Když chlapi příjdou na emimino?

Budulinek898
22.2.10 11:19

Když chlapi příjdou na emimino?

Holky a ženy třicátnice (takto se prý dělíte, jak bylo řečeno v jedné diskusi), zajímalo by mě a asi všechny zde zůčastněné chlapy, co si myslíte a jaké máte názory, když jsou tady mezi vámi muži? :pocitac:
Jestli vadí, či nevadí a je dobře, když se chlap zajímá o mateřství, mimča a problémy žen? :-?
A také jestli má chlap vůbec šanci, zde uplatnit a prosadit svůj názor, když ženy odnepaměti měli a mají vždy svojí pravdu?!!!! :roll:

Prosím, jen slušně, nenapadejte nás!!! :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17124
22.2.10 11:20

Je to přinejmenším zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
22.2.10 11:22

to jo ,mě by vůbec zajímalo ,co je to za typy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.2.10 11:23

Budulínku, tak já si myslím, že díky přítomnosti mužů zde na eMiminu je ten babinec jaksi ukázněnější.
když jsem pracovala v čistě ženském kolektivu - byla to síla.
Když jsem pracovala v kolektivu s chlapem/chlapama, ženské se chovaly tak nějak líp. Jakoby měly strach před ztrapněním před opačným pohlavím. Takže za mě JOOOOOOOOO, je super, že se tu objeví i chlopáci, je víc srandy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
22.2.10 11:24

Ja osobne si myslim,ze to neni spatne. Proc by bylo :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
22.2.10 11:26

No … vlastně proti tomu nic nemám, ale vzbuzuje to u mě domněnku, že ten chlap nemá co na práci :lol:
(pominu-li snad jedině steeva)
Jo a dopředu říkám, že je to myšleno s lehkým úsměvem na tváři, nikoliv s výsměchem nebo převracejícíma očima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.2.10 11:27

Přítomnost mužů téměř nepocituji, málokdy se objeví v diskuzích, kam přispěju já, od dlouhodobých nemluvě.

Určitě je ceněn názor z druhé strany, to ano, ale že bych nějak extra rozlišovala a dokonce se kvůli někomu ukáznovala :cert: tak to né, zas až tak z chlapů vyplesklá nejsem.

A nedávno tu byla diskuze, myslím, že se jmenovala „Kdo jsou muži na emiminu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
22.2.10 11:34

No opravdu je to sice zvláštní,ale taky je mi to vcelku jedno.Ale stejně je to červík hlodavec......přeci jen maminky tu dávají svoje fotky -bříška apod.....
Můj přítel je zlatej a je nadšený,že jsem těhu.Ale aby to tu prolézal a ještě se zapojoval,to by ho ani nenapadlo :lol: Ale že můžou být vyjímky a bez postraních úmyslů,je pravda.Tak nikoho osočovat nebudu!A já taky nemám pocit,že bych se kvuli přítomnosti pánů zde,nějak ukáznovala :lol: Jen mě nenapadne si sem frknout fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
22.2.10 11:34

Tak já si myslim, že je dobře, když se chlap zajímá o těhotenství, děti, atd…
Já skoro ještě v žádné diskuzi na chlapa nenerazila, takže to nějak nepocituji, ale nevidim duvod proč by tu nemohli být, i když na jednu stranu je to zvláštní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
22.2.10 11:36

Taky si říkám, že to tu řešil už Jura :)

Mně osobně to vůbec nevadí, naopak je někdy fajn slyšet názor protistrany :) Ale taky by mě zajímalo, kdo jste, protože ten můj je sice rád na ICQ apod a kecá tam s cizíma ženskýma, ale sem by nešel - teda asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
22.2.10 11:37

ahoj,taky mi to přijde divné,můj muž by tady nechodil ani za nic…máte vy muži,co tu chodíte,své partnerky?řekla bych,že ne :nevim:
musím přiznat,že vaše názory ani neberu vážně,prostě je přeskakuju :mrgreen: ale to bude taky mým celoživotním postojem k chlapům vůbec 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.2.10 11:37

Já taky nejsem z chlapů nějak „vyplesklá“ :roll: . A už vůbec ne na netu…Jen jsem sdělila, jak to vypadalo v reálu ženský/smíšený kolektiv.
A třeba i v internetových diskuzích můžou na někoho (ženské) chlapi tak nějak působit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
22.2.10 11:39

Je pravda,že když jsou v kolektivu i chlapi,je to lepší.Čistě ženské kolektivy jsou nejhorší.My jsme byly ve třídě na střední samé holky,vztahy špatné,jedna druhou podrážela..

To je ale skutečný svět.Virtuální realita je něco jiného.Taky přemýšlím,co dělá muž na podobném serveru.Je plno různých seznamek,nezávazných chatů,tak proč zrovna tady :nevim: Tím nemyslím nic špatného.Neznám ale chlapa ze svého okolí,kterého by podobné stránky zajímaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.2.10 11:48

Jano, na seznamkách si o dětech nepokecá :mrgreen:

Radúno, mě jen irituje představa ukáznujících se žen, když přijde muž, to bych si připadala jak na blízkém východě nebo v Japonsku. Nerozlišuji, zda se mnou diskutuje muž nebo žena, ke všem se chovám slušně, ke všem budu stejně ironická, pokud si to situace vyžádá.

Já teda musím říct, že mě to nepřijde divné, a ani divné od chlapů, kteří zrovna nikoho nemají. Zkrátka jsou i muži rodinně založení, kteří třeba touží po dětech, touží s partnerkou řešit rostoucí bříško, taky jim trochu tikají biologické hodiny, tak hledají, jak se v rámci možností mohou tomuto světu přiblížit, alespon do té doby, než si pořídí vlastní rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Budulinek898
22.2.10 11:49

Zatím, z došlích odpovědí, co jsem vyhodnotil, musím říci, že budu asi exot!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová