Objednání fotek z DM

9216
28.2.10 14:54

fotky z dm

ahoj , necháváte si někdo vyvolávat fotky v dm drogerii? zajímalo by mě kolik stojí jedna fotka a jak dlouho trvá vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
28.2.10 14:58

koukni sem:
http://www.dm-digifoto.cz/

Já si fotky nechávám dělatg a poslat přímo do prodejny, kam chodím( je to bez poštovného)a je to tak do týdne maximálně, v etš. dřív.
Nechávám dělat na ten jejich papír a spokojenost. Jen nemůžeš objednávat zaráz víc formátů. Na Kodak papír jo.
Na vánoce jsem nechávala dělat i fotodárky a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
28.2.10 15:03

Ahoj,

na kolik mě vychází jedna fotka netuším, celkově zpracování celé zakázky je myslím 39 Kč?

Jinak si objednávám fotky přes net, nechám si to zaslat na mou oblíbenou prodejnu, kam chodím pravidelně a fotky jsou zhotoveny tak cca do tří pracovních dnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
28.2.10 16:01

Už si nepamatuju, kolik fotka stála, ale já jsem teda s kvalitou spokojená nebyla. Příšerné barvy, všechny fotky tmavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
28.2.10 17:18

Já si fotky taky objednávám z DM a jsem spokojená.. Fotka stojí asi 1,90 a zpracování zakázky 39 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
1.3.10 20:31

já si to taky posílám přes net a jsu spokojená..
a nechávám si to poslat do nejbližší prodejny :palec:
mě se barvy a všechno líbilo. jsu dost spokojená. už je tak objednávám skoro 3 roky :palec:
jo a většinou to trvá tak 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.9.10 17:40

Nikdy

Fotky si už takhle dělat nenechám, je to sice levné, ale zkusila jsem DM a Fotolab a obojí opravdu špatné - spíše doporučuji kvalitní lab, stojí to sice víc, jenže v těch dobrých se na fotky alespoň kouknou, jestli je to dobré a pokusí se to opravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
4.3.15 19:06

Ahoj, jen se chci zeptat, nevíte někdo, jak to je, když přes net objednám fotky z dm, a pak si je tam jdu vyzvednout, tak oni je tam mají někde už připravený v regálu a jen si je vezmu, nebo musím za prodavačkou? nikdy jsem si tam fotky dělat nenechala a ani jsem tomu nevěnovala pozornost, takže to nevím..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
4.3.15 19:15

Je tam regal, kde si je vemes a pak zaplatis u pokladny. Na mail ti prijde, ze uz jsou hotove. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.3.15 19:15

Ja sem si vsechny co sem chtela dala na flashku a vytiskla sem si je osobne na miste :-) pres net zkusenost nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.3.15 19:17

Ja si tam nechavala pres net delat svítící klicenku s fotkou a prisla mi k nam na postu myslim :think: si muzes pres net vybrat kam to poslou ne?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.3.15 19:18

Jinak to tam vyzvednes v tom stojanu no a zaplatíš u pokladny jak tu uz nekdo psal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
4.3.15 19:24

@spiritt Záleží jak drahá ta zakázka bude. Jinak jsou ve stojanu. Já si dvakrát posílala fotky za víc jak 500kč a to měly v kanclu jinak je mám vždy ve stojanu.

• Citovat
  • Upravit
1221
4.3.15 19:31

Díky všem :). bude to jen pár fotek a chci si pro to dojít, mam to kousek a je zbytečný platit poštovný, když to nemám daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
5.3.15 11:27

Tak pokračuji v dotazech :D…zjistila jsem, že i když si pro to dojdu, zaplatím 60 kč poplatek k tomu…a potřebuju udělat jen osm fotek, takže se mi zdá šílený kvůli pár fotkám, který mě vyjdou na 20 kč platit poplatek 60kč… :?..když si tam dojdu a vytisknu si je na místě tím okamžitým tiskem, je k tomu taky nějaký poplatek..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová