně nechápu, proč se tim vůbec trápíš…pokud máte všechno v pořádku, tak voco jde…přídou zkontrolujou a nazdar…
@Agnesita kolem Maserati chodim denně a zas tak drahý a extra mi to teda nepřijde ![]()
Tak nám za poslední rok přibyly do firmy 3 auta a u všech jsme nárokovali odpočet DPH. A kontrolo nepřišla ani jednou, ale jsem Praha.
@brumdinka však už jsem psala, o kontrolu jako takovou vůbec nejde. Já to spíš beru ze svého pohledu, že mě by nikdy nenapadlo řešit, jestli tamten cizí člověk má tohleto nebo támhleto.
@brumdinka píše:@Agnesita kolem Maserati chodim denně a zas tak drahý a extra mi to teda nepřijde
No, je fakt, že někomu auta kolem sta tisíc eur nepřijdou nic moc, ale mě to napadlo jako příklad celkem drahého auta, které si ještě i smrtelník může pořídit, aby nas_al finančák.
@Anonymní píše:
@brumdinka však už jsem psala, o kontrolu jako takovou vůbec nejde. Já to spíš beru ze svého pohledu, že mě by nikdy nenapadlo řešit, jestli tamten cizí člověk má tohleto nebo támhleto.
To víš, že to neřešíš. Ty si můžeš jít koupit auto za milion, oni ne, tak to řeší. By ses asi teda divila, co všechno dokážou lidi řešit ![]()
Jé to znám, u nás loni zvonila policii že jí někdo nahlásil nelegální kácení dřeva (toho co máme na dvoře
)
Je pravda že jsme si ho ten rok díky polomům přivezli hodně. Samozřejmě jsme na včechno měli povolení i fakturu, a vzhledem k tomu že víme odkud „vítr fouká“ tak jsme se tomu jen zasmáli ![]()
Tak jestli máte vše v pořádku proč to řešíš? jako udání je sice blbý, ale na druhou stranu když někdo krade tak jen ať ho někdo práskne…
@Anonymní píše:
@Agnesita maserati nééééauto je přes mega, bohužel u nás je tohle asi přečin
jako proč přečin??? si měj drahý auto, ale proč by někdo nemohl mít pocit, že to třeba není čestně? pokud to čestně je tak neřeš ne ![]()