Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj chtěla bych dneska upéct nějakou dobrotu, ale mám pocit, že peču pořád to samé, takže jsi jdu pro nápady. Nejím kakaové a moc suché buchty, ale zase nechci, aby to bylo nějak extra těžké, tak třeba něco s tvarohem. Tak co pečete o víkendu vy?
Díky za nápady ![]()
Já se dneska chystám upéct piškot, ten potřu bud tvarohem nebo marmeládou, na to položím ovoce- jakékoliv a přeliju pudinkem- 1 puding se uvaří v půl litru vody+ cukr, je to výborné a není to suché ![]()
Dnes nedoporučuju třenou
Asi nějaký temný síly na ní působily a nepodařila se mi upéct ani podruhé ![]()
Tak jsem udělala rafaelo řezy. - viz google. Ale to je možná na tvůj vkus moc těžké ![]()
Nebo miluju HRK HRK - svěží buchta. ale málokdy má člověk doma ingredience ![]()
Já akorát dopekla
buchtičky, ty budou k večeři
koláče s tvarohem-odpo svačina a kluci chtěli muffiny, tak ty mají po O
Zrovna jsem dopekla: Normální piškot a na to: puding 2 sáček vanilkový uvařit s půl litr mlíka, cukr, ještě do horkého přimíchat 100 g másla a 2 tvarohy ve vaničce, trochu rumu může být, potřeme buchtu a necháme ztuhnout, mnam
Já bych si docela dala bábovku. Co peču já? Nic, peču jen výjimečně. Ale muž peče nejčastěji štrůdly a perníky.
Zkuste jablečný koláč z křehkého těsta, není to moc pracné a chutná to skvěle
A ještě u nás hodně frčí piškot na to krém z 3 pudinků a litru mléka, smíchaný se 2 zakysanými smetanami, dá se na piškot půlka krému, pokladeš piškoty namočené v rumu nebo kávě, dáš zbytek krému a posypeš kakaem/ grankem
@Mišalí píše:??? ty by mě zajímali nemohla bys hodit recept
Kinder řezy
Hm a teď si vybrat, popravdě mám momentálně chuť na všechno
. Příteli je to jedno, ten sní co před něj postavím, ale na co mám chuť já… toť otázka ![]()
Já mám v troubě ovocnou buchtu ála bublanina - to můžu jíst pořád ![]()
Já se chystám na toto
jen musím pro tvaroh
http://varecha.pravda.sk/…-recept.html