Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
klikneš na obrázek který je umístěn někde na internetu
klikneš pravou myší a otevřeš vlastnosti a zkopíruješ ctrl C a pak otevřeš ikonku obrázek a dáš vložit ctrl V
Nahraj fotku od sebe z pc. Když píšeš příspěvek, pod smajlíkama je „Můžete přidat fotku: Vybrat soubor…“ ![]()
Přesně tak, jsou dvě možnosti jak přidat fotku: buď přímo z vlastního počítače pomocí „Můžete přidat fotku:“ pod smajlíky a nebo z jiného webu pomocí „Vložit“ a druhá ikonka je takový obrázek.
Admin
Dobry den, vsem nevite nahodou cim to je? mam tiskarnu hp deskjet 2180 jsem sni spokojeny az na to ze kdys tisknu fotky tak ve finale na fotce je nevytisteny bili pruch, pouzivam naformatovany papir 10×15,nevite nekdo?
@NICKOLA 777 upa jednoduché. Protože tiskneš fotky z digitálu a ty mají jinou velikost - buď nastavíš oříznout, což Ti zkazí kvalitu fotky, nebo dáš zachovat velikost a pak je tam ten bílý pruh.
Tisku poprve a fotky obzvlast tak je to videt, a ty co jsou z kramu? jsou taky z digitalu?
ahojky nějak necháu jak se dají přidávat fotky do diskuzí ??? adresu obrázku mi to nevyhledává…co mám dělat ?
Děkuji za odpovědi