Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu nová a ačkoli si myslím, že si s technikou jakž takž rozumím, nevím, jak si mám dát fotku na profil…
Tak budu ráda, když napovíte.
![]()
Ahojky, stačí když zajdeš do nastavení kde je položka ikonka kde už si sama s pc vybíraáš foto které máš v pc…jinak vítej na emimino papa
Můžu tě taky o něco poprosit??? Chtěla jsem si změnit metřík a nevím jestli se mi to podařilo, můžeš mi jen naspat jestli ho tam mám díky a jak to šlo tobě??? ![]()
Já jsem asi pako, ale žádný metřík nevidím, vůbec nevím, kde se má zobrazit. Teda já jsem se taky pokusila o nějaký, ale nevidím ani ten.
Tak se mi to asi nepovedlo… (a to jsem se motivovala návodem tady zveřejněným).
Morenit, ty jsi ale navigátor dobrý, fotečka se zadařila. ![]()
holky, obě máte metříky v pořádku vytvořené a vidět. pokud Vy metříky nevidíte, musíte si nahoře nad diskusí označit možnost nezobrazovat podpisy - pokud to zakliknete, budete mít u té možnosti takový červený křížek. pak už metříky své i ostatních uvidíte. ![]()
sajindo, ne nezobrazovat, ale zobrazovat. Nezobrazovat se jim ukáže až zaškrtnou zobrazovat.
Sajindo, díky.
Ale aspoň jsem se s chutí zasmála sama sobě.
Až to popíšu manželovi (programátor), bude druhé kolo… ![]()
Morenit - jo, jo, hezký metřík, balónkový. ![]()
Pettulle píše:
sajindo, ne nezobrazovat, ale zobrazovat. Nezobrazovat se jim ukáže až zaškrtnou zobrazovat.
Pettulle, tak aspoň tohle jsem pochopila napoprvé. ![]()
Díky holky, už jsem na to přišla včera a metřík vidím jen tam nejde poznat v kolikátém týdnu těhotenstí jsem i když jsem to zadávala.....
Alichi: jo děkuji, nějak jsem narazila na první metřík a hned ho přijala
Morenito, tento metřík je narozeninový, takže se ti tam neukáže v kolikátém týdnu jsi. Musela bys mít těhotenský a ten si vybereš tady: http://lilypie.com/…ty_step1.php
Ahojky,
jsem tu dlouho, takže stará ![]()
Měla jsem v profilu fotku a chtěli ji změnit. Tak jsem se o to pokoušela, stará fotka z profilu zmizela, ale nová se neuložila. Tak jsem se na to vyprdla, nějak nebyl čas.
Dnes to zkouším znova. U příspěvku fotku nemám, když dám nastavení, v profilu fotku mám a nejde mi smazat, ani dát jiná…
Poradíte?