Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@quinny píše:
by asi nechapal a predpokladam ze by to nesl hooodne spatneMmch zakladatelko chtelo by to nejake info, jakoze udelal ti to chlap a ted se ti snazi namluvt, ze je to normalni a o nic nejde
to si piš, že by ho to položilo.. ale jsem taky zastáncem toho, že by potřeboval lekci
ono na něj dojde a čím později, tím to pro něj pak bude horší..
Navic, nemuzu si pomoct, ale mi prijde nejaky prociteny dlouhy a krasny libani jako vetsi nevera, nez nejaka rychlovka, pro ukojeni momentalniho chtice… ![]()
@martina.se hlavne aby v tom nebyli deti. A kolik mu je ze jeste nebyl zamilovan? Ono to vazne asi bude hlavni pricina. Pokud nebyl schopen se zamilovat, pak asi slecny jsou jen jeho sexualni objekty…
@Barca12345 souhlas v tom libani ta laska proste je. Vsak lehke zenstiny se se zakazniky nelibaji ne ![]()
Me spis prekvapilo jak jsi psala predtim, ze kdyz nejsi ve vztahu mas to i v tom libani volnejsi ![]()
@quinny píše:
@Barca12345 souhlas v tom libani ta laska proste je. Vsak lehke zenstiny se se zakazniky nelibaji ne
Me spis prekvapilo jak jsi psala predtim, ze kdyz nejsi ve vztahu mas to i v tom libani volnejsi
To mam, nepotrebuju k libani lasku… pokud jsem volna. ![]()
@quinny píše:
@martina.se hlavne aby v tom nebyli deti. A kolik mu je ze jeste nebyl zamilovan? Ono to vazne asi bude hlavni pricina. Pokud nebyl schopen se zamilovat, pak asi slecny jsou jen jeho sexualni objekty…
31, ještě mladý žabec..děti neplánuje.. on to nechce slyšet, ale je celý táta.. jeho tatík byl to samé.. ![]()
Proč bych se měla jen tak s někým líbat? ![]()
Pusu na ústa na přivítanou a rozloučení dávám jen nejbližším přátelům, líbání je jen pro manžela. Ano, pro mě by to nevěra byla
.
Začíná to líbáním, končí to u nevěry. Nikdy jsem se nelíbala s člověkem, ke kterému bych aspoň něco necítila a myslím si, že líbat ve vztahu někoho jiného je minimálně počáteční problém. Aspoň u mě.
K čemu je vlastně líbat člověka, ke kterému nic necítím? Nic z toho nemám.
Ono i ta zmínka v opilosti - když už se člověk líbá v opilosti, tak to není jen tak a čeká minimálně sex.
Líbání samotné, je projev emocí k druhému. Za můj život jsem se opravdu nepolíbila s nikým, ke komu bych neměla citový vztah. Když tam nebyl, tak mi to nešlo.
Kdybych viděla mého přítele v objetí jiné, se kterou se vášnivě líbá, tak bych s ním nemohla být.
Jak už zde bylo zmíněno. Bolelo by mě to víc, než samotný chlapský sobecký rychlovkový zářez bez emocí s cizí ženskou ![]()
No zjistit, že se partner líbá jinde a nedejbože mi to oznámit výrazem, že se někde „vykousnul“, jak jsem to tady někde četla, klepne mě dvojnásob. ![]()
Tak asi jak kdo, ale někdo se prostě rád líbá a nemusí od toho nic čekat
samozřejmě, pokud má partnera, tak by se měl asi líbat jen s ním ![]()
My se s mužem líbáme jen spolu, ani jeden nemáme potřebu někde okusovat někoho jiného a považovla bych to za nevěru.
Když někam jdeme do společnosti si sednout, tak si manžel dá pusu na líčko, hlavně se ženama ze své rodiny se tak vítá a loučí nebo s nějakou známou na přivítanou, tomu říkáme sousedská pusa
.
Ale francouzáka to né
![]()
Podle mně „francouzák“ nevěra určitě je. Je to velmi intimní a neumím si představit, že bych takto líbala někoho ke komu nic necítím.
No já myslím, že nevěra to je určitě to líbání a je jedno jestli v opilosti nebo ne
Ve chvíli když pustím něčí jazyk do své pusy tak vím že mě dozajista sexuálně přitahuje a že to pokračování dál by jistě oboustranně šlo, protože tam je chemie čili ano pro mě je francouzák jistá forma nevěry