Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stazinka09 Tak mě to je docela i fuk. Stejně jsem pořád na poště a posílám balíčky s prckovejma věcičkama co prodávám.
Tady se ale bavíme o mrchách, který mají tohle zapotřebí. On moc dobře ví, že tohle je pod moji úroveň.
@stazinka09 Počkej, ale logicky by tohle mělo stát i na tý složence, ne? To on tam teda nepíše.
@Naty12 píše:
@stazinka09 Tak mě to je docela i fuk. Stejně jsem pořád na poště a posílám balíčky s prckovejma věcičkama co prodávám.
Tady se ale bavíme o mrchách, který mají tohle zapotřebí. On moc dobře ví, že tohle je pod moji úroveň.
hele to je tvoje věc, mě by třeba nebavilo se zabývat ztracenejma složenkama a čekat na výživný. Navíc většinu plateb dělám převodem, tak mě se víc hodí peníze na účtu než hotovost v ruce. Je to jedno co má/nemáš zapotřebí, prostě chce mít větší právní jistotu. Třeba mu poradil právník nebo se někde informoval. Mě to žádný drámo nepřijde, dát mu to písemně s ověřeným podpisem.
@Naty12 píše:
@stazinka09 Počkej, ale logicky by tohle mělo stát i na tý složence, ne? To on tam teda nepíše.
pro jeho bezpečí
by to psát měl. Já takhle posílala za ex výživný ze svýho účtu, tak jsem poučená, co kam vypisovat. On měl tenkrát exekuci na účet a už to právě v minulosti řešil.
@stazinka09 V pohodě, vedle pošty je bankomat do kterého se dají vkládat peníze na účet. Ohledně té informovanosti, mě na opatrovnickém soudu řekli, že tohle se vůbec v běžné praxi nepoužívá, tak teda nevim.
Samozřejmě, že to nijak řešit nebudu, že to tam nepíše, ale když si chce dávat bacha, tak by měl být ale víc důslednej ![]()
hele někomu se to tam úplně celé, tak aby to bylo přesné určení nevejde - ono psát každý měsíc „výživné pro Angeliku Konopáčkovou nar.31.12.2011“ např. docela unaví, ex občas posílal přes bankomat, když zapomněl a tam se to nevejde. Pokud napíše např. jen jméno dítěte tak matka může tvrdit, že to byl dárek a když napíše jen výživné tak to taky nemusí stačit. Jako normálně by to i stačilo, ale když dojde na soudní tahanice, tak se dá čarovat s ledasčím.