Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych policajty zavolala. Jen pak ve spisu bude tvoje jmeno a adresa. Tak leda pozadat o anonym.
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem trochu rozčarovaná z jedné věci. Máme sousedy. Byli jsme nedávno na jedné dětské akci a oba dva popíjeli celkem dost pivo. Pak jednoho z nich manžel viděl jak nasedá do auta, samozřejmě s jejich dětmi a jedou domů cca 20km. Dost mě to vzalo, protože mi tu děti chodí sami ze školy 😔 co s tím? Zavolali byste policajty? Mám samozřejmě o své děti strach a rozhodně se mi tohle nelíbí.
Myslíš, že je to odnaučí chlastat?
Vždycky si říkám, že je to každého boj. Ovšem zde ohrožuje ostatní účastníky, takže bych asi byla sviňa ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem trochu rozčarovaná z jedné věci. Máme sousedy. Byli jsme nedávno na jedné dětské akci a oba dva popíjeli celkem dost pivo. Pak jednoho z nich manžel viděl jak nasedá do auta, samozřejmě s jejich dětmi a jedou domů cca 20km. Dost mě to vzalo, protože mi tu děti chodí sami ze školy 😔 co s tím? Zavolali byste policajty? Mám samozřejmě o své děti strach a rozhodně se mi tohle nelíbí.
No a proč si nezavolala policajty v ten den? Když si viděla, že řidič dost pil, a věděla si kam jedou? Mohli je vyhmátnout po cestě.
Hele můj táta chlastal taky a taky sedal za volant, byla jsem dítě, máma na něm finančně závislá, nemělo to řešení. Všichni to věděli i když jsem si myslela že ne. Pak přijdeš na to že není jediný jen o některých se to ví
@Anonymní píše:
Hele můj táta chlastal taky a taky sedal za volant, byla jsem dítě, máma na něm finančně závislá, nemělo to řešení. Všichni to věděli i když jsem si myslela že ne. Pak přijdeš na to že není jediný jen o některých se to ví
Jenže to je právě špatně, každý to ví, ale nikdo s tím nic nedělá.
@arinecka byli jsme na té akci, oni odjeli dříve, navíc mi to manžel řekl až když jsme jeli domů
@Anonymní píše:
A co kdyby se něco stalo? To že to všichni vědí není omluva. Chodí mi tu děti do školy, samozřejmě děti dalších rodičů…a nejen děti, co my dospělí? To že si vozí své děti bez sedaček, to beru jako jejich problém, ale to že jezdí vožralý je problém, který se týká nás všech
Jako když teď zavoláš policii, tak jim stejně nemůžou nic. Musíš se trefit tak, aby je chytili a to bude dost těžké.
@Anonymní píše:
@arinecka byli jsme na té akci, oni odjeli dříve, navíc mi to manžel řekl až když jsme jeli domů
Nechápu takový lidi. Atˇse klidně uchlastá, když ho to baví, ale atˇneleze do auta. A ještě vozí děti. To je fakt na přes hubu.
@Anonymní píše:
Naprosto běžná situace. Zajdi se podívat k nějaké vesnické hospodě kolik tam stojí aut, co pijí lidé uvnitř a kolik těch aut tam zůstane po zavíračce
Dokud se něco nestane, nikdo to řešit nebude.
@rmot jako dejme tomu, že sednou do auta a z hospody jedou domů pár set metrů, ale 20km z jiného města?
@Anonymní píše:
@rmot jako dejme tomu, že sednou do auta a z hospody jedou domů pár set metrů, ale 20km z jiného města?
Tak ono i na par set metrech muzou nekoho zabit. Ja v tom moc rozdil nevidim. A jinak samozrejme melo cenu volat policajty jen v pripade, ze by byli schopni toho ridice cestou domu zastavit.