Fotka skoro ex v peněžence

Anonymni
14.10.09 10:40

Fotka skoro ex v peněžence

Dobrý den,
chtěla bych znát Váš názor na to, jak by jste se chovali, kdyby jste našli fotku skoro exmanželky v přítelově peněžence? Došla jsem na to zvláštním způsobem.. Všimla jsem si při nákupu před několika měsíci, že mou fotku tam nemá, resp. má, ale schovanou vzadu za fotkama syna. Stalo se to několikrát a vždy měl na to super výmluvu. Vždy když jel za synem tak má fotka zmizela. Nedalo mi to a mé podezření se potvrdilo. Měl tam ještě schovanou fotku své ženy. Zklamalo mě to, protože si myslím, že když za synem jel, tak mě šoupl dozadu a svou ženu dopředu. Jasně, zdá se to jako blbost, ale fakt to zamrzí, že si nestojí za našim vztahem. Ale je fakt, že tohle řekl svým kamarádům a ti mu nadali, takže asi to tak úplně v pořádku není. Nicméně je to asi měsíc. Fotku dal pryč. Ale boužel zvědavost mi nedala a mrknu se zas. No a najdu další její fotku. žijeme spolu víc jak rok, vztah nám klape, ale dělá věci, které skrátka nechápu. Tohle je asi to nejméně závažné, ale asi když se toho nakupí moc, tak i v tomhle vidím katastrofu. Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
káťa
14.10.09 11:30

Zkus napsat konkrétně, které věci dělá, když nošení fotky exmanželky v peněžence je to nejméně závažné.
Mě by to třeba taky mrzelo a překvapilo, pokud by nám vztah klapal :?
Ale vypadá to, že u vás toho bude asi víc, co ???

• Citovat
  • Upravit
5545
14.10.09 11:50

Muj manzel mel fotku svoji exmanzelky taky v penezce, zjistila jsem to po roce znamosti nahodou. Kdyz jsem mu o tom rekla tak ji dal pryc a pozadal o fotku moji. Jemu to vubec nedoslo ze ji tam porad ma. Jestli si ji ale vraci na misto kdyz za ni jede tak to je divny. Zkus to v klidu probrat co za tim je. Treba se ji snazi nedrazdit vasim vztahem. Exmanzelky dokazou byt priserny, ta od meho manzela si dlouho nemohla zvyknout na to, ze ma novou vaznou znamost a to uz byli 3 roky rozvedeni. Nechtela mu davat dceru a kdyz tak jen na hodku. Dokonce 1. vanoce travila s nami jinak by manzel dceru o vanocich vubec nevidel. Ted po letech se to srovnalo ale prvni 3 roky byly desny.
Vi vubec jeho ex o tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 13:05

Já vlastně nevím 100% jestli si její fotku dává na místo mě. Ale jsem si 100% jistá, že mou fotku dává pryč když jede za synem. Přítelova manželka o mě ví. Nejdřív bylo vše celkem v pohodě. Přítel mě seznámil se svým malým synem, ale asi po 3/4 roce co spolu bydlíme si jeho manželka dupla, že nechce abych syna vídala a šahala na něj atd… Tak od té doby přítel jezdí se synem v sobotu k rodičům a já jsem sama. Pak ještě jeden den v týdnu kdy jezdí za synem k ní. Taky mě štve, že je tam do té doby než syna uspí a domů se pak vrací v jednu ráno - bydlíme v Praze a ona cca hodinu od Prahy. Přítelovi rodiče semnou přerušili kontakt - v době kdy mi bylo zakázáno trávit čas s přítelovým synem. Takže je vidím tak jednou za 2měsíce když se prostě musí něco vyřešit a já jsem zrovna s přítelem. Nechápu to. Se synem jsem měla skvělý vztah. S přítelovými rodiči taky. Ji rádi neměli ze spoustu důvodu, ale je to pořád jejich snacha, tak ji samozřejmě chrání. Strašně mě mrzí, že ji zvou na různé oslavy a mě o nich neřeknou - já zvaná nejsem :(. Úplně se to změnilo. Rozvod řeší rok a ještě ho nemají ani podaný. Fakt to celé nechápu, protože ji nazývají rodiče ne lichotivými výrazy a přemýšlí jak to udělat aby přítel měl syna ve vlastní péči. A to se jeho manželka o syna stará myslím dobře. Takže ji opravdu nemusí.. Jsou prý rádi že má mě, ale je jim líto vnuka, tak ji prostě všichni uhýbají atd.. Je to celkem složité. U přítele jsem si jistá že mě opravdu miluje. Nikdy jsem takového muže nepotkala. Hodně si rozumíme, ale tahle situace mě nenechává klidnou a jsem kvůli tomu podrážděná. Proto i ta blbá fotka ve mě vyvolává stres..

• Citovat
  • Upravit
43039
14.10.09 13:47

Já nedovedu pochopit ten motiv, copak mu ex nebo syn kontrolují peněženku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.10.09 14:54

Anonymní, možná jeho rodiče jsou trošku ze staré školy a nelíbí se jim, že syn má přítelkyni, ač vlastně ještě není oficiálně rozvedený.. Jinak s tou fotkou, chlapi prostě tyhle „drobnosti“ moc neřeší. Když jsem přišla poprvé domů k příteli a teď manželovi, měl na poličce fotku svojí bývalé, se kterou už dva roky nechodil a ani neviděl. Nekomentovala jsem to, leč když jsem k němu přišla podruhé, fotka už tam nebyla :D

• Citovat
  • Upravit
5545
14.10.09 17:44

Pudli, nektere ex jsou schopne vseho, kontrolovat penezenku je to nejmensi. Ja jsem zirala co takova zenska dokaze, pr stvat vlastni dite proti tatovi. Pro me to byl hnus .

Doporucuji si s nim sednout a probrat. Jestli neni doreseny rozvod tak vas vztah mu zrovna nepomaha, nedivila bych kdyby jeho ex to pouzila proti nemu. Prarodice se asi boji ze o vnuka prijdou, ze uz ho k nim nebude poustet kdyz se budou stykat s tebou. :( Chce to pevny nervy a pockat az se ex zklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 18:53

Je to opravdu o nervy. Já právě nechci říct, že jsem mu do té peněženky zas vlezla. Styděla bych se před ním, že jsem mu vlezla do jeho věcí. Pořád mě ujišťuje jak chce být semnou až do „smrti“ a jak si mě váží a přitom nosí její fotku v peněžence a nedokáže ten rozvod konečně dořešit. Asi je to fakt těžké, ale pořád se jen handrkují o majetek a tak… Výsledek žádný. No jo, to si už moc stěžuji :o).

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 21:19

Ja si zase myslim, ze by ses nemela stydet pred nim za to, ze jsi mu vlezla az do penezenky. Mela by ses stydet hlavne pred sebou. Jsou veci, ktere se nedelaji. Tohle je jedna z nich. Kdybys tam nelezla, tak to nevis a nic te nezere - sladka nevedomost. Mimochodem, s tou manzelkou ma citovy vztah - mozna ne takovy, jako mel pred lety, ale ma. Jenze ty se s tim nedokazes smirit a tak ho smirujes - a ta fotka je jen zaminka. Bud se srovnej s tim, ze nejsi jedina, nebo si nezacinej s zenatym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 21:33
Anonymni píše:
Ja si zase myslim, ze by ses nemela stydet pred nim za to, ze jsi mu vlezla az do penezenky. Mela by ses stydet hlavne pred sebou. Jsou veci, ktere se nedelaji. Tohle je jedna z nich. Kdybys tam nelezla, tak to nevis a nic te nezere - sladka nevedomost. Mimochodem, s tou manzelkou ma citovy vztah - mozna ne takovy, jako mel pred lety, ale ma. Jenze ty se s tim nedokazes smirit a tak ho smirujes - a ta fotka je jen zaminka. Bud se srovnej s tim, ze nejsi jedina, nebo si nezacinej s zenatym.

Můžeš nám tady vysvětlit, proč by se zakladatelka měla stydět za to, že si ověřuje fakta, aby se dopídila pravdy?
Já bych jednala úplně stejně a většina z nás a vůbec bych se nestyděla a kdyby ano, tak v tomhle případě jde stud stranou.
Přece zakladatelka nebude ze sebe nechat dělat nějakou pipku a nechat si kálet na hlavu (paron za silné výrazy)
Zakladatelko fandím Ti, není to lehká situace, já být Tebou uhodím naplno. Já bych v této situaci opravdu jednala stejně, a byla bych tak drzá, že bych prolítla mobil, ten totiž dokáže prozradit daleko více, nežli peněženka.
Nedůvěra je určitě teď na místě, buď silná. Není normální, že v peněžence někdo nosí fotku své nebo svého ex. Zřejmě to přítel nemá vyřešené, za to dám ruku do ohně. Nechci být ošklivá, ale bůh ví, jak to chodí, když jede k manželce. Chlapi dokáží být větší herečeky, nežli ženy, to mě věř.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 21:54

No já jen čekala kdo mi odpodví stylem, že bych se měla stydět sama před sebou :o). To samozřejmě stydím, ale kolikrát bylo už řečeno nelez tam, nezjišťuj a kolikrát to bylo porušeno kvůli tomu podezření? Tohle nemá cenu řešit stejně jako to, že jsem si začala něco s ženatým.. Že s ní něco má? Ano, majetek a syna. Ale hodně velký vliv na jeho odchod od ní byl fakt, že ona ho prostě nepřitahuje. To byl teda jen jeden z několika bodů rozchodu. Samozřejmě zprvu své manželské povinnosti plnil, ale opravdu vím, že je to jen plnil a to hooooodně dávno i před tím, než jsme si vůbec něco začali. Mám to i z jiných zdrojů, ne jen od něho.. A taky vím jak to s něma bylo hned od začátku … také od jiných zdrojů. To tu psát nebudu. V tomhle mu věřím. Samozřejmě k ní chová nějaké city. Schází se kvůli dítěti a ano, nedělá mi to moc velkou radost. A už vůbec ne ta fotka. Taky vím, že mě opravdu úpřimně miluje, ale díky tomu, že to nemá pořešené, tak se samozřejmě bojím. Cítím nejistotu a tak..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 22:21

Anonymni: ne, nemusi si nechat kalet kamkoliv, ale komunikace ve vztahu opravdu funguje na jinych zakladech, nez je prolezani osobnich veci. Muzes mi naznacit, co tim zakladatelka ziskala? (krome pocitu nejistoty, ktereho ji nemuze zbavit nikdo jiny, nez ten, jemuz vlezla do penezenky)

Anonymni (zakladatelka): to o stydeni se byla jen parafraze Tve predchozi konstrukce. Koneckoncu, mne je uplne jedno, jak se s tim srovnas, soudit te nemuzu a ani nechci. Jenze porad nechapu, k cemu cela akce „srajtofle“ byla dobra. Co by dokazovalo, kdyby tam jeji fotku nemel? A co dokazuje to, ze ji tam mel? Ma te snad rad min? Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze uz kdyz jsi to sla zjistovat, pocitala jsi s tim horsim - ze tam bude. Pokud ti slibil, ze ji da pryc a nedal, je to problem, protoze ti lze (a s tim se vztah bude budovat mizerne). Co ted s tim? Zeptej se ho na svou fotku. Z jeho odpovedi poznas vic, nez z „kontroly“ mobilu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 22:41

Já mu mobil kontrolovat nebudu. Nejsem šmírák. Opravdu ne. Jen jsem měla takový blbý pocit. Mockrát se mi potvrdilo co jsem si myslela (takové ty předtuchy). Tak mi to nedalo. Peněženka ležela na stole a já se mrkla. Byla tam jiná fotka a daná někde jinde. Možná ji tam jen zapomněl. Chci to nějak obhájit 8O . Jen těch věcí co mě trápí je moc. Teda spíš se prostě nakumulovaly. Tak šílím i kvůli fotce :(.

• Citovat
  • Upravit
48576
15.10.09 00:07

Já jsi myslím že heslo duvěřuj ale prověřuj je narosto správné.Myslim si že ženská má hodně citlivou intuici a než se trápit jestli se náhodou něco neděje atd.. je lepší to zkontrolovat než se užírat ..

zakladatelko mě by tohle vytočilo strašně,takže tě uplně chápu.Myslim jsi že pro chlapa kolikrát znamená vztah z dítětem víc než ze ženskou a když je postavenej do role kdy jsi musí vybrat tak to udělá tak aby to vypadalo že jsi vybral dítě a proto bych usoudila že to dělá kvuli malému,ale já bych se ho na to zeptala na rovinu,víc stejně nevykoumáš.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.09 09:05

Děkuji :o). Budu sbírat odvahu a zeptám se ho na to… Uf, ale moc se mi do toho nechce..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky