Forma placení výživného

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stazinka09
2.7.13 20:32
@Naty12 píše:
@sagina @stazinka09 A to nejde napsat do zprávy pro příjemce „výživné za ten a ten měsíc na to a to dítě“?

hele někomu se to tam úplně celé, tak aby to bylo přesné určení nevejde - ono psát každý měsíc „výživné pro Angeliku Konopáčkovou nar.31.12.2011“ např. docela unaví, ex občas posílal přes bankomat, když zapomněl a tam se to nevejde. Pokud napíše např. jen jméno dítěte tak matka může tvrdit, že to byl dárek a když napíše jen výživné tak to taky nemusí stačit. Jako normálně by to i stačilo, ale když dojde na soudní tahanice, tak se dá čarovat s ledasčím.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
2.7.13 20:33

@Naty12
tak bezhotovostní převod je snad pohodlnější i pro Tebe ne?

• Citovat
  • Upravit
566
2.7.13 20:37

@stazinka09 Tak mě to je docela i fuk. Stejně jsem pořád na poště a posílám balíčky s prckovejma věcičkama co prodávám.
Tady se ale bavíme o mrchách, který mají tohle zapotřebí. On moc dobře ví, že tohle je pod moji úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
2.7.13 20:38

@stazinka09 Počkej, ale logicky by tohle mělo stát i na tý složence, ne? To on tam teda nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
2.7.13 20:43
@Naty12 píše:
@stazinka09 Tak mě to je docela i fuk. Stejně jsem pořád na poště a posílám balíčky s prckovejma věcičkama co prodávám.
Tady se ale bavíme o mrchách, který mají tohle zapotřebí. On moc dobře ví, že tohle je pod moji úroveň.

hele to je tvoje věc, mě by třeba nebavilo se zabývat ztracenejma složenkama a čekat na výživný. Navíc většinu plateb dělám převodem, tak mě se víc hodí peníze na účtu než hotovost v ruce. Je to jedno co má/nemáš zapotřebí, prostě chce mít větší právní jistotu. Třeba mu poradil právník nebo se někde informoval. Mě to žádný drámo nepřijde, dát mu to písemně s ověřeným podpisem.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
2.7.13 20:47
@Naty12 píše:
@stazinka09 Počkej, ale logicky by tohle mělo stát i na tý složence, ne? To on tam teda nepíše.

pro jeho bezpečí :mrgreen: by to psát měl. Já takhle posílala za ex výživný ze svýho účtu, tak jsem poučená, co kam vypisovat. On měl tenkrát exekuci na účet a už to právě v minulosti řešil.

• Citovat
  • Upravit
566
2.7.13 20:54

@stazinka09 V pohodě, vedle pošty je bankomat do kterého se dají vkládat peníze na účet. Ohledně té informovanosti, mě na opatrovnickém soudu řekli, že tohle se vůbec v běžné praxi nepoužívá, tak teda nevim.
Samozřejmě, že to nijak řešit nebudu, že to tam nepíše, ale když si chce dávat bacha, tak by měl být ale víc důslednej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí