Foxis tbl

183
9.9.14 20:03

foxis tbl

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti s tabletami Foxis 37? Je tam prý dost tramalu, tak mám obavu, zda je vůbec rozumné to brát :nevim:, hlavně když nejsou závažné důvody,…předepsáno na únavu. Moooc děkuji za jakoukoliv reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
9.9.14 23:24

Nemám osobní zkušenost, že bych je užívala, já jsem spíš na druhé straně, tedy předepisuji :mrgreen:. Je to lék na složený, obsahuje jednak tramadol, jednak paracetamol, toho tramadolu je tam méně než v nejslabších tabletkách např. Tramalu (pro upřesnění- tramadol je název účinné látky v léku, Tramal je už konkrétní název léku, stejně jako např. Tramabene, Prothradon,… to jsou názvy stejného léku od jiných firem), tj. nejslabší Tramal na trhu je 50mg, ve Foxisu je ho tedy méně, je tam navíc ten paracetamol, který zvyšuje jeho účinek.

Ale prostě, je to analgetikum, tedy lék na bolesti, takže bych to rozhodně nebrala na únavu. Samozřejmě neznám tebe ani tvůj stav, ale pokud opravdu nemáš bolesti, ale jen tu únavu, jak píšeš, nebrala bych a upřímně nechápu, jak to někdo může na únavu předepsat (ale opakuji, neznám všechna fakta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.9.14 09:52
@Samamama píše:
Nemám osobní zkušenost, že bych je užívala, já jsem spíš na druhé straně, tedy předepisuji :mrgreen:. Je to lék na složený, obsahuje jednak tramadol, jednak paracetamol, toho tramadolu je tam méně než v nejslabších tabletkách např. Tramalu (pro upřesnění- tramadol je název účinné látky v léku, Tramal je už konkrétní název léku, stejně jako např. Tramabene, Prothradon,… to jsou názvy stejného léku od jiných firem), tj. nejslabší Tramal na trhu je 50mg, ve Foxisu je ho tedy méně, je tam navíc ten paracetamol, který zvyšuje jeho účinek.Ale prostě, je to analgetikum, tedy lék na bolesti, takže bych to rozhodně nebrala na únavu. Samozřejmě neznám tebe ani tvůj stav, ale pokud opravdu nemáš bolesti, ale jen tu únavu, jak píšeš, nebrala bych a upřímně nechápu, jak to někdo může na únavu předepsat (ale opakuji, neznám všechna fakta).

Co se týče těch fakt: jde o přítele, napsal mu to sexuolog, u iterého byl s jistým problémem ( potřeboval oddálit… ), tam řekl že trpí únavou poslední dny, ačkoliv problém je dlouhotrvajícího rázu a dostal tedy nějakou mast pro osobní užití :) a dále recept tady na tyto léky s tím, že má vyzkoumat co je lepší, co víc oddaluje… toliko k faktům, hlava mi to moc nebere, stejně jako Vám, proč zrovna toto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
12.9.14 22:00

@otazniky přiznám se, že o sexuologii nemám ani ponětí, ale nikdy jsem neslyšela, že by analgetika oddalovala vyvrcholení (jako vedlejší účinek). Popravdě jsem netušila, že by na toto mohly být nějaké medikamenty, myslela jsem, že se doporučují spíš nějaké obecné praktiky typu přerušování, myšlení na nahatou Zuzanu Paroubkovou apod. :mrgreen:. Tak nevím, mě se tato indikace nelíbí, zkusit to může, jednorázovým požitím se samo nic nestane, ale při představě, že by mu to fungovalo (ať už třeba jako placebo efekt) a byl hodně náruživý, to by pak padlo balení :mrgreen: a už by to nebylo tak neškodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
14.9.14 13:00
@Samamama píše:
@otazniky přiznám se, že o sexuologii nemám ani ponětí, ale nikdy jsem neslyšela, že by analgetika oddalovala vyvrcholení (jako vedlejší účinek). Popravdě jsem netušila, že by na toto mohly být nějaké medikamenty, myslela jsem, že se doporučují spíš nějaké obecné praktiky typu přerušování, myšlení na nahatou Zuzanu Paroubkovou apod. :mrgreen:. Tak nevím, mě se tato indikace nelíbí, zkusit to může, jednorázovým požitím se samo nic nestane, ale při představě, že by mu to fungovalo (ať už třeba jako placebo efekt) a byl hodně náruživý, to by pak padlo balení :mrgreen: a už by to nebylo tak neškodný.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nahatá Zuzana by mohla mít za následek totální frigiditu :lol:… no brát to nebude, zkusí doporučenou mastičku a recept na prášky se zlikviduje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.9.14 23:16

Na druhou stranu, jestli někdo z vás nebo z rodiny trpí třeba na ischiasy nebo nějaké jiné silnější bolesti zad, tak bych Foxis klidně vyzvedla, může se hodit :mrgreen:.
Jo, nahatá Zuzana byla asi moc, já si narychlo nemohla představit někoho…ehm…méně přitažlivého, abych nebyla drsná k ženám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.9.14 08:18
@Samamama píše:
Na druhou stranu, jestli někdo z vás nebo z rodiny trpí třeba na ischiasy nebo nějaké jiné silnější bolesti zad, tak bych Foxis klidně vyzvedla, může se hodit :mrgreen:.
Jo, nahatá Zuzana byla asi moc, já si narychlo nemohla představit někoho…ehm…méně přitažlivého, abych nebyla drsná k ženám :mrgreen:.

Na tom něco bude, to mne vůbec nenapadlo vyzvednout a nechat pro případ bolestí…děkujiiii :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí