Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
30.7.15 10:13

Pres aplikaci Viber se taky fotky automaticky ukladaji do galerie…
jinak ja na vysvetleni manzela nevidim nic spatneho.

• Citovat
  • Upravit
1282
30.7.15 10:17

Přeji Ti, aby to bylo tak, jak manžel vysvětlil. Mně by bylo divné že zrovna ona měla dámskou jízdu a on pánskou. zajímavá shoda. Moc mu to nevěřím. Ale jsi víc nad věcí, tak ať se to nezmění a jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.7.15 10:21

Elvia2
no to uz jsou teda dedukce, myslis, ze kdyby ani jeden nemel damskou/panskou jizdu a manzel si uzival s kolegyni, ze si ji bude jeste fotit a nechavat fotky v telefonu?

• Citovat
  • Upravit
9757
30.7.15 10:21
@mončatka píše:
@káťa Sice vnímám tvůj příspěvek jako ironický, ale v podstatě máš pravdu. Když jsem našla ty fotky, nehledala jsem žádný důkaz nevěry, byla to jenom shoda hloupých okolností. Jak už jsem psala dřív, nevím, jak bych naložila s tím, kdybych zjistila, že mě muž podvádí. Proto jsem ráda, že mi včera řekl to, co řekl a víc se k tomu už doma vracet nebudu. Protože přesně jak říkáš, jestli je to jinak, to stejně ukáže až čas. Ale věřím mu.

já tomu, co ti řekl věřím, mě to zní reálně a pravděpodobně. Lidi spolu tráví v práci hodně času, takže se někdy stane, že to někdo v opilosti takhle přepískne a něco napíše nebo pošle… takže vyřešeno a život jde dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
30.7.15 10:24
@elvia2 píše:
Přeji Ti, aby to bylo tak, jak manžel vysvětlil. Mně by bylo divné že zrovna ona měla dámskou jízdu a on pánskou. zajímavá shoda. Moc mu to nevěřím. Ale jsi víc nad věcí, tak ať se to nezmění a jsi spokojená.

Nebylo to náhodou v pátek? Kdy jindy bývají pánské a dámské jízdy? Hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 10:25
@elvia2 píše:

To je trochu paranoia, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
30.7.15 10:29

No, nemyslím, že je to paranoia.
Jízdy bývají, ale zrovna oni ji měli ve stejný den…hm- no však je to jen názor a zakladatelce bych přála, aby to bylo tak, jak on vysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.7.15 10:33
@elvia2 píše:
Jízdy bývají, ale zrovna oni ji měli ve stejný den…hm- no však je to jen názor a zakladatelce bych přála, aby to bylo tak, jak on vysvětlil.

no ono to tak v pátek bývá… kdyby byli na stejné jízdě spolu, tak by mu neposílala fotky ne? mě přijde, že tady vytváříš novou kauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
30.7.15 10:35

@Honza 12 Jasne, v patek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 10:37
@elvia2 píše:

Třeba v pátek má nějakou jízdu půlka republiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
30.7.15 10:37

@elvia2 To je na me trochu myslenkova divocina :think: Do toho uz se poustet rozhodne nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
30.7.15 10:38

Marie 37 - no jo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
30.7.15 10:48
@mončatka píše:
@elvia2 To je na me trochu myslenkova divocina :think: Do toho uz se poustet rozhodne nehodlam.

to by bylo na zcela nové diskusní téma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.7.15 10:50

Logické vysvětlení situace, ovšem „kamarádky“ našeptávačky, zpravidla zhnusené svým vlastním osudem, slyší trávu růst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
30.7.15 10:59

Moucharda - tak daleko a Ty ji slyšíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí