Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedavno se tu resila metrikova smrst. Nekdo si da pet metriku na to same, jiny si tam da vselijake kraviny.
nekteri to vysvetluji tim, ze si delaji metriky jen pro sebe.
Ted jsem zjistila, ze jde metrik vlozit i do textu v profilu. Viz muj profil (akce je casove omezena).
To by bylo skvele reseni pro ty, ktere chteji mit dvacet metru na ruzne intimnosti, nebo jmenovite pro Anguu, ktera si nepamatuje, kdy byla naposledy u zubare ![]()
Samozrejme, kdo si mysli, ze to, kolik je jejich psovi, je pro ostatni dulezita informace, necht si to samozrejme nechaji normalne v podpisu. Kazdyho vec.
tak konečně vím kdy jsi si obarvila vlasy
![]()
Myslím,že to takhle moc holek neuspokojí ![]()
jsem se jukla, abych pochopila ![]()
Tak pokud to tak jde, tak nevím, proč to metříkové královny tak nedělají. Že by to nevěděli? No, já doteď taky netušila, že je to možné ![]()
já taky nevím, že to jde
kde se to dá přidat na profil?
verčo, ahooj, co mi to děláš
profilovka jiná, metříky jiné, jak Tě mám asi poznat
![]()
normalne si date nsastaveni (vlevo nahore na kazde strance) a pak kliknete na zalozku „nastaveni profilu“
pak tam vlozite metrik a pridate k tomu ty zavorky z hvezdickou na zacatek a konec
[* a ta druha
obslehnete to z metru v podpisu
Příspěvek upraven 12.10.10 v 22:38
Kakika píše:
jsem se jukla, abych pochopila
Tak pokud to tak jde, tak nevím, proč to metříkové královny tak nedělají. Že by to nevěděli? No, já doteď taky netušila, že je to možné
protože na profilu to není tak na očích-si myslím,každý ti na profil neleze ![]()
Šájo-ahojky,nějak to chtělo změnu.Trošku jsem teď na očích,tak nechci aby každý na první pohled věděl,že jsem to já…
(myslím tím známé) Však si zase zvyknete,že tam mám teď Samouše ![]()
Taky jsem musla juknout,abych videla o cem je rec..No dobry Pudli ![]()
Mmch Vereniku bych taky nepoznala po zmene fotky a mteriku
Pudlo, taky jsem se Ti koukla do profilu
, abych to viděla na vlastní oči ![]()
Pudlo, také jsem se podívala k tobě na profil a musím říct: Moc pěkné! ![]()
Já si z nedávné diskuze o metřících vzala to, že při opakovaném vkládání svého příspěvku do stejné diskuze snažím odklikávat to nedání metříku k podpisu… A to nejsem žádná metříková královna… ![]()
…Proč jsem si myslela, že je ten tvůj malej Rafael??
Gabriel má myslím svátek vedle mojí malý
Jinak super ty texty..
Já mám podpisy vyplý, někdo tam má světel jak o pouti a pak ty diskuse ani nejdou číst.. Nápad možná dobrej, ale skoro každý má zamčenej profil, takže by to nebylo vidět
Mějte se ![]()
emocuc.polymorf píše: …Nápad možná dobrej, ale skoro každý má zamčenej profil, takže by to nebylo vidětMějte se
No jo, to je fakt. Já mám vlastně profil taky zamklej.
Takže metříkovat asi nebudu… ![]()
Ja tedy pridavam metriky jen kdyz to ma co delat s diskuzi… rec je o detech, vychove a tak.
Tedy snazim se, samo mi to nekdy ujede.
Ale myslim, ze „metrikove kralovny“ (mmch.vyborny termin
) hlavne chteji, aby vsichni videli, ce se u nich doma deje.
![]()
Pudlo, ale ty tvoje metriky jsou super. Trideny odpad me dostal. ![]()
Super, mně se to moc líbí. Sice nejsem zrovna metříková hvězda, ale kdybych si je tam mohla dát jen pro sebe, třeba i do uzamknutého profilu, fakt bych si tam dokázala sledovat spoustu věcí ![]()
Díky
![]()
PS. Samozřejmě že jsem se taky podívala ![]()