Závist - udání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.15 20:12
@brumdinka píše:
na tu už jim nezbylo, když maj tak drahý auto :mrgreen:

no právě :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
5.10.15 20:12
@brumdinka píše:
na tu už jim nezbylo, když maj tak drahý auto :mrgreen:

Tak hlavně aby bylo na opravy :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
5.10.15 20:13
@Anonymní píše:
Bohužel, původně se řešila, že bysme ji měli přímo v domě (bydlíme v centru města), ale zavrhli jsme to, že stačí parkovat na ulici. No teď litujeme, ale už je pozdě na změny.

Tak si dejte do auta kameru, ať víte, kdo to udělal.

• Citovat
  • Upravit
13955
5.10.15 20:13

Zijem v Praze a je to tady kazdymu fuk. Sjedem vytahem az do garaze a ani se sousedy pomalu nevime koho je co. Za to kdyz jedem k nasim tak to je na plotech nalepeny cely sousedstvo. Nasledujou tradicni zvasty " no jo v ty Praze - tam se to zije co" bla bla bla…, fuck off vubec me to nezajima

Příspěvek upraven 05.10.15 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 20:14
@Tunrida píše:
Tak hlavně aby bylo na opravy :lol:

Na co opravovat? Rovnou ho pak vyměníme za lepšejší :mrgreen: 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.15 20:15
@Tunrida píše:
Tak si dejte do auta kameru, ať víte, kdo to udělal.

Nad tím už jsem taky přemýšlela…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.15 20:16
@Šarlota4 píše:
Zijem v Praze a je to tady kazdymu fuk. Sjedem vytahem az do garaze a ani se sousedy pomalu nevime koho je co. Za to kdyz jedem k nasim tak to je na plotech nalepeny cely sousedstvo. Nasledujou tradicni zvasty " no jo v ty Praze - tam se to zije co" bla bla bla…, fuck off vubec me to nezajimaPříspěvek upraven 05.10.15 v 20:15

Naprosto přesně jsi to vystihla :palec: Takhle to znám a proto bych tenhle prdelákov s klidnou duší opustila.

• Citovat
  • Upravit
2562
5.10.15 20:22
@brumdinka píše:
@Agnesita :lol: jsou i dražší a lepší :P

Děkuji, věř mi, že to moc dobře vím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
5.10.15 20:34

Zakladatelko, soucítím s tebou, je to bezmoc. I když máte vše v pořádku, je to otrava a ono kolikrát i to „vše v pořádku“ skončí tím, že FÚ něco najde, protože tam pracuje někdo podobně závistivý, jako ten, co poslal to udání. Pak jsou z toho zbytečné nervy a navíc ten čas, který člověk věnuje obraně, ten člověku nikdo nevrátí. Jsou to ubožáci, co tohle dělají. Snad je jim s tou závistí hůř než tobě teď. Přeju ti optimismus a veselou mysl ;)

• Citovat
  • Upravit
2170
5.10.15 20:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
ani si tak nejdu pro radu, jako si spíš postěžovat a „vyplakat“.
Je to dva týdny, co jsme si s manželem koupili nové krásné a ano přiznávám i dost drahé auto. Měli jsme z něj obrovskou radost, ale dnes nám ji zkazil dopis z Fú, který se k nám chystá na kontrolu. Je jasné, že je to na udání. Byla by to moc velká náhoda, kdyby ne.
A já tady teď sedím a přemýšlím, proč tohle někdo dělá? Co z toho má?
Máte taky někdo podobnou zkušenost?
Inko z pochopitelných důvodů…

Nic si z toho nedělej se mnou bratr(43) nemluví protože on má 4 holky a já jsem si dovolila porodit dva kluky o který se snažíl a nic :nevim: takže závist kvůli autu :nevim: ;) mě nepřekvapuje lidi jsou různý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
5.10.15 20:52

Manzel si pred nekolika lety kupoval auto a ne tak drahy a taky prisla kontrola. A jsme z Prahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.10.15 06:44
@loven píše:
Nic si z toho nedělej se mnou bratr(43) nemluví protože on má 4 holky a já jsem si dovolila porodit dva kluky o který se snažíl a nic :nevim: takže závist kvůli autu :nevim: ;) mě nepřekvapuje lidi jsou různý :zed:

Tohle je fakt síla teda 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.15 07:32

@ferret díky moc :kytka:
@loven tak tohle je teda těžkej kalibr 8o

• Citovat
  • Upravit
2170
6.10.15 11:12
@neila
@Anonymní píše:
@ferret díky moc :kytka:
@loven tak tohle je teda těžkej kalibr 8o

za ty 3 roky co se mi narodil první syn jsem to nepochopila proč :nevim: jako kdybych si to mohla vybrat nebo co… vidíte a to je závist v rodině natož cizí lidi…zezačátku mě mrzelo že kluk nemá strejdu teď jsem si už zvykla :nevim: ale co budu říkat pořád mi to není uplně jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.10.15 11:19

@loven to ti věřím, to by bylo líto každému :hug: strejda je malinko tydýt teda… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová