Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@perinbaba25 sem na radbuze. Hledam kamosku na vinko a pripadne i nake disko
kdyztak pisni zpravu a domluvime se ![]()
Holky, mam na vyber jednoluzkoveho pokoje ve FL : Hotel Adler - Radbuza nebo Goethe. Poradite, prosim, kde je to lepsi?? Jidlo a tak vsechno?? Moc by mi to pomohlo. Dekuji
Já byla v Goethe a líbilo se mi tam. Jídlo bylo rautem. Je propojeny se Savoyem a můžeš využívat i jeho služby, což je bazén a sauna.
@perinbaba25 ahoj ja budu v Pawliku od 9.4. na 4 týdny, tak muzem pak něco podniknout, jedu už po 3. a budu rada za mladou společnost mezi všemi těmi důchodci ????
@Elefteria juuu, to tam budeš ještě týden i v mém termínu
já jedu 30.4. na 3 týdny.
@Marťuše kamoska nastupuje 7.5 na Goethe. Tak se také rada přidá ![]()
@Elefteria píše:
@perinbaba25 ahoj ja budu v Pawliku od 9.4. na 4 týdny, tak muzem pak něco podniknout, jedu už po 3. a budu rada za mladou společnost mezi všemi těmi důchodci ????
Tak to je super, a už si bola niekedy ubytovaná v hotely Pawlík?? Aké to tam je? Zaujímalo by ma, ako to je s praním. Viem, že tam je služba. Nevies kolko stojí? A aké je tam jídlo atd.
Na hotelu PAwlík je jídlo formou švedských stolů. Služba praní prádla vyprání pyžama stálo 70,– Kč. Já si peru sama a v pohodě.
@KLaudie723 píše:
Na hotelu PAwlík je jídlo formou švedských stolů. Služba praní prádla vyprání pyžama stálo 70,– Kč. Já si peru sama a v pohodě.
A když si to perieš sama tqak kde si to vešás? ja nebudem mat balkon.
@perinbaba25 jj už jsem v Pawliku byla cca před rokem a půl, celkem to šlo, přijde mi jako to nejlepší kde můžeš být. Co se týká jídla tak se točilo přibližně podobný cca po 3tydnech. Já nejsem nijak extra vybíráva takže jsem byla spokojena, na výběr jak česká tak lehčí kuchyně. Téměř denně jsem měla nějakou rybu a zeleninu. V ty době jim přišel nový šéfkuchař z Prahy - takže se mohlo zase něco změnit, ale myslím ze to bude v poho. Praní tam je za poplatek dle ceníku, záleží co ji ďas vyprat, věci můžeš sušit v koupelně. Jinak hotel je pěkný, vše pod jednou střechou, jen pokojské byly ráno docela hlučné.