Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Z některých aplikací možná, ale ne z odeslaných zpráv. Takže když manžel hrál údiv nad tím, že vůbec neví, proč mu to ona posílala, tak musel kecat, protože pokud mu je ona poslala a on je má v galerii, tak si je tam musel sám uložit…
Přítel má stejný tel. a vše, co má v galerii, si tam musel uložit sám. není možné, aby měl bez svého „zásahu“ v galerii fotky, které si tam sám neuložil…
Nebo sám nevyfotil ![]()
@mončatka píše:
No jo, no, jsem fakt naivníTu ruku do ohně bych za něj klidně dala (ještě nedávno). Větu o hodném chlapovi jsem napsala proto, že mě v té chvíli zrovna žádné jiné lepší spojení slov nenapadlo, tak to prosím berte s rezervou
Fakt jsem si myslela, že mám doma muže, který má po těch letech oči jen pro mě a žije jen naší rodinou. Holt jak jsem stará, tak jsem blbá
Oči jen pro tebe? To by byl absolutní závislá, k to té přitahuje?
@káťa A jak víš, jak mu je dotyčná poslala? Pokud to bylo jakkoli jinak, než MMS, tak se mohly uložit, aniž by o tom věděl.
@mončatka Já bych ti doporučovala tady diskuzi ukončit, za chvíli zjistíš, že s ní určitě spí a bůh ví co ještě ![]()
@Maria37 píše:
no věřím, že po ní a tobě je opravdu velká poptávka
To bych byl rád, ty nejsi rada pro ostatní atraktivní?
@pohledzdruhestrany píše:
To bych byl rád, ty nejsi rada pro ostatní atraktivní?
jestli tím myslíš, zvyšovat si pocit atraktivity zasíláním fotek zadanému kolegovi, tak ani ne… ale jak jsi psal ty a ona paní to máte nastaveno jinak než většina z nás…
osobně mi přijde, že už to moc nafukujeme a řešíme
@radkka píše:
@káťa A jak víš, jak mu je dotyčná poslala? Pokud to bylo jakkoli jinak, než MMS, tak se mohly uložit, aniž by o tom věděl.
To říkal její manžel, že mu je poslala a že on neví proč…
Já sama jsem také psala, že mu je ani nemusela posílat, že si je mohl stáhnout sám…
@kdochcekam píše:
Tak jak se tam fotky dostaly už asi nezjistíme no. Zakladatelka píše že se doma cítila skvěle a všechno jim klape, tak snad to byl jen nějakej blbej fór a chlap z trapnosti nevěděl co si má vymyslet. Tadyk už asi není co řešit. Doufám.
přesně tak, pokud jim to klape, tak ať se v tom nijak už nevrtá…
ale chlapa bych si rozhodně neidealizovala tedy…
@káťa píše:
To říkal její manžel, že mu je poslala a že on neví proč…
Já sama jsem také psala, že mu je ani nemusela posílat, že si je mohl stáhnout sám…
Mohl, ale to je teoretizování, to nikdo nezjistíme. Já jsem jen chtěla upozornit na fakt, že pokud mu je poslala na Messenger a nebo podobnou aplikaci, tak se mohly uložit, aniž by o tom věděl. Netvrdím, že to tak bylo, ale možné to je. Samozřejmě si je mohl i on sám stáhnout třeba z facebooku, aby se mohl kochat ![]()
@Anonymní píše:
Nebo sám nevyfotil
To už mě taky napadlo. Zřejmě začínám být lehce paranoidní
Nebo možná už dost ![]()
@mončatka píše:
@pe-terka Myslím, že jsem nikde nepsala, že máme vztahovou kriziNaopak se mi zdálo v poslední době, že jsme hodně v pohodě
Nemyslela jsem to přímo na tebe - váš vztah. Spíš obecně. Nicméně co Ty víš, co se občas odehrává v hlavách našich partnerů po X letech vztahu
. I zevšednění a stereotyp může udělat svoje, v kombinaci s nějakým impulzem, výzvou
.
@káťa No, musím říct, že doba idealizování skončila
To není moc příjemný pocit zjistit, že jsem naivní trubka ![]()
@radkka píše:
@káťa A jak víš, jak mu je dotyčná poslala? Pokud to bylo jakkoli jinak, než MMS, tak se mohlyuložit, aniž by o tom věděl.
To si děláš snad srandu? Tobě se do galerie ukládají fotky, aniž bys věděla -vo co gou? a pak si kladeš otázky- kde se tady vzaly?
![]()
Z některých aplikací možná, ale ne z odeslaných zpráv. Takže když manžel hrál údiv nad tím, že vůbec neví, proč mu to ona posílala, tak musel kecat, protože pokud mu je ona poslala a on je má v galerii, tak si je tam musel sám uložit…
Přítel má stejný tel. a vše, co má v galerii, si tam musel uložit sám. není možné, aby měl bez svého „zásahu“ v galerii fotky, které si tam sám neuložil…
Proto jsem psala, že nějaké extra promlouvání v tomto případě nemá cenu, když on kecá už na začátku. Evidentně se o tom prostě bavit nechce a pravdu neřekne. Nevyvozovala bych z toho závěry alá rozchod atd., ale určitě takové, že to rozhodně není takový slušňák, zahleděný jen do své ženy, za kterého ho zakladatelka doteď považovala…