Fotografování pod vodou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Fotografování pod vodou
Ahojte maminy, dnes jsme s naší Eliškou byli na focení pod vodou. Myslím, že fotky se docela povedly… chtěla jsem se zeptat, jestli některá máte zkušenost s vlastním focením pod vodou (myslím ne od fotografa). Myslely jsme s kamarádkou, že bychom si koupily ten foťák pod vodu na jedno použití a naše holky si takhle vyfotily i sami. Zkoušela to některá z vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To by mě taky zajímalo, uvažujeme o tom s kamarádkou. Ale slyšela jsme, že ty foťáky pod vodu nejsou moc dobré. Co je na tom pravda???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, s jednorazovymi fotaky nemam zkusenost. Ale mame koupeny digi fotak Olympus Mju 790 SW a ten je vodotesny. Delali jsme fotky pod vodou i videa a vychazeji krasne ciste a jasne. Jen to chce trochu cviku, vystihnout okamzik na fotku…Doporucuju. I jinak na bezne foceni mimina je super, maly, skladny do kapsy, videa toci dlouha, mam ho porad po ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsme ten jednorázový foťák pod vodu měli, a nic moc. Vyšly jen fotky focené těsně u břehu moře, kde bylo dno hodně prosvícené sluníčkem, jinak nevyšlo nic.
Známí měli vodotěsný obal na digitální foťák, a to byla jiná kvalita fotek, použití blesku atd, fotky byly perfektní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme vodotěsný obal na digitální foťák a jsme s ním naprosto spokojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme vodotěsný obal na foťák a super - ovšem doporučuji fotit s brýlemi
Jinak budete mít na fotkách jen kousek hlavy nebo nohou ![]()
http://rodina.cz/…_00040_1.jpg
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééééé, ta fotka je prostě super
. Ono focení pod vodou je vždycky tak legrační a přitom je to jedinečný zážitek. Já děkuju za info - mě by obal nenapadnul
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší je vodotěsné pouzdro a i tak je potřeba se fotit pod vodou naučit - nebo spíš pořádně vyzkoušet, co a jak ![]()
Třeba focení v proudech je docela sranda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taktéž jako holky propaguji obal na foták vyjde sice dráž ale zase ho máš na pořád a uděláš spousty fotek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maminky, myslíte toto ?
http://www.boatpark.cz/…fotak-z1618/
nebo toto?
http://www.atcomp.cz/…/detail.aspx?…
Jedno je takové igelitové pouzdro, druhé asi plastové - přímo určené k danému fotáku.
Myslíte, že by to igelitové stačilo? Máme nový foťák, tak bych ho nerada utopila ![]()
Moc díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee, tak to jsem nevěděla, že se to dá koupit… jsou to pouzdra na daný foťák, nebo nějaká univerzální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme několikrát zkoušeli jednorázovky a všechny nejsou špatné. Myslím, že kodak, ale nevím to jistě. Mají i různé hodnoty pro různé focení, ale to je pro mě španělská vesnička. Nějaký jsme museli loni koupit přímo v Egyptě a ten stál za prd. Tak jsme se naštvali a letos jsme si koupili Olympus Mju. Jak už tady někdo psal, je malý, skladný, celokovový, může spadnou z 1,5 metru na beton a nerozbije se, a fotí opravdu skvěle. Myslím, že ani cena - asi okolo 7000,– není nejhorší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme taky obal a doporučuju fakt kvalitní originál, aby se neutopil foťák (myslím tím přístroj
). Sice je to dost peněz, ale vyplatí se. Obzvlášť pak na dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na dovolený jsme měli koupený jednorázový foťák z DM a fotky z něho jsou krásný, ani jsem nečekala, že tak krásně vyjdou, fotili jsme v potapěčských brýlích, protože jinak bychom nic neviděli
Takže za sebe doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostali jsme jednorázový foťák pod vodu od cestovky jako dárek k zájezdu, fotili jsme v bazénu a fotky jsou nádherný, teda pokud na nich náhodou někdo je ![]()
Focení pod vodou se mi zdá poměrně složitá záležitost, zvlášť když k tomu máte brýle, do kterých teče. Ale z 24 /možná i více/ fotek jich bylo několik fakt super. Ve středu jestli nezapomenu, se podívám na typ, mám to v práci z letošní dovolené ještě nevyvolané, tak doufám, že budou zas tak pěkné jako loni. Nicméně sranda to byla veliká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit