Fotografování pod vodou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
25.10.08 19:00

Fotografování pod vodou

Ahojte maminy, dnes jsme s naší Eliškou byli na focení pod vodou. Myslím, že fotky se docela povedly… chtěla jsem se zeptat, jestli některá máte zkušenost s vlastním focením pod vodou (myslím ne od fotografa). Myslely jsme s kamarádkou, že bychom si koupily ten foťák pod vodu na jedno použití a naše holky si takhle vyfotily i sami. Zkoušela to některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
25.10.08 19:14

To by mě taky zajímalo, uvažujeme o tom s kamarádkou. Ale slyšela jsme, že ty foťáky pod vodu nejsou moc dobré. Co je na tom pravda???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.10.08 19:23

Ahoj, s jednorazovymi fotaky nemam zkusenost. Ale mame koupeny digi fotak Olympus Mju 790 SW a ten je vodotesny. Delali jsme fotky pod vodou i videa a vychazeji krasne ciste a jasne. Jen to chce trochu cviku, vystihnout okamzik na fotku…Doporucuju. I jinak na bezne foceni mimina je super, maly, skladny do kapsy, videa toci dlouha, mam ho porad po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
25.10.08 19:26

Kdysi jsme ten jednorázový foťák pod vodu měli, a nic moc. Vyšly jen fotky focené těsně u břehu moře, kde bylo dno hodně prosvícené sluníčkem, jinak nevyšlo nic.

Známí měli vodotěsný obal na digitální foťák, a to byla jiná kvalita fotek, použití blesku atd, fotky byly perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
25.10.08 20:24

Taky máme vodotěsný obal na digitální foťák a jsme s ním naprosto spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.10.08 20:31

Máme vodotěsný obal na foťák a super - ovšem doporučuji fotit s brýlemi ;) Jinak budete mít na fotkách jen kousek hlavy nebo nohou :)

http://rodina.cz/…_00040_1.jpg

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.10.08 20:46

Jééééé, ta fotka je prostě super :lol: :lol: :lol: . Ono focení pod vodou je vždycky tak legrační a přitom je to jedinečný zážitek. Já děkuju za info - mě by obal nenapadnul :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
25.10.08 21:20

Nejlepší je vodotěsné pouzdro a i tak je potřeba se fotit pod vodou naučit - nebo spíš pořádně vyzkoušet, co a jak :wink:
Třeba focení v proudech je docela sranda :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
25.10.08 22:21

taktéž jako holky propaguji obal na foták vyjde sice dráž ale zase ho máš na pořád a uděláš spousty fotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.10.08 10:11

maminky, myslíte toto ?

http://www.boatpark.cz/…fotak-z1618/

nebo toto?

http://www.atcomp.cz/…/detail.aspx?…

Jedno je takové igelitové pouzdro, druhé asi plastové - přímo určené k danému fotáku.

Myslíte, že by to igelitové stačilo? Máme nový foťák, tak bych ho nerada utopila :-)

Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.10.08 11:50

Jee, tak to jsem nevěděla, že se to dá koupit… jsou to pouzdra na daný foťák, nebo nějaká univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.10.08 12:34

My jsme několikrát zkoušeli jednorázovky a všechny nejsou špatné. Myslím, že kodak, ale nevím to jistě. Mají i různé hodnoty pro různé focení, ale to je pro mě španělská vesnička. Nějaký jsme museli loni koupit přímo v Egyptě a ten stál za prd. Tak jsme se naštvali a letos jsme si koupili Olympus Mju. Jak už tady někdo psal, je malý, skladný, celokovový, může spadnou z 1,5 metru na beton a nerozbije se, a fotí opravdu skvěle. Myslím, že ani cena - asi okolo 7000,– není nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.10.08 13:07

Máme taky obal a doporučuju fakt kvalitní originál, aby se neutopil foťák (myslím tím přístroj :lol: ). Sice je to dost peněz, ale vyplatí se. Obzvlášť pak na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
26.10.08 15:59

Na dovolený jsme měli koupený jednorázový foťák z DM a fotky z něho jsou krásný, ani jsem nečekala, že tak krásně vyjdou, fotili jsme v potapěčských brýlích, protože jinak bychom nic neviděli :wink: Takže za sebe doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
26.10.08 18:03

Dostali jsme jednorázový foťák pod vodu od cestovky jako dárek k zájezdu, fotili jsme v bazénu a fotky jsou nádherný, teda pokud na nich náhodou někdo je :lol:
Focení pod vodou se mi zdá poměrně složitá záležitost, zvlášť když k tomu máte brýle, do kterých teče. Ale z 24 /možná i více/ fotek jich bylo několik fakt super. Ve středu jestli nezapomenu, se podívám na typ, mám to v práci z letošní dovolené ještě nevyvolané, tak doufám, že budou zas tak pěkné jako loni. Nicméně sranda to byla veliká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí