Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
31.7.15 16:25
@mončatka píše:
Tak včera nastala podle mě ta správná konstelace, takže jsem si s mužem promluvila. Byl strašně překvapený, protože netušil, že to v sobě pořád ještě řeším. Myslel si, že je to pro mě uzavřená záležitost stejně jako pro něj. Řekl mi, že ho mrzí, že k té situaci vůbec došlo. Byl zrovna večer s kamarády, které dlouho neviděl, a najednou mu přišla zpráva přes WhatsApp, kde byly ty obrázky. Ukázal je kámošům, společně se prý zasmáli, jak je ta kolegyně praštěná a pak je smazal. Proto ho zaskočilo, když zjistil, že jsem je viděla v galerii. Řekla jsem mu, že na tyhle pohádky neskáču, tak mi odpověděl, že to teda s WhatsAppem vyzkoušíme spolu, abych viděla, že nelže. K mému velkému překvapení se mu opravdu ukládají fotky do galerie automaticky. Úplně mě ale šokovalo, že můj telefon to umí taky. To jsem vážně nevěděla!! S kolegyní se prý dopoledne bavil, co plánuje s rodinou na víkend, tak mu řekla, že neví, ale že večer má dámskou jízdu. A prý jak se s kámoškama opily, tak je nenapadlo nic lepšího, než poslat nějaké fotky. Muž jí prý den poté, co jsem to našla, volal a řekl jí, ať už mu nic neposílá, že má kvůli ní doma zbytečně dusno. Omluvila se.
Já se omlouvám za takový podrobný popis, ale chtěla jsem to nějak věrně reprodukovat :mrgreen: Jsem ráda, že jsme si promluvili a vyjasnili si to. Neříkám, že to muselo být tak, jak říká, ale věřím mu.
Moc vám všem děkuju, všem, kteří jste mi psali, reagovali na mě a přiměli mě k tomu, abych se chovala úplně normálně :kytka: Ještě jednou díky a mějte se krásně :mavam:

mno tak fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
31.7.15 16:28
@pohledzdruhestrany píše:
Ja v tom žádnou nevěru rozhodně nevidím, ale moje zkušenosti z mužského kolektivu nemohou uvěřit tomu, jak parta chlapů nad fotkama kočky v plavkách řekne, že je prdlá, spíš bych tipovsl že se ozyvalo pochvalné mručení. No a situaci jak chlap říká kolegyni, aby něco takového už znova nedělala, protože manželka vyvádí… no nevím, taky tomu moc nevěřím, minimálně by tím říkal, koukni jakej jsem podpantoflák. Ale zas uznávám, manžel si to výborně a asertivně připravil :mrgreen:

to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
31.7.15 16:41
@Anonymní píše:
Ahoj, diskusi jsme četla asi z 30%, takže možná se budu opakovat. Sváděla jsem kolegu a intimnější fotky jsem poslala, až už jsem si myslela, že je o ně zájem. Každý má strach z odmítnutí, nebo z trapnosti, takže předpokládám, že minimálně nějaká aktivita i z jeho strany tomu předcházela. A vím, že když jsem měla s kolegou vztah, všude (i doma) o mně „nenápadně“ mluvil. Tvrdil, že mě nemůže dostat z hlavy. Takže jestli o ní dříve mluvil, asi na ni myslel. Ale každý jsme jiní…

nononymko víš co, když už máš potřebu se s tím chlubit :roll:, tak si tu diskuzi aspoň přečti :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30068
31.7.15 18:01
@mončatka píše:
Mozne je vsechno, znaji se pres 4 roky. O cem se spolu bavi, netusim, ale jen firemni veci to urcite nejsou. To je ovsem jenom mezi nimi a dokud to nejak nezasahuje do nasi rodiny (tim, ze by prekrocili nejakou hranici a ja na to prisla),tak rozhodne zadne podrobnosti zjistovat nehodlam. Pro me je podstatne, ze spolu fungujeme, ze si vyhovujeme a mame se radi.

Děláš to nejlepší co můžeš. Tak ať vám to klape..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
31.7.15 20:17

@Honza 12 Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.8.15 17:40
@dituleska píše:
Tak ji z jeho telefonu pošli svuj zadek… asi bych taky byla nafouklá :nevim:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.11.16 13:40

Bohužel, mě to normální nepřijde. Manžel měl také kamarádku. Myslela jsem si to. Dokonce nás pozvala k nim s dětmi. Chodili na obědy v práci, vyprávěli si o dětech o rodinách. Když začala mít ta kráva problémy s manželem doma a já s manželem také, začali si notovat. Potom po něm vyjížděla a sváděla ho. Vůl ji málem podlehl. Jo a v tom období si dávala na facebook fotky a jednu jsem našla u něho na počítači. Na facebooku to neměla, přiznal se mě, že mu ji poslala. Potom mu poslala další na mail. Neodhlásil se. O tom jsem mu neřekla, že jsem to viděla. Podle mě to normální není a dala bych si na potvoru pozor. Do dnešního dne na to nemůžu zapomenout - nevěřím mu. Nemůžu se z toho dostat. Neco mězi nimi bylo. Myslím, že ne sex, ale úplně ho zblba a řešil jestli s námi zůstane. Nikdy mu to nezapomenu. Bylo to měsíc po porodu dcery, ale táhl to s ní už v době mého těhotenství. Nevím kdy bych posílala kolegovi takové fotky? Asi kdy by o něco šlo. Normálně asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí