Prý jako národ smrdíme?

1853
27.2.10 19:36

Smrdíme?

Tak jsem se opět dočetla,že jsme „Češi smradoši“.Přitom nemám pocit ,že by byl takový rozdíl mezi smradem v autobusu v Anglii,Španělsku,Francii a Česku. :nevim: cO VY NA TO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.2.10 19:39

Ahoj, já si myslím, že u nás je to hlavně problém starší generace. V létě jet v Brně šalinou - fujjj, nejen opilci, bezdomovci, ale ženské s holým neoholeným podpažím bez deodorantu - ten pach…
U chlapů ani nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
27.2.10 19:41

jj, a ta Praha … to same … jenze problem je, ze ti lide se neciti… neprijde jim nutne tohle resit, pro ostatni je to ale des bes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.2.10 19:42

Mohu posoudit, smrdíme stejně jako Italové :lol: Já myslím, že záleží na člověku, i podle toho jak se potí. Například můj kamarád Ital, chodí hezky oblečenej, používá deodorant i parfém, přesto jde někdy cítit potem. To samé kamarádi v CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
27.2.10 19:47

Pravda babička se voní jen ,když ji nutím,prý by jí ostatní důchodkyně pomluvily,že voní-smrdí jak někaká..... hmm..prostitutka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.10 19:48
derida píše:
Mohu posoudit, smrdíme stejně jako Italové :lol: Já myslím, že záleží na člověku, i podle toho jak se potí. Například můj kamarád Ital, chodí hezky oblečenej, používá deodorant i parfém, přesto jde někdy cítit potem. To samé kamarádi v CR.

To se divím, pracovala jsem v italské firmě a tam všichni Italové byli takoví šampóni, pořád se převlékali a voněli - a to tam byli ve věku od 20 do 65 let. Když jsme byli na dovolených v Itálii, tak to samé, ale někdo má asi silné pižmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.2.10 19:50

Karolíno záleží na člověku, ano voní se, ale přesto někteří jdou cítit. Ted se mi to stalo v restauraci, obsluhoval nás číšník a jakmile trošku nadzvedl ruku, tak mně se zvedal žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaras
27.2.10 20:07

Jako sprchuju se denne,v lete i vicekrat denne,ale kdyz je hic tak smrdim zachvili :cry: :lol: :lol: Ale ten kdo se treba sprchuje jen parkrat za tyden tak v lete to je potom odeeeer uplnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23505
27.2.10 20:08
pavlak5 píše:
Tak jsem se opět dočetla,že jsme „Češi smradoši“.Přitom nemám pocit ,že by byl takový rozdíl mezi smradem v autobusu v Anglii,Španělsku,Francii a Česku. :nevim: cO VY NA TO?

Četla jsem nějaké statistiky, ve spotřebě sprcháčů, deodorantů, parfémů bohužel pořád ještě zaostáváme. Takže buď ty ostatní plýtvají nebo my pořád ještě nezvládám tak hromadně hygienu a vůně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.2.10 20:09
karolínka.sofinka píše:
derida píše:
To se divím, pracovala jsem v italské firmě a tam všichni Italové byli takoví šampóni, pořád se převlékali a voněli - a to tam byli ve věku od 20 do 65 let. Když jsme byli na dovolených v Itálii, tak to samé, ale někdo má asi silné pižmo :mrgreen:

Přesně, taky to mám takhle spojeno. Italové = kvalitní hadry, úžasný boty, celkově pěstění chlapi a nosí sluneční brejle i za mlhy :mrgreen: Ale sluší jim to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
27.2.10 20:13

Mám kamarádku ,která si do podpaží vlepovala izolepou papírové kapesníčky ,aby se jí náhodou nespotilo podpaždí.
Možná se tulidem zdají deodoranty drahé :nevim: my si teda taky většinou kupujeme venku.
ještě jsem se tak zamýšlela,jestli je mi víc nepříjemné cítit hooodně navoněného člověka nebo nenavoněného ,ale popravdě zvracet se mi chce vždy z obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.2.10 20:14

Smrdíme. Například smrad potu nesnáším fakt nejvíc…u chlapů je to děs, ale u ženské to nepochopím fakt nikdy. Pokud se smrad táhne po celým obchodě - že můžu jít přesně po lajně dotyčné/dotyčného tak to je už vrchol…a ať mi nikdo neříká, že to dotyčný necítí…

A je teda fakt že cesta MHD v létě bývá pěkným očistcem :lol:

Miluju voňavý lidi, když mi voní, ráda se ptám čím - miluju parfémy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.2.10 20:21

Smrdime, a nejen stari lide.

Casto citim pubertaky i pubertacky- kolem tech 13 let. A pak i mlade zeny a muze.

Proste je to o te hygiene. Ale co mne dostava- treba zeny i muzi- vidis je z dalky- hezky ohoz, proste radost pohledet a pak prijdou blize a ja malem zvracim a omdlevam soucasne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.2.10 20:21

Janine, nepopírám, že Italové o sebe dbají víc než Češi , ale smrdí stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.2.10 20:22

Katko, taky se mi to mockrát stalo, vidíš krásného chlapa, ale jak přijde blíže, tak ten odér tě praští přes obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová