Formulář na změnu RP

novo123
9.12.13 13:07

formulář na změnu RP

Ahoj holky, omlouvám se, ale nemůžu to tady najít, četla jsem už čtyři diskuze a tahle info nikde. Mohla byste mi některá dát odkaz na formulář na změnu RP? Díky moc. Je k tomu potřeba ještě nějaký doklad? Mám to na dva roky a chtěla bych to protáhnout, spočítané to všechno mám, částku, na kterou to chci dát taky. Dík M

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
9.12.13 13:11

@novo123 taky jsem to řešila na netu to nestáhneš. Musíš na pracák tam ti to dají a za minutu máš vyplněno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
9.12.13 13:13

@MickyG fakt? Když jsem šla žádat o RP, tak jsem si všechno stáhla na netu a to samý se změnou trvalýho bydliště :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1702
9.12.13 13:15

To já taky sem si stáhla a šla s vyplněným, ale tohle sem nenašla a holky tady mi říkali, že ten mi daj jen na pracáku..a taky že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
9.12.13 13:17

@MickyG abych byla upřímná, tak jsem si tehdy nesla x formulářu, ormě jednoho všechny ok, ale ten jeden byl prý na síti špatně, takže jsem to stejně vyplňovala na místě. :roll: Nějaký jiný doklady třeba?

• Citovat
  • Upravit
12717
9.12.13 13:48

Já to řešila minulý týden. Na pracáku jsem vyplnila pár kolonek, dala občanku a hotovo. Dnes mi přišel dopis o změně. Formulář je tak rychlý na vyplnění, že to uděláš na ÚP a nikoho zdržovat nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
9.12.13 17:26

Díky moc holky, zítra to jdu prubnout :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat