Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uzo
231
27.7.15 15:55
@ivašot. píše:
Já mám taky iPhone 6 a fotky, které dostanu zprávou nebo messengerem se mi nikam automaticky neukládají. Normálně zůstanou jen u dané zprávy, ale třeba to jde nějak jinak nastavit :nevim:.
Jinak jsem přesvědčená, že takové fotce muselo něco předcházet. Neumím si představit dospělou ženskou, která by z ničeho nic kolegovi poslala takovýhle fotky.

Tim ze je to vytrzeno z kontextu, tak to jiste smysl nedava, na druhou stranu, pokud je poslala, muze to mit vysvetleni. Me nedavno kolega poslal svoji fotku z postele (nahej jen do pasu), z legrace, ze uz spi (neco jsme v sms resili) a verim, ze bych to doma taky horko vysvetlovala a NESLO o flirt, jem o blby vtip :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
27.7.15 15:58

Ale urcite bych zbystrila… A urcite bych to trosku vyuzila ve svuj prospech :lol: nakupy, volno s kamaradkama atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.7.15 16:07
@kdochcekam píše:
No, tak si představme @pohledzdruhestrany jak si prohlíží fotky penisu kolegy jeho ženy v jejím mobilu…jistě zůstane zcela nad věcí…neřku-li, že pozve onoho kolegu na pivko…Projev hysterie a stíhačství by byl, kdyby mu spílala a volala rodině kozatky a dělala zcény všude možně…nebo ještě líp by mu nařídila okamžitou výpověď ze zaměstnání… Ale když vtipně zareaguje s tím, že dotyčná bude vědět, že přestřelila, tak u toho nebude nějaká jalová kráva, které si za zády chlap vyžaduje fotky koz kde koho a ona doma žije v domění, že má oči jen pro ni…

Protože si nedovede udělat ve vztahu pořádek a jednoznačně si s manželem zavíst pravidla, který budou oba dodržovat, tak bude otravovat někoho dalšího? Zajímavá logika, co se vrátit ke krevní mstě. Dotyčná vůbec neprestrelila, pro posílání fotek neexistují objektivní pravidla, a jaká mají zakladatelka a manžel, to není její problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.7.15 16:07
@ivašot. píše:
Já mám taky iPhone 6 a fotky, které dostanu zprávou nebo messengerem se mi nikam automaticky neukládají. Normálně zůstanou jen u dané zprávy, ale třeba to jde nějak jinak nastavit :nevim:.
Jinak jsem přesvědčená, že takové fotce muselo něco předcházet. Neumím si představit dospělou ženskou, která by z ničeho nic kolegovi poslala takovýhle fotky.

Mně to na starším iPhonu šlo, dalo se to nastavit. A jde to tak i na Samsung galaxy s 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
27.7.15 16:27

Jestli si fotky ulozil omylem, nasel si je na FB nebo mu je poslal milenec sekretarky, aby mel tvuj partner matros na dlouhy zimni vecery asi nezjistime… Treba si je taky ulozil, aby ukazal kolegum, jaka je sekretarka pipina nebo jakej on je kanon - to bys mela vycitit ty…

Proste bych se s nim nebavil tak dlouho, dokud by neprilez po ctyrech, pak bych si uzil usmirovani a je to - mit v mobilu fotky kolegine v plavkach neni OK, ale prirovnavat prsa k penisu - nejsme ve skolce, ne?

Ja bych z fotek nedelal dramo, kdyby partner pri bouracce prisel o nohu, je to horsi. Nastvi se, uzij si to, ze ON ma pruser a zivot jde dal - stejne kdy bude chtit zahnout, tak zahne, i kdybys ho mela na voditku… Tak na co resit coby kdyby a jestli nahodou…

Příspěvek upraven 27.07.15 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
27.7.15 16:37

@mončatka pokud ma iphone, tak si ty fotky musel do alba ulozit..nevim teda, jestli se tam neda nejak nastavit, ze poslane fotky se ulozi automaticky.Zkus mu poslat fotku ze svyho a uvidis, zda ji najdes v smskach nebo v albu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
27.7.15 16:42
@Eemii píše:
@mončatka pokud ma iphone, tak si ty fotky musel do alba ulozit..nevim teda, jestli se tam neda nejak nastavit, ze poslane fotky se ulozi automaticky.Zkus mu poslat fotku ze svyho a uvidis, zda ji najdes v smskach nebo v albu.

ono záleží jestli mu to poslala sms tak ano, v iphonu to musíš uložit, stejně jako když přijdou e-mailem, ale jestli to poslala přes whatsapp nebo viber, tak mně se to do iphonu ukládalo automaticky a nepřišla jsem na to, jak tohle zrušit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.7.15 17:02
@pohledzdruhestrany píše:
Protože si nedovede udělat ve vztahu pořádek a jednoznačně si s manželem zavíst pravidla, který budou oba dodržovat, tak bude otravovat někoho dalšího? Zajímavá logika, co se vrátit ke krevní mstě. Dotyčná vůbec neprestrelila, pro posílání fotek neexistují objektivní pravidla, a jaká mají zakladatelka a manžel, to není její problém.

podle mě dotyčná přestřelila. Dělám ve víceméně mužském kolektivu a s některými kolegy se známe už 10 let. Nedovedu si představit, že bych jakémukoliv zadanému kolegovi poslala takovou fotku. Je to mimo a je to problém především odesílatelky fotky a partnera zakladatelky, ten by se k tomu měl po tomto provalení postavit a kolegyni usměrnit - slušně říct, ať už mu takové fotky neposílá, že mu to dělá problémy ve vztahu. To by snad mohla pochopit. Zakladatelce přeji velkorysost (holt se stalo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 17:03

No, do telefonu se mu už koukat nehodlám, takže nezjistím, jak to s tím ukládáním vlastně má. Třeba na to někdy časem přijdu. Teď jsem naštvaná (asi možná i proto, že on dělá klasického mrtvého brouka a mě to dost štve), doma je trochu dusno, ale o záležitostech domácnosti a o dětech komunikujeme. V každém případě ale myslím dost cítí, že to doma teď prostě není ono.
Jinak je samozřejmě pravda, že pokud by mi chtěl zahnout, tak to udělá a já nezjistím nic. Má navíc opravdu strašně moc příležitostí, protože jeho práce není od do a není vázaný na žádnou kancelář, ale neustále je takříkajíc v terénu. A když si vypne mobil, stačí říct, že byl u zákazníka a já budu vědět houby. Ale to už zacházím moc daleko. zatím jsem jen u fotek, které nejsou moc košer. Co bude dál, ukáže čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
27.7.15 17:14
@mončatka píše:
No, do telefonu se mu už koukat nehodlám, takže nezjistím, jak to s tím ukládáním vlastně má. Třeba na to někdy časem přijdu. Teď jsem naštvaná (asi možná i proto, že on dělá klasického mrtvého brouka a mě to dost štve), doma je trochu dusno, ale o záležitostech domácnosti a o dětech komunikujeme. V každém případě ale myslím dost cítí, že to doma teď prostě není ono.
Jinak je samozřejmě pravda, že pokud by mi chtěl zahnout, tak to udělá a já nezjistím nic. Má navíc opravdu strašně moc příležitostí, protože jeho práce není od do a není vázaný na žádnou kancelář, ale neustále je takříkajíc v terénu. A když si vypne mobil, stačí říct, že byl u zákazníka a já budu vědět houby. Ale to už zacházím moc daleko. zatím jsem jen u fotek, které nejsou moc košer. Co bude dál, ukáže čas.
:potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.7.15 17:18
@Maria37 píše:
podle mě dotyčná přestřelila. Dělám ve víceméně mužském kolektivu a s některými kolegy se známe už 10 let. Nedovedu si představit, že bych jakémukoliv zadanému kolegovi poslala takovou fotku. Je to mimo a je to problém především odesílatelky fotky a partnera zakladatelky, ten by se k tomu měl po tomto provalení postavit a kolegyni usměrnit - slušně říct, ať už mu takové fotky neposílá, že mu to dělá problémy ve vztahu. To by snad mohla pochopit. Zakladatelce přeji velkorysost (holt se stalo).

Ne, je to problém především manžela zakladatelky, nevěřím, že by chudák nevinne čelil ataku sexuchtive odesilatelky. No a že neposilas ty, ty jsi měřítko posílání? Třeba holt po dotyčné mrse je daleko větší poptavka :jazyk:

Promin, a to mě ještě pobavilo, jak normální chlap říká sexy kočce…ty zla, už mi ty fotky neposilej, moje manželka se zlobí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
27.7.15 17:32

Mě to spíš přijde jako msta od té ženské…myslím si že to na něho zkusila a on se nedal a teď ho provokuje a proto se ji i možná vyhejba na to bych si dala pozor!!! Tam může nastat tlak a bude prusvih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 17:35

@pohledzdruhestrany Taky si upřímně řečeno myslím, že jí neřekne, aby už mu nic neposílala. Maximálně tak, ať nic neposílá na mobil nebo mesenger. A nebo prostě nevím. V každém případě taky vidím, že je to hodně na straně muže. Kdyby nechtěl, neflirtoval (podle mého názoru), tak by k něčemu takovému nemohlo dojít. Nemyslím si, že by ta kolegyně byla taková chudinka, která posílá fotky chlapům z firmy a pak čeká, kdo se chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 17:37

@tynaterezka Takhle jsem ho vždycky vnímala, jako někoho, kdo by se prostě nedal. Vždycky to byl rodinný a vyloženě partnerský typ. Nahotu nemá rád, lepší jsou podle něj jen náznaky, nevěru nepřipouští…Teď ale fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.7.15 17:47
@mončatka píše:
@pohledzdruhestrany Taky si upřímně řečeno myslím, že jí neřekne, aby už mu nic neposílala. Maximálně tak, ať nic neposílá na mobil nebo mesenger. A nebo prostě nevím. V každém případě taky vidím, že je to hodně na straně muže. Kdyby nechtěl, neflirtoval (podle mého názoru), tak by k něčemu takovému nemohlo dojít. Nemyslím si, že by ta kolegyně byla taková chudinka, která posílá fotky chlapům z firmy a pak čeká, kdo se chytne.

No ale dělá něco špatného, jen nevinná flirtovací zábava. Samozřejmě riziko existuje vždy, ale to i ad hoc na jakékoliv chlastaci akci, nakonec stejně muzes jen důvěřovat, jinak by ses zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí