Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem se dnes na to ptala a Pawlik bere od teď poukázky kdo je ubytovány v Pawliku.
Ahojky děvčata jedu 23.4. do Pawliku a mám 10poukazů, kdo jede poprvé do FL nabízím zdarma poukaz 1000Kč a k tomu vínko láhev dle výběru
budu v lázních 4týdny
tak Vám vše mohu předat osobně
a zdarma Vás provedu po lázních ![]()
Ahojky holky jedu do Pawlíku 2.4. na 3 týdny. Jede nekto z vás taky v tom termínu?
Ahojky Holky mi odjíždí 2.4.2017 já budu ještě tady týden jsem ubytována na B č.124. Mohu ti předat poukaz pokud jedeš poprvé.
@KLaudie723 a jak je ve FL. Už se moc tesim. Jsou nějaké akce?
Jsou pořád nějaké akce dnes jedeme na výlet po obědě po chebsku
Jinak se tu vydávají františkové listy tam jsou napsány jaké jsou akce tak my využíváme plnými doušky ![]()
@KLaudie723 píše:
Ahojky Holky mi odjíždí 2.4.2017 já budu ještě tady týden jsem ubytována na B č.124. Mohu ti předat poukaz pokud jedeš poprvé.
Ahojky to je škoda, že už v nedeli odchádzate. Ano jedu poprvé a poukaz by som určite rada uvítala. Dakujem ![]()
@Lenka19851 píše:
Ahojky děvčata jedu 23.4. do Pawliku a mám 10poukazů, kdo jede poprvé do FL nabízím zdarma poukaz 1000Kč a k tomu vínko láhev dle výběru![]()
budu v lázních 4týdny
tak Vám vše mohu předat osobněa zdarma Vás provedu po lázních
Ja jedu 2.4 to je škoda, že idem až tak pozde, tiež budem v Pawlíku ubytovaná ![]()
Já jedu zítra, do 23.4.
Do Goethe.
Určitě se někde s někým potkáme ![]()
Holky já tu budu ještě týden od 2.4 do 9.4. ráda se s Vámi sejdu i dám poukázku pokud budete chtít jsem na pokoji jak jsem psala 124 B mužete mi zavolat ráda se s Vámi sejdu a poradím.
![]()
@perinbaba25 ahoj já tu ještě týden budu tak klidně se mužeme sejít
Ja jedu zitra do 16.4 tak budu taky rada za kamaradku a pruvodce ![]()
@bebecinka píše:
Ja jedu zitra do 16.4 tak budu taky rada za kamaradku a pruvodce
Ahoj a kde budeš ubytovaná?