Fotoobrazy kde koupit kvalitní?

58
14.6.23 11:28

Fotoobrazy kde koupit kvalitní?

Zdravím všechny, mám v plánu nechat udělat fotoobrazy na plátno do obyvaku, ale pořád přemýšlím kde objednat. Nemáte někdo zkušenost s nějakou stránkou, firmou, kde by to udělali kvalitní? Známá totiž objednávala někde přes net, už nevím stránku, ale ta kvalita je hrozná, je to celé takové kostičkované.. no chtěla bych to mít pěkný :D pokud by měl někdo tip, budu vděčná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37484
14.6.23 11:54

Třeba hledat v obchodu s tapetami, kde takové mívají.
Je také možné najít tiskovou službu, kde obraz vytisknou třeba na plotru na A0 z přinesené digitální předlohy, dá se i poskládat celá stěna. Nečekejte, že to je nějak levné, záleží třeba na papíru, nebo rozměrech a musíte mít kvalitní předlohu.
Nebo se podívat na aukce obrazů, kde je možné pořídit nějaký v řádech stokorun až tisíců. Nevýhoda je, že to není „na zakázku“, prostě se draží, co je. Ale zas to jsou opravdové obrazy, reprodukce, originály, nebo třeba autorské tisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.6.23 12:49

Mám dobré zkušenosti s Cewe.

Příspěvek upraven 14.06.23 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
14.6.23 13:50

Nechavala jsem si delat u Happy Foto. Kvalita je v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
14.6.23 19:43

Ja by som doporucil chromalux od thaliapicta.cz

Dobry ludia, dobra kvalita, ALE je to uplne ina technolgia, foto ktore si dala je obraz na ‚platne‘ kde z principu platna (tkanie) ziadnu vysoku kvalitu nedosiahnes.

Chromalux su kovove (dufam ze sa nemylim) platne na ktore sa tlaci vo velkom rozliseni, vyzera to uchvatne, obcas to ma problem s odleskami.

Pootm este existuje verzia na kapa doske, tam velmi zalezi na com/ako je to tlacene, videl som aj pekne aj skarede, sam som to nikdy nerobil.

Kedysi som (uz nedokazem najst firmu, naozaj vela rokov spat) si nechaval tlacit foto na rub skla (technologicky je to tak ze na sklo sa prilepi obojstranny priehladny film a na to fotografia), vyzera to uzasne ak sa pouzije muzealne sklo (sklo s nizkym odrazom). Sklo zaroven tomu obrazu doda hlbku. Problem tejto technologie je mechanizmus zavesenia pretoze to bud odstava od steny alebo to ma skarede rohy. Nasiel som iba akrylove varianty a tie nepoznam tak neviem.

EDIT: Bohuzial vsetky menovane technologie su drahsie ako tlac na platno, mozno ta kapa by bola porovnatelna neviem presne, viem ze samotne muzealne sklo je ukrutne drahe myslim ze 1×1m stal okolo 5000CZK + tlac, lepenie, praca, marza atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimaNocta
20.10.23 14:42

@michaela.mrna Máme od nich taky fotku na clearvision skle. Sice dražší, ale nádhera, na tom skle to vypadá božsky.

• Citovat
  • Upravit
Alizee18
5.12.23 17:15

Fotoobrazy z plátna. :) Záleží na vašich požadavcích. Ale mají více možností tisku jak u velikostí tak u tipu plátna a tisknou i na jiné povrchy. Já jsem letos vybrala tisk na dřevo z obou stran pro taťku. Takže nemusí nikam ťukat a desku si dá někam na stul či do poličky a může si ji otáčet, podle toho jakou fotku tam bude chtít mít. :) Provedení je moc hezké. Doma máme od nich na plátně, zvolily jsme tisk na bavlnu s vrchním lakem a barvy jsou moc hezké. Celkově fotky bez rámu se mi velmi líbí a vypadají více živě.

• Citovat
  • Upravit
Kamilka0
23.1.24 09:36

foto dárek

Ahoj přidám se, ráda bych nechala udělat kolegyni foto dárek, odchází na mateřskou a máme v plánu ji potěšit fotkama z ruzných společých akcí…máte tip na originální a kvalitní zpracování?

• Citovat
  • Upravit
130
24.1.24 14:14

@Kamilka0 ahoj tak záleží kolik máš fotek a jaký máte rozpočet na dárek, bud bych volila foto album nebo leporelo, to si může i pověsit na zed nebo dát na poličku jako dekoračku…já si takhle objednávala na laabu z pár fotek a vypadá to v interiéru hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.24 14:03

Dobrý den, prosím o radu. Blíží se vánoce a já dávám každý rok celé rodině náš rodinný kalendář s fotkama. Teď ale trošku hledám zněnu a napadl mě fotoobraz… Ještě je dost času, ale já mám pořád na vše dost času a pak nestíhám :D Ale fotoobraz se asi tvoří nějakou dobu, ne? :) Tak bych to chtěla řešit už teď. Máte někdo zkušenost s plátny od Impresi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.24 18:15

Tak počítej nějaký ten den, klidně i týden, podle vytíženosti shopu. Já jsem teda už fotoobraz objednala :D Protože jak říkáš - na vše čas a najednou jsou vánoce :D Já jsem ho objednala od impresi. Tam mě to zaujalo cenou a co jsem se dívala na recenze, tak i kvalitou. A mám ho doma a musím říct, že je kvalitní a hlavně má syté barvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.8.25 14:19

Kde?

Ahoj, kde jste tedy nakonec objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
28.8.25 18:16

Objednávala jsem opakovaně polštářky zde:
wanapix.cz
Polštářky krásný tisk, kvalitní provedení, pořádně naplněný, max. spokojenost. S ničím větším zkušenost nemám.
Fotoobraz-zvětšeniny na fotopapír nechávám dělat ve Foto Škoda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová