Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mončatka píše:
Muz teda prvoplanovou nahotu rad nema, mnohem vic se mu libi naznak a moznost zapojit fantazii. To, ze pred chlapama rekl, ze je kolegyne prastena, bych mu i verila, jak ho znam, ale samozrejme ani nevylucuju, ze se mu ta fotka libila a mel k tomu jeste i jiny komentar. Ovsem ocenuju, ze prede mnou se o tom uz nesiril
Jinak ja bych asi nebyla nadsena, kdyby mi nejaky kamos poslal fotku sve chlouby, taky mam radsi naznak a mnohem vic se mnou udela charizma a jiskra v oku![]()
Takže ti stačí, když na tebe chlap jiskří z oka celej večer? To pak nevím, jak jsi přišla k těm dvojčatům. ![]()
@pohledzdruhestrany Ale no tak
Jiskrou v oku to samozřejmě začíná ![]()
@pohledzdruhestrany Jsi poměrně chytrej, určitě si pochopil jak to myslela ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
A z čeho dovozuješ, že manžel zakladatelky si neřekl, respektive nevedl konkludentně flirtovací debatu tímto směrem? Z tvého výroku také vyplývá, že kdyby si tvůj partner o takovou fotku řekl a dostal by jí, tak by byl spokojen.
Kdyby si o ni řekl, tak je to jeho věc.
Jeho rozhodnutí. O tom jsem se nebavila.
@Callipo90 píše:
@pohledzdruhestrany Jsi poměrně chytrej, určitě si pochopil jak to myslela
že se potřebuje zažehnout, aby hořela jak raketa?
![]()
@pohledzdruhestrany Víš co je nejhorší?
… Nudící se chlap na emiminu ![]()
@Callipo90 píše:
@pohledzdruhestrany Víš co je nejhorší?… Nudící se chlap na emiminu
kdybys viděla, jak teď pracuju v práci jako šroub a podávám vrcholné intelektuální výkony, mimino mi na to dodává sílu a energii přežít ![]()
@pohledzdruhestrany Tak já doufám, že ty intelektuální výkony jsou na větší úrovni než to co si vyplodil tady
no a pokud ne, no tak pak se nemůžeme divit, že to v tomhle státě jde od desíti k pěti
![]()
@Callipo90 píše:
@pohledzdruhestrany Tak já doufám, že ty intelektuální výkony jsou na větší úrovni než to co si vyplodil tady![]()
no a pokud ne, no tak pak se nemůžeme divit, že to v tomhle státě jde od desíti k pěti
![]()
teď jsi se mě dotkla, a to bohužel na NEpravém místě ![]()
@vendulka72 píše:
Souhlasím, těm kterým na to přijde partnerka to připadá trapný.
Chlapi, jiný živočišný druh.Ještě doplním, že když já takovou fotku někdy posílala, tak to bylo vždycky s jasným úmyslem… klofnout. Ale jakože náhodou, sranda atp.
Tak tak, taky myslím, že ženský takový fotky neposílají ze srandy
Ještě k tomu dvě, přičemž jedna je poměrně detailní. Kolegyně bude pěkný dáreček ![]()
@Sonarka píše:
Tak tak, taky myslím, že ženský takový fotky neposílají ze srandyJeště k tomu dvě, přičemž jedna je poměrně detailní. Kolegyně bude pěkný dáreček
Může bejt, ale kvůli tomu nelze bejt na chlapa naštvaná. Jo a možná chlap už o ní doma moc nemluví kvůli tomu, že poznal že je to mrcha a už s ní tak nekamarádí..
@Honza 12 píše:
Může bejt, ale kvůli tomu nelze bejt na chlapa naštvaná. Jo a možná chlap už o ní doma moc nemluví kvůli tomu, že poznal že je to mrcha a už s ní tak nekamarádí..
Tak v tomhle případě, je opravdu možné, že je v tom ten chlap zcela nevinně, stejně tak je možné, že svou kolegyni nějak vyprovokoval, nebo jí dal nějaký impuls k tomu, aby mu ty fotky poslala, ale to už jsou jen spekulace. Každopádně si myslím, že po tom extempóre oba zchladli a budou teď sekat latinu ![]()
@Sonarka píše:
Tak v tomhle případě, je opravdu možné, že je v tom ten chlap zcela nevinně, stejně tak je možné, že svou kolegyni nějak vyprovokoval, nebo jí dal nějaký impuls k tomu, aby mu ty fotky poslala, ale to už jsou jen spekulace. Každopádně si myslím, že po tom extempóre oba zchladli a budou teď sekat latinu
Možný je všechno.. Já mám bujnou fantazii..
A můžou za to ufouni. Ale pšt.. Ani slovo.. ![]()
Ahoj, diskusi jsme četla asi z 30%, takže možná se budu opakovat. Sváděla jsem kolegu a intimnější fotky jsem poslala, až už jsem si myslela, že je o ně zájem. Každý má strach z odmítnutí, nebo z trapnosti, takže předpokládám, že minimálně nějaká aktivita i z jeho strany tomu předcházela. A vím, že když jsem měla s kolegou vztah, všude (i doma) o mně „nenápadně“ mluvil. Tvrdil, že mě nemůže dostat z hlavy. Takže jestli o ní dříve mluvil, asi na ni myslel. Ale každý jsme jiní…
Mozne je vsechno, znaji se pres 4 roky. O cem se spolu bavi, netusim, ale jen firemni veci to urcite nejsou. To je ovsem jenom mezi nimi a dokud to nejak nezasahuje do nasi rodiny (tim, ze by prekrocili nejakou hranici a ja na to prisla),tak rozhodne zadne podrobnosti zjistovat nehodlam. Pro me je podstatne, ze spolu fungujeme, ze si vyhovujeme a mame se radi.