Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novo123 taky jsem to řešila na netu to nestáhneš. Musíš na pracák tam ti to dají a za minutu máš vyplněno ![]()
@MickyG fakt? Když jsem šla žádat o RP, tak jsem si všechno stáhla na netu a to samý se změnou trvalýho bydliště ![]()
To já taky sem si stáhla a šla s vyplněným, ale tohle sem nenašla a holky tady mi říkali, že ten mi daj jen na pracáku..a taky že jo
@MickyG abych byla upřímná, tak jsem si tehdy nesla x formulářu, ormě jednoho všechny ok, ale ten jeden byl prý na síti špatně, takže jsem to stejně vyplňovala na místě.
Nějaký jiný doklady třeba?
Já to řešila minulý týden. Na pracáku jsem vyplnila pár kolonek, dala občanku a hotovo. Dnes mi přišel dopis o změně. Formulář je tak rychlý na vyplnění, že to uděláš na ÚP a nikoho zdržovat nebudeš ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, ale nemůžu to tady najít, četla jsem už čtyři diskuze a tahle info nikde. Mohla byste mi některá dát odkaz na formulář na změnu RP? Díky moc. Je k tomu potřeba ještě nějaký doklad? Mám to na dva roky a chtěla bych to protáhnout, spočítané to všechno mám, částku, na kterou to chci dát taky. Dík M