Taky máte někdy chuť si šlehnout?

16291
24.2.10 18:22

Taky máte někdy chuť si šlehnout?

Ahoj, na tuhle myšlenku mne přivedla diskuze drogy a těhotenství, či jak to bylo… Mám doma 3letýho prcka, o kterém jsem si až donedávna myslela že je vcelku inteligentní… Leč asi měsíc je to samé cooo? cooo? A proooč?, otravuje brášku (před chvílí si objednal housku k večeři a po návratu jsem ho našla jak SEDÍ na mladším 8-o 8-o 8-o ).

Teď k věci…
Taky, ač třeba i nekuřačky, abstinentky máte někdy chuť vyhledat feťácký doupě a šlehnout si, aby se na vše zapomnělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
24.2.10 18:31

Tak to je docela provokativní název diskuze. Že ty jsi líná vařit véču a chceš tu slíznout držkovou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Njn, nám začíná období vzdoru už teď. Stačí říct Nenene, nekousej ty šňůry od lampy, tak jako přestane, ale spustí řev jak kdybych ho na nože brala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
24.2.10 18:32

já běžně chlastám (tim myslim 1 panak), když mě manžel rozčilí a vím, že bych jinak neusla. je to blby, ja vim, tak se snažim, aby mě přestal rozčilovat :-) alespoň před spaním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
24.2.10 18:35

:think: No já mívám spíš chuť vlézt pod peřinu a vykouknout, až bude všechno zlé za mnou…na „touhu po šlehnutí“ dojde asi teprve časem 8-o :lol:

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
24.2.10 18:38

Tak tuhle chuť nemám (mám bohužel se závislými dost nehezkých zkušeností z mé praxe na VŠ i z osobního života :evil: ) ale na panáka nebo několik :pankac: to teda někdy je… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.2.10 18:39

Do feťáckého doupěte bych teda nešla :wink: , ale opít bych se zrovna dneska potřebovala :-D . Je to jeden z těch dnů, kdy má Lukáš na všechno odpověď „Ne, nechci, tohle mi nechutná, ne, tam nepůjdu, tohle dělat nebudu“ atd. Ještě jsme letěli ke staršímu do školy na karneval bez odpoledního spánku, takže návrat domů pak byl celkem náročný. A aby toho nebylo málo, tak nám ještě ukradli SPZ a já strávila asi 2 hodiny hledáním velkého techničáku :zed: . Takže pro mě zrovna dnes celkem trefné téma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.2.10 18:45

Hanule - já zatím takovou chuť ani nemám a ty jooo?
Já si vždycky, když je krize, řeknu, že jsem přece dítě strašně chtěla a miluju ho a hlavně, že je zdravej…, tak taky něco vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
24.2.10 18:46

Tak to mě náramně pobavilo :-))) Chuť na zakázané látky se rapidně zvyšuje s přibývajícím počtem dětí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.2.10 18:50
Gina108 píše:
Tak to je docela provokativní název diskuze. Že ty jsi líná vařit véču a chceš tu slíznout držkovou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To víš že jsem líná, večeře máme studený, když byl teplej oběd :mrgreen: A tu housku jsem mu za trest sežrala :twisted:

Jinak my k tomu dneska stihli urvat dva panty u skříně, jít do Domečku (rodinné centrum tu u nás) - tam se představil vcelku v pohodě ale pak jsme šli na zpívánky (v ceně herny) a tam vydrželi asi 10 minut, nejlepší byla hned úvodní věta když začala učitelka zpívat - Co to ta paní dělá? A pak to v tom duchu pokračovalo. A to sám říkal že chce jít zpívat :zed: V obchodě si sundal čepici, strčil ji do kočáru a když jsem se ptala kde ji máš, kdes ji sundal tak mi ukazoval do obchodu na místo kde ji sundal a až když jsme tam došli zpět tak řekl že ji dal pod kočár :pocitac: Už jsem na tom tak blbě že prostě vypínám, například si jdu udělat čaj a místo toho dojdu na WC, když už tam jsem tak ho umeju, dám prát prádlo, uklidím obyvák a pak teprv si vzpomenu že jsem si šla dělat čaj. Tak jdu dělat čaj a místo čaje přijdu s chlebem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.2.10 18:52
Hama píše:
Hanule - já zatím takovou chuť ani nemám a ty jooo?
Já si vždycky, když je krize, řeknu, že jsem přece dítě strašně chtěla a miluju ho a hlavně, že je zdravej…, tak taky něco vydržím.

Já si to taky říkám. Ale říkej si to i při zvyšujícím se pocitu že příště až přijdeš do obyváku tak to menší bude mrtvý protože to starší mu skočí na hlavu. Bojím se dne kdy se budu muset bát i usnout, tzn dne kdy bude mít starší chuť tahat mladšího ráno z postýlky, už to tu taky jednou málem bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
24.2.10 19:03

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Občas si dám panáka.Jinak chut šlehnout si nemám -beztak pořád vypadám jak sjetá i bez toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.2.10 19:08

Dobrá diskuze :lol:
Já si občas „šlehnu“ polévkovou lžíci nutely :mrgreen:
Fakt to pomáhá!
/a není to návykové/
Jinak letos už 4 roky nekouřím, tak jsem na to náležitě pyšná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.2.10 19:41

EvickaS: děti sice nemám, ale stresů dost - a nutelu nahrazuju nugátovým krémem TESCO (jinak souhlas, i já takhle funguju… :mrgreen: )

Pokud vás potomci zazlobí, klidně je odložte ke strejdovi Jurovi. Já už jimm vymyslím takový „perný den“, že ještě rádi budou upalovat k hodné mamince… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.2.10 19:48

Tak jo Juro, beru, mám 4 děti - kdy si je vezmeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7853
24.2.10 19:50

Šlehám si pravidelně - Pikao na ex! Podotýkám, že to velké Pikao…
Alkohol je taky fajn, ale to Pikao funguje líp, rychleji a ráno po něm není špatně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová