Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem se opět dočetla,že jsme „Češi smradoši“.Přitom nemám pocit ,že by byl takový rozdíl mezi smradem v autobusu v Anglii,Španělsku,Francii a Česku.
cO VY NA TO?
Ahoj, já si myslím, že u nás je to hlavně problém starší generace. V létě jet v Brně šalinou - fujjj, nejen opilci, bezdomovci, ale ženské s holým neoholeným podpažím bez deodorantu - ten pach…
U chlapů ani nemluvím…
jj, a ta Praha … to same … jenze problem je, ze ti lide se neciti… neprijde jim nutne tohle resit, pro ostatni je to ale des bes
Mohu posoudit, smrdíme stejně jako Italové
Já myslím, že záleží na člověku, i podle toho jak se potí. Například můj kamarád Ital, chodí hezky oblečenej, používá deodorant i parfém, přesto jde někdy cítit potem. To samé kamarádi v CR.
Pravda babička se voní jen ,když ji nutím,prý by jí ostatní důchodkyně pomluvily,že voní-smrdí jak někaká..... hmm..prostitutka… ![]()
derida píše:
Mohu posoudit, smrdíme stejně jako ItalovéJá myslím, že záleží na člověku, i podle toho jak se potí. Například můj kamarád Ital, chodí hezky oblečenej, používá deodorant i parfém, přesto jde někdy cítit potem. To samé kamarádi v CR.
To se divím, pracovala jsem v italské firmě a tam všichni Italové byli takoví šampóni, pořád se převlékali a voněli - a to tam byli ve věku od 20 do 65 let. Když jsme byli na dovolených v Itálii, tak to samé, ale někdo má asi silné pižmo ![]()
Karolíno záleží na člověku, ano voní se, ale přesto někteří jdou cítit. Ted se mi to stalo v restauraci, obsluhoval nás číšník a jakmile trošku nadzvedl ruku, tak mně se zvedal žaludek.
Jako sprchuju se denne,v lete i vicekrat denne,ale kdyz je hic tak smrdim zachvili
Ale ten kdo se treba sprchuje jen parkrat za tyden tak v lete to je potom odeeeer uplnej ![]()
pavlak5 píše:
Tak jsem se opět dočetla,že jsme „Češi smradoši“.Přitom nemám pocit ,že by byl takový rozdíl mezi smradem v autobusu v Anglii,Španělsku,Francii a Česku.cO VY NA TO?
Četla jsem nějaké statistiky, ve spotřebě sprcháčů, deodorantů, parfémů bohužel pořád ještě zaostáváme. Takže buď ty ostatní plýtvají nebo my pořád ještě nezvládám tak hromadně hygienu a vůně ![]()
karolínka.sofinka píše:derida píše:To se divím, pracovala jsem v italské firmě a tam všichni Italové byli takoví šampóni, pořád se převlékali a voněli - a to tam byli ve věku od 20 do 65 let. Když jsme byli na dovolených v Itálii, tak to samé, ale někdo má asi silné pižmo
Mohu posoudit, smrdíme stejně jako ItalovéJá myslím, že záleží na člověku, i podle toho jak se potí. Například můj kamarád Ital, chodí hezky oblečenej, používá deodorant i parfém, přesto jde někdy cítit potem. To samé kamarádi v CR.
Přesně, taky to mám takhle spojeno. Italové = kvalitní hadry, úžasný boty, celkově pěstění chlapi a nosí sluneční brejle i za mlhy
Ale sluší jim to ![]()
Mám kamarádku ,která si do podpaží vlepovala izolepou papírové kapesníčky ,aby se jí náhodou nespotilo podpaždí.
Možná se tulidem zdají deodoranty drahé
my si teda taky většinou kupujeme venku.
ještě jsem se tak zamýšlela,jestli je mi víc nepříjemné cítit hooodně navoněného člověka nebo nenavoněného ,ale popravdě zvracet se mi chce vždy z obou.
Smrdíme. Například smrad potu nesnáším fakt nejvíc…u chlapů je to děs, ale u ženské to nepochopím fakt nikdy. Pokud se smrad táhne po celým obchodě - že můžu jít přesně po lajně dotyčné/dotyčného tak to je už vrchol…a ať mi nikdo neříká, že to dotyčný necítí…
A je teda fakt že cesta MHD v létě bývá pěkným očistcem ![]()
Miluju voňavý lidi, když mi voní, ráda se ptám čím - miluju parfémy ![]()
Smrdime, a nejen stari lide.
Casto citim pubertaky i pubertacky- kolem tech 13 let. A pak i mlade zeny a muze.
Proste je to o te hygiene. Ale co mne dostava- treba zeny i muzi- vidis je z dalky- hezky ohoz, proste radost pohledet a pak prijdou blize a ja malem zvracim a omdlevam soucasne!!!
Janine, nepopírám, že Italové o sebe dbají víc než Češi , ale smrdí stejně ![]()
Katko, taky se mi to mockrát stalo, vidíš krásného chlapa, ale jak přijde blíže, tak ten odér tě praští přes obličej.