Francouzká kuchyně

799
11.1.14 13:53

Francouzká kuchyně

Ahoj holky, mám rada Franci, je to krásná země a chtěla jsem se zeptat zda něktreá z vás nemá nějaké originální recepty, já vím na netu je toho hodně, a jedno jidlo má x receptu, hledám opravdu originalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3037
11.1.14 14:10

Originalni :think: Sneci a zabi stehynka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
11.1.14 14:13

Receptu mam nekolik. Ale to s originalitou nechapu, ty moje pochazi z kucharek, sama bych si netroufla neco vymyslet, tak nevim jestli jsou „originalni“, ;) Vsude je to stejny, i tady ma na svickovou kazdy svuj recept. Je potreba vyzkouset, najdu recept vyzkousim a bud si ho upravim podle sveho nebo necham jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.14 16:36

Ahoj, zadej si do Google Joel Robuchon teda nevim jak se to přesně píše :) ale to je tamní nejlepší a nejslavnější kuchař, taková legenda u nich. Najdeš spoustu receptu od něj, i na youtube jak v Angličtině tak ve Francouzštině. Pokud někdo vaří originální jejich kuchyni tak on. Je to teda jenom nápad - ale on je starší generace a spíš vaří takovou tu starší Francouzskou kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
11.1.14 19:59

Mám recept na suprovou žampionovou polévku…jen co najde recept, dám ho sem. :)

• Citovat
  • Upravit
788
11.1.14 20:07
@machovicsimca píše:
Ahoj, zadej si do Google Joel Robuchon teda nevim jak se to přesně píše :) ale to je tamní nejlepší a nejslavnější kuchař, taková legenda u nich. Najdeš spoustu receptu od něj, i na youtube jak v Angličtině tak ve Francouzštině. Pokud někdo vaří originální jejich kuchyni tak on. Je to teda jenom nápad - ale on je starší generace a spíš vaří takovou tu starší Francouzskou kuchyni.

J. Robuchon je opravdu vynikající kuchař, a opravdu nevaří starší kuchyni -naopak, dělá výtečnou fr. kuchyni v moderním stylu. Jinak pokud máš zájem o recepty -specifikuj o jaké máš zájem..dezerty? polévky? maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
11.1.14 20:17

Všechno, polevký maso i dezerty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.14 20:18
@Sofierules píše:
J. Robuchon je opravdu vynikající kuchař, a opravdu nevaří starší kuchyni -naopak, dělá výtečnou fr. kuchyni v moderním stylu. Jinak pokud máš zájem o recepty -specifikuj o jaké máš zájem..dezerty? polévky? maso?

Moc díky za opravu zas tolik se v tom nevyznám, brala jsem to spíš podlě věku, že by mohl vařit tradičnější kuchyni ve smyslu stará škola :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
11.1.14 20:24

V pohodě, jen jsem ho chtěla trochu bránit -měla jsem tu čest být v Paříži v jeho restauraci a bylo to ultramoderní a ultravýborné.
Ježiš já mám plno receptů -také miluji fr. kuchyni, tarte tatin? to je obrácený jablečný koláč? slávky na víně? jehněčí? paštiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
11.1.14 20:30

Doporucuji toto…http://www.wining.cz/cibulovykolac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...