Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě ona ho tím trochu provokuje.. z její strany možná flirt, obzvlášť pokud je to atraktivní žena. A že si je nechal v telefonu? Je to prostě mužskej, každej chlap se rád pokochá prsama. A pokud jsou to navíc prsa, který denně potkává, tím líp. Pozor, to ale neznamená, že mezi nimi něco je nebo bude, to vůbec ne. Záleží jak jsi na tom se sebevědomím, brala bych to s rezervou, ale byla v pozoru..
@kdochcekam Taky uz si zacinam domyslet
.Zajimave mi prijde, ze nejdriv ji doma rikal prijmenim, pak jmenem a najednou o ni nemluvi vubec. A bumho fotka v telefonu
Na firme neni kazdy den, takze se porad nevidi, ale fakt je to zvlastni.Driv o ni mluvil kazdy den a najednou, i kdyz do firmy jede, tak ona tam najednou neni, nebo se nepotkali nebo tak neco
Uz toho fantazirovani ale budu muset nechat, abych si tu chladnou hlavu fakt zachovala ![]()
@Banshee No myslim, ze se sebevedomim jsem na tom tak akorat
Ty fotky mi nejsou prijemne, ale valku kvuli nim rozpoutavat nebudu
Akorat si ted dam vetsi pozor a uvidim.
Nečetla jsem diskuzi, ale to, že byly v mobilu neznamená, že si je uložil. Já mám mobil nastavený tak, že se mi všechny přijaté soubory ukládají, takže i fotky a kdejaká blbost, kterou mi někdo pošle.
Do firmy za manželem nikdy nechodíš?..že bys jí „náhodou“ potkala ![]()
Mno, nevim jestli te to uklidni, ale my kdyz meli s mnazelem krizi, tak kamaradka chlapovi pocmarala auto rtenku a nakreslila mu tam srdicka.Pry taky legrace a blba sranda a nakonec z toho bylo neco vic.Ale stacilo ji plesknout a byl klid
![]()
Kazdopadne se toto opravdu nedela, kor kdyz ona vi, ze on ma rodinu. A prinejmensim flirt v tom byl, pokud ho teba ona vylozene okate nebali.
@mončatka píše:
@pohledzdruhestrany Vidíš, a to já bych právě neřekla, že si o ně řekl. Vůbec mi to k němu nesedí.
Nesedí, protože by ti to vadilo? ![]()
Jako, že by to poslala bez předchozí navazující komunikace, jen tak, to by bylo ještě divnejsi. Řekl bych, že to bylo obyč spickovani " jak mi/ti to slušelo na dovce".
@radkka Ne ve firme jsem nikdy nebyla. A potkat ji teda taky nechci
Jinak muz ma iPhone6 a tvrdi, ze mu vubec nerozumi, takze mozny je vsechno ![]()
@pipiinka Jj taky myslim, ze spolu flitrujou.Muz mi teda vzdycky tvrdil, ze neceho takoveho neni schopen, ale evidentne je ![]()
@pohledzdruhestrany Jasne ze vadilo
A samozrejme o te predchozi komunikaci jsem presvedcena. Otazka jenom je, co vsechno obsahovala ![]()
@kdochcekam Ach jo, to me fakt moc netesi
Navic, jak jsem psala, jsem momentalne zavrena doma, a tady se tem nejbujnejsim fantaziim fakt dari ![]()
@mončatka píše:
@radkka Ne ve firme jsem nikdy nebyla. A potkat ji teda taky nechciJinak muz ma iPhone6 a tvrdi, ze mu vubec nerozumi, takze mozny je vsechno
Jen jsem na tu možnost chtěla upozornit, protože to tak opravdu je. Co si o tom myslet nějak nevím, třeba ho prostě jen pokouší, ty musíš vědět, nakolik to partner je schopný ustát.
Ty jsi teda slušná stíhačka a hysterka. A co napsat ještě jejím dětem a rodičům, nebo třeba vylepit nějaký plakáty a dat inzeráty do novin. Tohle je stokrát horší než nějaký kozy v mobilu.
@mončatka píše:
@Otakar Z. Ano, je to vytrzene z kontextu, to je jasne. Treba je to, jak rikate, ale stejne me to uprimne receno stve.Uz jenom to vedomu, ze si posilaji takove fotky…Je dospela, ma muze a dite a chova se jako pubertacka.
„si posílají fotky“ implikuje oboustrannost. Tak to ale asi není - on jí fotky svého poprsí neposílá, ne?
No - jako puberťačka…podívejte se na FB, čím se tam ženy občas „prsí“. To měřítko, co ještě je a již není vhodné má každý jinde, co vám připadá obscénní, to může ona vnímat skutečně jako nevinný žertík. Zejména, stojí-li ten její hrudník objektivně za shlédnutí, mnohá se ráda „pochlubí“ - a to i bez vedlejších úmyslů.
Tak to prostě v době Facebooku je.
@mončatka píše:
@radkka Ne ve firme jsem nikdy nebyla. A potkat ji teda taky nechciJinak muz ma iPhone6 a tvrdi, ze mu vubec nerozumi, takze mozny je vsechno
V iphone se fotky neulozi samy, musi si je ulozit (nebo vyfotit), ale kdyz jsou v sms, tak v obrazcich ne. Flirt bych v tom videla, ale na flirtu nevidim nic spatneho. Dal uz to muze byt vselijak - muze to koncit nevinnym flirtem s nevhodnou fotkou (mmch ten detail praou, neni to vyriznute a zvetsene? Mohl si ty kozy zvetsit a ulozit sam a mmch nestahl si tu fotku z jejiho fb treba?? Mohla se mu tam libit a tak si ji ulozil pro chvile sam si sam
)
Jak vlastne vis ze mu to poslala ona? ![]()
@mončatka píše:
Já mám taky iPhone 6 a fotky, které dostanu zprávou nebo messengerem se mi nikam automaticky neukládají. Normálně zůstanou jen u dané zprávy, ale třeba to jde nějak jinak nastavit
.
Jinak jsem přesvědčená, že takové fotce muselo něco předcházet. Neumím si představit dospělou ženskou, která by z ničeho nic kolegovi poslala takovýhle fotky.