Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
netušíte prosím, jestli si můžu do O2 arény (dříve Sazka Arény) vzít foťák? Tuším, že ze začátku tam nesměly snad ani mobily, ale teď už je to volnější, tak nevím.
Na stránkách jsem nikde nenašla informace o tom, co se tam smí či nesmí brát, tak zkouším tady, jestli to náhodou někdo nevíte, kdo jste tam někdy byl.
Nebo neliší se to třeba podle akce? Jdu zítra na ten Mítink světových rekordmanů a ráda bych si vyfotila Jelenu nebo Romana, když už tam budu ![]()
Díky moc znalejším.
Medu
P.S.: Aktuálně doplňuji, že jsem konečně našla provozní řád a v něm:
notebooky, jakékoliv druhy záznamových zařízení, a to datových, obrazových i zvukových (výjimky uděluje zpravidla pořadatel akce)
tak z toho chápu, že asi ani foťák není obvykle povolen. Tak aspoň jak to bylo, když jste tam byli vy? Díky moc.
Ahojky, byla jsem tam na koncertu - prohlíželi nám tašky před vstupem - měla jsem foťák a bez problémů. Ale je pravda, že je to tam vylepený i na dveřích
Držím palce.
Měli jsme foťák na hokeji, a bez problémů. Všechno, co jsme měli prošlo bez problémů…
Super, díky moc! Já se právě bojím, aby mi ho nezabavili před vchodem a já o něj tak třeba přišla, protože těžko by mi ho tam dali do úschovy… ![]()
Na zápasy to asi chápu, že se nesmí pořizovat záznam, ale na atletických stadionech vždycky vidím tolik blesků, že by to snad vadit nemuselo.
Tak já to zkusím ![]()
M.
Tak kamarádka musela vyhodit deštník
(normální malej skládací deštník). Fakt nechápu. Venku lilo jak z konve a ten nabušenec při kontrole tašek - že deštníkem může někoho ohrozit… (když budu chtít někoho ohrozit, tak si poradim i bez deštníku
). No, takže ho musela vyhodit do koše.
Je to prostě o lidech - když máš štěstí, propašuješ cokoliv, když máš smůlu, tak ani zapalovač ![]()
když jsem tam byla na Apassionatě, lidi si tam normálně fotili, ač na vstupenkách bylo, že se tam foťáky brát nesmí…nebála bych se, že ti ho zabaví, vzala bych ho
Když jsme byli na Mama mia, foťák jsme museli dát do úschovny - stálo nás to stovku.
Ahojky, když jsme tam byli s manžou na Depeche Mode, tak jsme s foťákem prošli - měli jsme normální, řekli, že se tam nemůže jen s profi. Asi je to taky o tom, na jakou „gorilu“ narazíš. V červnu jedeme na DM zase, tentokrát na stadion Slavie, tak doufám, že to tam bude podobný.
Pred koncertem Celine Dion jsem si volala primo do O2 Areny a bylo mi sdeleno, ze fotaky jsou zakazany. Tak jsem se ptala proc, kdyz v dnesni dobe ma stejne skoro kazdy uz fotak i na mobilu a bylo mi receno, ze to si kazda produkce toho vystoupeni urcuje sama, zda dovoli fotaky ci ne.
Ikdyz nemozny ho tam propasovat urcite neni, ale je to s rizikem.
Ahoj,
děkuji za další postřehy!
My máme doma velkou zrcadlovku, tak tu určitě nevezmu, ale brácha zkusí vzít ten malý kapesní a ani by nám ho nemuseli najít. Když jsem tam byla jednou na hokeji, tak mi kabelku nešacovali, jen projížděli pípátkem.
Myslím, že u vchodu bych ho pronést mohla, teď jde o to, jestli mě tam nečapnou za flígr, až začnu fotit. No, počkám, co ostatní, a pokud budou fotit, budu taky! ![]()
Super, že je tam kdyžtak ta úschovna, to mě trochu uklidňuje, kdyby nás s ním fakt nechtěli pustit.
Díky moc.
M.
HURÁ!!!!! Našla jsem pokyny pořadatele pro dnešek, cuituji:
4. Je zakázáno fotografování s profesionálními fotoaparáty (s výjimkou akreditovaných fotografů) a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek, které mohou být použity k profesionálním účelům. Výjimku tvoří používání malých kompaktních kapesních fotoaparátů pro veřejnost.
Takže můžu, juchůůůůůůů!!!!!
M.