Přijímáte vždy každou žádost o přátelství na emiminu?

Anonymní
15.10.10 22:55

Přijímáte vždy každou žádost o přátelství na emiminu?

Píšu raději jako Anonym, abych dotyčné, které myslím, neurazila.

Párkát jsem si už všimla ve svým profilu, že se mi objeví žádost o přátelství. Bez žádný předešlý vazby, bez zaslaný Soukromý Zprávy, bez jakýmkoliv ponětí o té dotyčné žádající, jako blesk z nebe - buch a teď mě tu máš, otevři mi svůj (v mém případě uzamčený) profil nebo mě odmítni.

Já na tyhle žádosti prostě nereaguju - nepotvrzuju ani nemažu. Potvrdit nechci a odmítnout se stydím.

Vy je vždy potvrzujete nebo i mažete? Nechtěla bych tu být za nezdvořáka. Nicméně bych čekala alespoň SZ od těch žádajících, aspoň jedinou větu typu „máme společné …“, „máme stejné děti“ nebo „sympatizuju s tvýma názorama“, „a proto bych ráda byla tvým přítelem na emiminu.“ TŘEBA. Pak bych fakt vážně uvažovala o přijetí. Ale když se mi tu objeví mě neznámý nick, který chce ke mě dál ???

Ještě bych měla dodat, že nejsem na vlně Facebooku, kde se nesmyslně propojujou „přátelé“ po desítkách, možná stovkách, aniž by se vlastně znali.

Je sprosté žádost o přátelství odmítnout? Děláte to? Nebo vždycky každého přijmete?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9053
15.10.10 22:57

Já jsem zatím přijala každého, ale je fakt, že to byly vždycky holky s diskuzí, kde jsme hodně kecali a rozuměli si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.10 23:03

Neprijimam…a uprimne muzu rict,ze jsem zatim prijala pouze dve a jednu jsem ted nedavno vymazala.
Kdyz nekoho neznam,tak nevim,proc by mel mit pristup na muj profil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
15.10.10 23:09

Já je přijala,ale byli to holky co znám,co si s nimi píšu v diskusích.Cizí bych nepřijala,i klidně odmítla.Na e miminu se mi to nestává na facebooku ano,už jsem přitvrdila a odmítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.10.10 23:10

Presne tak, rozhodne neprijimam kazdou zadost. Pokud jsem s tou osobou dokonce nikdy nediskutovala, tak fakt nevim, proc bych mela. Jako je hezke, ze se treba nekomu libi moje nazory, ale profil mam uzamceny z nejakeho duvodu a jentak si tam nekoho nepustim.
Vlastne tam mam jen holky z uzamcene diskuze, kde mam jistotu, kdo je kdo, ty at si v mem profilu brouzdaji po libosti, proto je tam mam pustene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.10.10 23:13

Já mám jednu :lol: , ale přijde mi to takové jako svatba…máme se rádi, ale chci na to mít papír. Já si tu s několika lidmi opravdu rozumím a přesto je nemám mezi přáteli. Ani nevím proč, prostě ony to nenavrhli (to bych přijala) a já to nepovažuju za nutné.
Cizí lidi bych nepřijala určitě, ale asi bych je také neodmítla. Prostě ignorovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 23:14

Ahoj,já jen k tomu profilu-já osobně tam nemám nic,co by nemohl nikdo jiný vidět,takže ho nemám zamčený.A pokud se tam někdo „brouzdá“ tak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.10 23:24

Jenže když tě začne někdo šmírovat, nejlépe někdo z „blízkých“ z reálného světa, tak najednou si člověk ten profil sakra rád zamkne.

• Citovat
  • Upravit
11822
15.10.10 23:25

Tak někoho cizího bez předešlého kontaktování bych taky nepřijala a s klidem odmítla :nevim: Ale mně se to nestává, asi o mě není takovej zájem :lol: :lol: V přátelích mám jen holky, co znám a kecáme spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.10.10 23:25

Mě nikdo za přítele nechce. :lol:
Ale na Facebooku jsem a moc to nežeru a přidávám si jenom lidi, které znám. Myslím si, že je na každém, jak si nastaví míru soukromí, takže nezdvořilé to určitě není. Zůstaň svá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 23:31
Anonymní píše:
Jenže když tě začne někdo šmírovat, nejlépe někdo z „blízkých“ z reálného světa, tak najednou si člověk ten profil sakra rád zamkne.

Myslíš manžela?on si to tu taky rád počte,to je pravda.
Zatím jsem tedy nějaký osobní problém neřešila,v tomto se ani moc nesvěřuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.10 23:34

Ne. Někoho jiného :cert:

• Citovat
  • Upravit
18305
16.10.10 05:34

Anonymní - ono se dá eMimino použít taky k „položení kouřové clony“, pokud tě někdo šmíruje. To znamená, ža tady tlacháš o věcech, co pro tebe nejsou důležité a pokud si tady s někým porozumíš, tak si ty zásadnější věci sdělujete prostřednictvím e-mailů. A že by měl někdo přístup do tvojí e-mailové schránky, to upřímně pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
16.10.10 09:19
momi33 píše:
Ahoj,já jen k tomu profilu-já osobně tam nemám nic,co by nemohl nikdo jiný vidět,takže ho nemám zamčený.A pokud se tam někdo „brouzdá“ tak mi to nevadí.

:palec: jo, souhlas jen dodám, že to, co tu píšu, tak za tím si stojím a zopakuju to na živo komukoliv i z okolí, nestydím se za své názory, nelžu tu, nevymýšlím si, tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová