Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
28.7.15 14:48
@mončatka píše:
@radkka Já si spíš myslím, že on to bere tak, že už se vyjádřil a tím to pro něj končí. Není ani vyloučený, že už ani neví, proč jsem vlastně naštvaná. Už víckrát jsem se přesvědčila, že něco bere za hotovou věc a víc se tím nezabývá. O to je pak překvapenější, že to pořád ještě řeším já :nevim:

Podle mě se nic vic nestalo ( navíc kozy v mobilu byly oblečený, ne? ). Takhle nevinně flirtuje 90 % chlapů, který maj na muzskozenskym trhu nějakou větší hodnotu. Že o tom ctihodné a mravni strážkyně krbu nic netuší, je věc druhá. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 14:51
@Verca1990 píše:
Jaj, Tobě bych dala na prcinu drahý… 8)

Něco mi říká, že by sis to sadisticky vychutnala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
28.7.15 14:51
@radkka píše:
@mončatka A on ani když evidentně vidí, že tě to trápí, tak nemá tendenci ti to nijak vysvětlit? Prostě přeháníš a nic to neznamená, jo? :think:

Co chceš vysvětlovat? Vysvětlil, že o nic nejde.. Co k tomu má jako víc říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 14:55
@Maria37 píše: ??? jak má někdo jiný názor, tak ho hned musíš nějak pranýřovat???hele jestli někdo stojí o fotky tvojí kozy, tak mu ji klidně pošli :)

Já bych ti klidně poslal obě, ale nechci ti způsobit komplexy, mám nádherný bradavky :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
28.7.15 14:59
@pohledzdruhestrany píše:
Já bych ti klidně poslal obě, ale nechci ti způsobit komplexy, mám nádherný bradavky :nevim: :lol:

Já zas mám hezkej zadek.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 15:03
@Honza 12 píše:
Já zas mám hezkej zadek.. ;)

Tak když si Marie napíše, tak ji to pošleme? Snad to utají před manzelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 15:06
@Verca1990 píše:
@Honza 12 @pohledzdruhestrany …Tak pojďte hoši..Čekáme na sladký fotečky vašich okouzlujících kozenek a zadečků… :jazyk:

A další zajemkyne :mrgreen: Ale prrr, já jsem se dal dle rad účastnic diskuze na pokání, protože toto není dovoleno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.7.15 15:08
Podle mě se nic vic nestalo ( navíc kozy v mobilu byly oblečený, ne? ). Takhle nevinně flirtuje 90 % chlapů, který maj na muzskozenskym trhu nějakou větší hodnotu. Že o tom ctihodné a mravni strážkyně krbu nic netuší, je věc druhá. Buď v klidu.

Možná 90% chlapů, kterými se obklopuješ Ty.

• Citovat
  • Upravit
9757
28.7.15 15:10
Já bych ti klidně poslal obě, ale nechci ti způsobit komplexy, mám nádherný bradavky :nevim: :lol:

tak je hoď tady na forum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.7.15 15:11

spíš bych řekla, že je to zbožné přání 90% chlapů  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.7.15 15:11

Tak já bych od chlapů spíše byla zvědavá na fotky jiné části těla, než koz a zadků :jazyk:
A nevím nevím, jak by se na to partner tvářil, kdyby to objevil v galerii v mobilu. Pravda je, že pokud by to byl orgán nějakého cizího mužského staženého z netu, asi by to rozdýchal, ale kdyby byl nějakého dobrého kamaráda, se kterým ví, že mám výborné vztahy, asi by to bylo horší…

A vůbec, zakladatelko, jak víš, že to byly její kozy??? Když jí neznáš a na fotce byla jen koza bez obličeje přepokládám - to tam byl k tomu nějaký popisek???

• Citovat
  • Upravit
1957
28.7.15 15:13

Měla jsem kdysi v mobilu foto jednoho pěkně vypracovaného „kamaráda“. Kdybych to foto ještě měla, mohla bych ho zakladatelce přeposlat. Chtěla bych vidět, jak by ten její fouňa nic neřešil, kdyby to našel. Nedej bože, být to její kolega. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 15:18
@Meha píše:
Možná 90% chlapů, kterými se obklopuješ Ty.

Myslís ve sprše nebo jen tak na ulici :mrgreen: chápu, že je to pro tebe kruté zjištění, ale čím dřív to prijmeš jako fakt, tak tím lépe se s tím vyrovnas, až uvidíš první důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.15 15:21
@káťa píše:
Tak já bych od chlapů spíše byla zvědavá na fotky jiné části těla, než koz a zadků :jazyk:
A nevím nevím, jak by se na to partner tvářil, kdyby to objevil v galerii v mobilu. Pravda je, že pokud by to byl orgán nějakého cizího mužského staženého z netu, asi by to rozdýchal, ale kdyby byl nějakého dobrého kamaráda, se kterým ví, že mám výborné vztahy, asi by to bylo horší…A vůbec, zakladatelko, jak víš, že to byly její kozy??? Když jí neznáš a na fotce byla jen koza bez obličeje přepokládám - to tam byl k tomu nějaký popisek???

Vždyť to byly prsa v plavkách, třeba se jen zajímal o kojení, aby to pak probral s partnerkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.7.15 15:25
Vždyť to byly prsa v plavkách, třeba se jen zajímal o kojení, aby to pak probral s partnerkou :think:

A co si teprv vyfotí, až s partnerkou budou probírat čůrání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria