Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
27.7.15 11:24

Uklidnila bych se tím, že se ve firmě snaží být za hvězdu a byla bych nad věcí. Popřemýšlet o svých ženských zbraních. Je těžké vychovávat děti ( partnera :lol: ) a když přijde z práce, přepnout do jiného modu. Jednou jsem partnerovi položila jednoduchou otázku, zaznělo dlouhé eeee… a místo na hlavě se škrábal na koulích :mrgreen: ani se to nesnažím pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
27.7.15 11:28

Však to on chtěl, jen si nevzpomněl na ty fotky. Není to jen tak a on lže, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.7.15 11:29

Tak detailní záběr poprsí (i když v plavkách) bych jen tak nerozdýchala. Fotku z kamarádkama ještě, ale toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 11:34

@Otakar Z. Ano, je to vytrzene z kontextu, to je jasne. Treba je to, jak rikate, ale stejne me to uprimne receno stve.Uz jenom to vedomu, ze si posilaji takove fotky…Je dospela, ma muze a dite a chova se jako pubertacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.7.15 11:38
@dituleska píše:
Napsala bych ji zprávu: Ahoj, docela ti to na té fotce sluší, mohla bys mi dát číslo na tvého partnera aby moje fotky taky posoudil? Nebo mu muzu poslat ty tvoje?
:lol:

Jinak pokud fotky byly ulozene, tak kdyz mu je poslala sms tak si je ulozit musel, ne? Takze rec typu ze nevi proc mu je posila, nechapu. Mozna kolegyne ve tvem muzi vidi vic nez jen kolegu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 12:03

@Taminka Nevím, možná jo :nevim: On je takový přátelský ke každému, je s ním zábava, všichni ho mají za fajn chlapa a parťáka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 12:19

V každém případě nehodlám hysterčit, dělat doma velké dusno, kontaktovat dotyčnou nebo něco podobného. Jak tu bylo řečeno, vše je vytržené z kontextu, takže nic hrotit nehodlám. Ty fotky nebyly nahaté, i když na hraně podle mě byly. Ovšem je mi jasné, že teď si budu dávat mnohem větší pozor na případné signály nebo náznaky. Problém je akorát v tom, že nevím, jak bych se zachovala, kdybych doopravdy něco zjistila :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.7.15 12:20

@mončatka tak ji nekontaktuj a přepošli ty zprávy jejímu manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
27.7.15 12:29

Z fotky tří „grácií“ u bazénu bych si nic nedělala, ale ten detail poprsí něco znamená. Buď paní ráda laškuje (a pak pozor na ní, jestli to není nějaká firemní dávačka, ty bývají nebezpečné), nebo je v tom něco víc a nebo je to jen vypatlaná kravka…

Mě by teda nenapadlo posílat jakémukoliv kamarádovi DETAIL poprsí, i kdyby v plavkách.
A ty jí znáš, nebo ste se nikdy ani nepotkaly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.7.15 12:39
@mončatka píše:
@Moucharda Vždycky bych za něj dala ruku do ohně, že ho jiné ženy nezajímají.

Jestli sis nevzala homosexuála, tak jak si k takovému závěru mohla dojít? :nevim:

Holt to je trest za nedůvěru a podceňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 12:42

@dituleska Na něj žádný kontakt nemám :mrgreen: A vlastně bych to ani neudělala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 12:44

@Mar__tanka1983 Nikdy jsem ji nepotkala, znám ji jenom z vypravování. Asi 2× nebo 3× jsem si s ní posílala mail. To bylo ještě když partner u firmy začínal, já byla na mateřské a pomáhala mu s některými věcmi. Vždycky mi (podle vypravování i mailů) připadala normální a v pohodě. A to, že se s ní partner kamarádí, mě nepřekvapilo. On kamarádí s kdekým. Spíš jsem z toho měla radost, protože on byl v nové práci dost nejistý a ona mu hodně pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 12:46

@pohledzdruhestrany Nepodceňuju ho, jen jsem asi těch 11 let, co jsme spolu, docela naivní :think: Tohle mi spíš zapadá do modelu „tichá voda“ než do modelu „navěky hodný chlapec“ :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.7.15 12:54
@mončatka píše:
@pohledzdruhestrany Nepodceňuju ho, jen jsem asi těch 11 let, co jsme spolu, docela naivní :think: Tohle mi spíš zapadá do modelu „tichá voda“ než do modelu „navěky hodný chlapec“ :lol: :mrgreen:

Podle mě si klidně o ty fotky manžel řekl a co je na tom, cizí ženský tělo potěší na kouknutí, a může to jinak bejt ve vsi početnosti, jen nevinnej flirt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
27.7.15 13:05

@pohledzdruhestrany Vidíš, a to já bych právě neřekla, že si o ně řekl. Vůbec mi to k němu nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí