Nahé fotky za peníze, co mi hrozí?

Anonymní
13.6.23 23:39

Nahé fotky za peníze, co mi hrozí?

Ahoj, měla bych takový dotaz.
Před chvíli mi napsal nějaký kluk, že by mi posílal peníze za to, že by mi posílal fotky svého penisu. Požádala jsem jej o doklad abych věděla, že to není nějaké dítě- ze začátku výmluvy ale nakonec poslal - ročník 1996. Chce abych mu říkala, jak se má vyfotit a to ho proste bere a on mi pak jen pošle peníze.
Mne je taky už 18+, chtěla bych vědět, jaké nebezpečí tam muže být? Doklad poslal, nevyvijim na nej zaden tlak. Hrozí mi případně nějaké pletky se zákonem? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16304
13.6.23 23:56

Jasný. ;)
Na netu se každej může přetrhnout, aby poslal svoje nádobíčko a úplně zadara. :mrgreen:
Dobrý vtípek na dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
14.6.23 00:00
@Anonymní píše:
Před chvíli mi napsal nějaký kluk, že by mi posílal peníze za to, že by mi posílal fotky svého penisu. Požádala jsem jej o doklad abych věděla, že to není nějaké dítě- ze začátku výmluvy ale nakonec poslal - ročník 1996. Chce abych mu říkala, jak se má vyfotit a to ho proste bere a on mi pak jen pošle peníze.
Mne je taky už 18+, chtěla bych vědět, jaké nebezpečí tam muže být? Doklad poslal, nevyvijim na nej zaden tlak. Hrozí mi případně nějaké pletky se zákonem? Děkuji

Jakože ti pošle nejdřív fotky, ty se podíváš a přistanou ti za to love na účtu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.6.23 00:01
@Anonymní píše:
Mne je taky už 18+, chtěla bych vědět, jaké nebezpečí tam muže být? Doklad poslal, nevyvijim na nej zaden tlak. Hrozí mi případně nějaké pletky se zákonem? Děkuji

Takže když jsem poslal všem uživatelkám emimina (snad jsem žádnou nevynechal) fotku svého péra, musím teď všem zaplatit? Já myslel, že se to rozesílá bezplatně :think: :D
Co mu napíšeš jako předmět plnění do faktury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
14.6.23 00:02
@rmot píše:
Takže když jsem poslal všem uživatelkám emimina (snad jsem žádnou nevynechal) fotku svého péra, musím teď všem zaplatit? Já myslel, že se to rozesílá bezplatně :think: :D
Co mu napíšeš jako předmět plnění do faktury?

Ehm, já nic nemám :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.23 00:08
@Černá Madonna píše:
Jasný. ;)
Na netu se každej může přetrhnout, aby poslal svoje nádobíčko a úplně zadara. :mrgreen:
Dobrý vtípek na dobrou noc. :mavam:

Nevím co vám na tom přijde jako vtip, nám mladým holkam takhle neustále někdo píše., zkratka ho vzrušuje když mu řeknu ať si ho vyfotí tak a tak a bere to jako mou službu, za kterou mi chce zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.23 00:10
@Dahlia0409 píše:
Jakože ti pošle nejdřív fotky, ty se podíváš a přistanou ti za to love na účtu? :mrgreen:

Ano, přesně tak

• Citovat
  • Upravit
16456
14.6.23 00:11
@Dodinka21 píše:
Nevím co vám na tom přijde jako vtip, nám mladým holkam takhle neustále někdo píše., zkratka ho vzrušuje když mu řeknu ať si ho vyfotí tak a tak a bere to jako mou službu, za kterou mi chce zaplatit

A kde máš jistotu, že je to jeho foto? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
14.6.23 00:12
@Anonymní píše:
Ano, přesně tak

Tak do toho bych teda fakt nešla, je to dost nedůvěryhodné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.6.23 00:14
@Dahlia0409 píše:

To tedy netuším, jak se mi povedlo tě vynechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304
14.6.23 00:16
@Dahlia0409 píše:

Já teda taky né. Kde nic tu nic. Natož penízky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
14.6.23 00:21
@rmot píše:
To tedy netuším, jak se mi povedlo tě vynechat :)
@Černá Madonna píše:

Tak čekám na nápravu, ať vím, jestli překvapením nadšeně usnu, nebo smíchy naopak ne :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.6.23 00:26
@Černá Madonna píše:
To je divné, asi na emiminu zlobí doručování soukromých zpráv. A to to byla taková hezká fotka, dokonce s veršovaným věnováním :)
@Dahlia0409 píše:
Tak čekám na nápravu, ať vím, jestli překvapením nadšeně usnu, nebo smíchy naopak ne :think: :lol:

Znovu už to raději rozesílat nebudu, když jsem teď zjistil, že se za to platí :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304
14.6.23 00:28
@Dodinka21 píše:

Předpokládám, že tuto službu provozujete i obráceně. ;)
No, to musí být tvoje mamina štěstím bez sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
14.6.23 00:28

@rmot Dobře, budu hodná, první foto zdarma, za další už chci peníze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...