Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
28.7.15 15:56
@mončatka píše:
@pohledzdruhestrany Co si tak pamatuji dobu před 5 lety, tak kojení jeho záliba fakt není :mrgreen: Teda jestli se něco za tu dobu nezměnilo :think: :mrgreen:

Holt stárne, moudří a uvědomuje si, co je podstatné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
28.7.15 16:03

@Verca1990 Udělám to tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 16:16
@mončatka píše:
@Verca1990 Udělám to tak :mavam:

A děj mu taky přečíst tuhle diskuzi na podporu tvé argumentace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 16:21
@Honza 12 píše:
Co je na tomhle špatnýho? :think: Takhle se bavíme občas taky. A na cizí ženský neskáču.. On se někdo strašně bojí, že z toho bude nevěra… Hm.. To má pak nudnej život.

takl nějak…my se takhle provokujeme neustále a fakt ne cizí neskáčem ani jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 16:22

@mončatka když myslíš, já bych se v tom teda fakt nevrtala…uděláš to akorát horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 16:23

@kdochcekam no já teda nevim, kde chodíš, ale já potkávám pohledných chlapů spoustu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 16:26

@Verca1990 bude-li se v tom vrtat tak, jak se vrtá v této diskuzi, evidentně vůbec o nic nešlo, ale dělá se tu z toho aféra :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 16:29
@pe-terka píše:
Hele, my jsme spolu ještě trochu dýl a dětí máme ještě trochu víc :lol:. Myslím si, že nám to klape, ale chlapi jsou prostě chlapi, že by se na jinou ani nepodívali (nepomysleli), o tom si iluze nedělám. Já jsem nedávno v mobilu svýho muže našla SMS od jedné dotyčné, oslovovala ho „Drahoušku a Zlatíčko“, další text byl už vcelku nevinný…Podotýkám, že mu normálně do mobilu nelezu, ale půjčil mi ho a já čekala SMS od tchýně, tak jsem to otevřela…Byla jsem pěkně míchlá, taky jsem požadovala vysvětlení. Tvrdil mi, že paní takto oslovuje běžně všechny chlapy z práce, mužův kolega mi to se smíchem potvrdil :oops:. Některé baby prostě mají flirt v krvi. Nechala jsem to být, jen někdy, když si ho dobírám, řeknu mu „Copak drahoušku?“

přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 16:32
@Verca1990 píše:
Co udělá horší? Že řekne manželovi, že ji něco trápí? No když myslíš.. :think:

Skutečnost, že ženu něco trápí, vůbec nic nevypovídá o objektivní závažnosti situace, obzvláště to platí v období PMS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.7.15 16:45

Taky si myslím, že promlouváním to udělá ještě horší…
Ať už by o něco šlo nebo ne, on jí v tu chvíli řekne to, co chce ona slyšet, aby měl klid a nemusel nic poslouchat, to by udělal každý, včetně mě. takže vypovídací hodnota takového promlouvání je nulová, pro něj to bude jen impulsem, aby si, v případě, že o něco šlo (flirt atd.), dal příště většího majzla…
Nechala bych ho být, pokud jim to klape a spíše se zaměřila na to, aby nenápadně poznal, že jí taky nemá za všech okolností jistou a že i o její „kozy“ by mohla být poptávka jinde…

• Citovat
  • Upravit
1247
28.7.15 17:09

@káťa Jsou tady dost protichůdné názory :think: Myslím, že si s ním promluvím, ale dneska to ještě nebude. Doma nějak fungujeme. Sice jsem pořád vnitřně naštvaná, ale partner se chová pořád stejně normálně (už je doma; sice nevolal, ale jinak se nic nezměnilo), takže to nechám chvilku být. Už poznám, kdy je nejlepší doba pro řešení věcí, a pak to otevřu. Myslím, že bych to měla udělat pro svůj klid, nebo alespoň lepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 17:10
@káťa píše:
a že i o její „kozy“ by mohla být poptávka jinde…

Vzhledem k tomu, že jsem gentleman, tak se na tuto nebezpečnou a amorální misi hlásím, i když za to můžu přijít do pekla.

Najde se ještě jiný odvazlivec, který spolu se mnou chce pohledem na kozy vylepšit vztah zakladatelky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.7.15 17:13

@káťa tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
28.7.15 17:27
@pohledzdruhestrany píše:
Vzhledem k tomu, že jsem gentleman, tak se na tuto nebezpečnou a amorální misi hlásím, i když za to můžu přijít do pekla.Najde se ještě jiný odvazlivec, který spolu se mnou chce pohledem na kozy vylepšit vztah zakladatelky???

Počkej tak měsíc a pošli jí někdy večer na mobil svoje břišáky a bicáky. To bude mít větší efekt pro její manželství, než očumovat její kozy. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
28.7.15 17:47

@pohledzdruhestrany Jako pohledem na ty moje??? :mrgreen: :lol: Jj, to by mohlo zabrat :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí