Manželovy fotky kolegyně v telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
30.7.15 17:47
@mončatka píše:
Muz teda prvoplanovou nahotu rad nema, mnohem vic se mu libi naznak a moznost zapojit fantazii. To, ze pred chlapama rekl, ze je kolegyne prastena, bych mu i verila, jak ho znam, ale samozrejme ani nevylucuju, ze se mu ta fotka libila a mel k tomu jeste i jiny komentar. Ovsem ocenuju, ze prede mnou se o tom uz nesiril ;)
Jinak ja bych asi nebyla nadsena, kdyby mi nejaky kamos poslal fotku sve chlouby, taky mam radsi naznak a mnohem vic se mnou udela charizma a jiskra v oku :mrgreen: :lol:

Takže ti stačí, když na tebe chlap jiskří z oka celej večer? To pak nevím, jak jsi přišla k těm dvojčatům. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
30.7.15 17:50

@pohledzdruhestrany Ale no tak ;) Jiskrou v oku to samozřejmě začíná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
30.7.15 18:00

@pohledzdruhestrany Jsi poměrně chytrej, určitě si pochopil jak to myslela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
30.7.15 18:01
@pohledzdruhestrany píše:
A z čeho dovozuješ, že manžel zakladatelky si neřekl, respektive nevedl konkludentně flirtovací debatu tímto směrem? Z tvého výroku také vyplývá, že kdyby si tvůj partner o takovou fotku řekl a dostal by jí, tak by byl spokojen.

Kdyby si o ni řekl, tak je to jeho věc. ;) ;) ;) ;) Jeho rozhodnutí. O tom jsem se nebavila.

• Citovat
  • Upravit
21111
30.7.15 18:01
@Callipo90 píše:
@pohledzdruhestrany Jsi poměrně chytrej, určitě si pochopil jak to myslela ;)

že se potřebuje zažehnout, aby hořela jak raketa? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
30.7.15 18:02

@pohledzdruhestrany Víš co je nejhorší? :lol:… Nudící se chlap na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 18:11
@Callipo90 píše:
@pohledzdruhestrany Víš co je nejhorší? :lol:… Nudící se chlap na emiminu :lol:

kdybys viděla, jak teď pracuju v práci jako šroub a podávám vrcholné intelektuální výkony, mimino mi na to dodává sílu a energii přežít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
30.7.15 18:14

@pohledzdruhestrany Tak já doufám, že ty intelektuální výkony jsou na větší úrovni než to co si vyplodil tady :lol: :mrgreen: no a pokud ne, no tak pak se nemůžeme divit, že to v tomhle státě jde od desíti k pěti :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.15 18:26
@Callipo90 píše:
@pohledzdruhestrany Tak já doufám, že ty intelektuální výkony jsou na větší úrovni než to co si vyplodil tady :lol: :mrgreen: no a pokud ne, no tak pak se nemůžeme divit, že to v tomhle státě jde od desíti k pěti :lol: :mrgreen:

teď jsi se mě dotkla, a to bohužel na NEpravém místě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.7.15 18:53
@vendulka72 píše:
Souhlasím, těm kterým na to přijde partnerka to připadá trapný. :mrgreen:
Chlapi, jiný živočišný druh. :andel:Ještě doplním, že když já takovou fotku někdy posílala, tak to bylo vždycky s jasným úmyslem… klofnout. Ale jakože náhodou, sranda atp.

Tak tak, taky myslím, že ženský takový fotky neposílají ze srandy 8) Ještě k tomu dvě, přičemž jedna je poměrně detailní. Kolegyně bude pěkný dáreček :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30147
31.7.15 07:24
@Sonarka píše:
Tak tak, taky myslím, že ženský takový fotky neposílají ze srandy 8) Ještě k tomu dvě, přičemž jedna je poměrně detailní. Kolegyně bude pěkný dáreček :jazyk:

Může bejt, ale kvůli tomu nelze bejt na chlapa naštvaná. Jo a možná chlap už o ní doma moc nemluví kvůli tomu, že poznal že je to mrcha a už s ní tak nekamarádí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.7.15 09:17
@Honza 12 píše:
Může bejt, ale kvůli tomu nelze bejt na chlapa naštvaná. Jo a možná chlap už o ní doma moc nemluví kvůli tomu, že poznal že je to mrcha a už s ní tak nekamarádí..

Tak v tomhle případě, je opravdu možné, že je v tom ten chlap zcela nevinně, stejně tak je možné, že svou kolegyni nějak vyprovokoval, nebo jí dal nějaký impuls k tomu, aby mu ty fotky poslala, ale to už jsou jen spekulace. Každopádně si myslím, že po tom extempóre oba zchladli a budou teď sekat latinu :D

• Citovat
  • Upravit
30147
31.7.15 09:54
@Sonarka píše:
Tak v tomhle případě, je opravdu možné, že je v tom ten chlap zcela nevinně, stejně tak je možné, že svou kolegyni nějak vyprovokoval, nebo jí dal nějaký impuls k tomu, aby mu ty fotky poslala, ale to už jsou jen spekulace. Každopádně si myslím, že po tom extempóre oba zchladli a budou teď sekat latinu :D

Možný je všechno.. Já mám bujnou fantazii.. :mrgreen: A můžou za to ufouni. Ale pšt.. Ani slovo.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.15 09:59

Ahoj, diskusi jsme četla asi z 30%, takže možná se budu opakovat. Sváděla jsem kolegu a intimnější fotky jsem poslala, až už jsem si myslela, že je o ně zájem. Každý má strach z odmítnutí, nebo z trapnosti, takže předpokládám, že minimálně nějaká aktivita i z jeho strany tomu předcházela. A vím, že když jsem měla s kolegou vztah, všude (i doma) o mně „nenápadně“ mluvil. Tvrdil, že mě nemůže dostat z hlavy. Takže jestli o ní dříve mluvil, asi na ni myslel. Ale každý jsme jiní…

• Citovat
  • Upravit
1247
31.7.15 12:46

Mozne je vsechno, znaji se pres 4 roky. O cem se spolu bavi, netusim, ale jen firemni veci to urcite nejsou. To je ovsem jenom mezi nimi a dokud to nejak nezasahuje do nasi rodiny (tim, ze by prekrocili nejakou hranici a ja na to prisla),tak rozhodne zadne podrobnosti zjistovat nehodlam. Pro me je podstatne, ze spolu fungujeme, ze si vyhovujeme a mame se radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí