Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V puberte maximalne, v dospelosti je to jista znamka nevery
![]()
Nikoho jiného než mého přítele nelíbám (jen pusa na tvář s přáteli) ani francouzsky ani česky.
Ani se nikoho jiného nedotýkám na intimních místech. A nic podobného.
A tenhle dotaz nechápu, přijde mi samozřejmé co patří jen do vztahu dvou lidí…
Nějak to nechápu.. nemám důvod líbat někoho jiného, než partnera. Pro mne je to intimní, tudíž to patří jen nám dvěma.. Maximum je, že kámošům dám pusu, ale proč je líbat, to nechápu.. ano, přijde mi to přes čáru.
@nikol.ondrášovka píše:
V puberte maximalne, v dospelosti je to jista znamka nevery
vidim to uplne stejne
To je něco jako „je anální sex nevěra, když mám vlastně toho druhého u pr..le?“ ![]()
Nemohla jsem si pomoct ![]()
@vendulka72 píše:
To je něco jako „je anální sex nevěra, když mám vlastně toho druhého u pr..le?“
Nemohla jsem si pomoct
Ono od libani uz asi neni tak daleko k soulozeni, takze svym zpusobem to nevera je. Aspon mne to tak prijde, ja bych jen tak nekoho nelibala, aniz bych k nemu neco necitila. Co clovek to nazor. Nekdo by treba i o oralu rekl, ze kdyz to neni pohlavni styk, tak to neni nevera ![]()
Nevím proč by měl můj chap někoho jiného líbat francouzsky. To přece není dobrým zvykem v těchto krajích.
To jako potká kamarádku a na přivítanou se s ní vykousne?
Naopak samozřejmě to stejné.
@Kapsička88 píše:
Podle mně to nevěra není.
No ale zcela běžné to taky není. Ty francouzsky líbáš lidi jen tak na potkání?
@Baby86 píše:
Ono od libani uz asi neni tak daleko k soulozeni, takze svym zpusobem to nevera je. Aspon mne to tak prijde, ja bych jen tak nekoho nelibala, aniz bych k nemu neco necitila. Co clovek to nazor. Nekdo by treba i o oralu rekl, ze kdyz to neni pohlavni styk, tak to neni nevera
tenhle názor zastává můj kámoš. Dokud nezasunu zepředu, tak to není nevěra, tudíž orál a anál jako nevěru prostě nebere… být jeho partnerkou, tak ho asi odstřelim
ale přesně jak píšeš, každý to bere jinak.
@vendulka72 píše:
To je něco jako „je anální sex nevěra, když mám vlastně toho druhého u pr..le?“
Nemohla jsem si pomoct
Nevím, jestli už je to jako nevěra. Ale asi ano. Líbání je dost intimní věc a rozhodně líbám pouze člověka, kterého miluji - tedy manžela. Něco jiného je přátelská pusa na tvář, ale že bych potkala starého kamaráda a vrazila mu na přivítání jazyk do pusy
- to fakt ne
@martina.se píše:
tenhle názor zastává můj kámoš. Dokud nezasunu zepředu, tak to není nevěra, tudíž orál a anál jako nevěru prostě nebere… být jeho partnerkou, tak ho asi odstřelimale přesně jak píšeš, každý to bere jinak.
dobre muzeme mit kazdy trosku jinou definici nevery, nicmene i on podle me moc dobre vi, co uz je tzv pres caru a vse ostatni uz je jen alibismus a zkouska tolerance partnerky ![]()
Mám dotaz,
asi není pochyb, že franouzský polibek je velmi intimní, ale považujete francouzské líbání za nevěru? Podotýkám, že ne v opilosti, ale za střízliva. Někde jsem četla, že o franouzském polibku se říká, že to je „jazyková“ obdoba soulože.
Líbali byste se takto s někým ke komu byste nic necítili?