Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bebecinka pokud ti nedoporučí prodloužení, tak o procedury přijdeš a budeš tam téměř zbytečně. Už jsem ti to psala. Nech si napsat Duphaston.
@bebecinka píše:
Holky mam dotaz, jak je to s procedurama, kdyz v laznich dostanu mrchu?
Měla jsem „mrchu“ v lázních a bez problémů se dalo se sestřičkami domluvit a nahradit jinými procedurami, které mít můžeš nebo ubrat kvůli bolestem. Samozřejmě irigace (výplach), gyne plyn, tampony mít nemůžeš. Mě to vyšlo dobře, že jsem to měla v týdnu jen 2 dny. Na koupele (perlička, uhlička aj.) můžeš mít tampon, na slatinnou koupel se první dny nedoporučuje, pak jak je to slabší, tak už jo (s tamponem). U masáží se jen nemasíruje bederní část první dny (musí se to masérce říct). Vše jsem si zjišťovala u sestřiček. Měla jsem prodloužení pobytu o týden a o celkový počet procedur jsem nepřišla. Do lázní jedeš, aby se tvé tělo dalo dokupy a vše urovnalo a uzdravilo, proto bych se hormonama rozhodně necpala. Takže nevěš hlavu ![]()
@holoubatko ono de u me hlavne o to, ze nevim jak bude telo fungovat, kdyz nebudu brat clostil. S clostilem 29DC a taky pred odjezdem bych mela mit ovu. Takze leky nechci brat, co kdyby se zadarilo. Mrchu mam 1-2dny. No uvidim co mi hlavne rekne v caru 21.3 a odjizdim 26. Takze se fakt necham prekvapit. Jinak jak sem se moc tesila, tak z toho zacinam mit hruzu!! Bojim se, ze mi bude moc smutno po pejskovi a manzelovi. Nikdy jsme od sebe nebyli tak dlouho. A kdyz sem mu rekla o tom prodlouzeni, tak se desil, ze 4tydny fakt neda
a taky mam hruzu z cesty, pojedu vlakem a ja fakt nejsem cestovatel a buh vi kam dojedu
![]()
@bebecinka Z cesty strach neměj. Budeš přestupovat jen jednou a to v Plzni. Taky jsem se nejdřív těšila a pak už ne. Ale zvládla jsem to. Nejhorší byla první noc. Hned druhý den jsem potkala partu holek od nás z hotelu a už moc času na smutek nebylo.
@Janička 1211 prave ze bych mela 2× prestupovat. No alevzvladli to jini, zvladnu i ja
@bebecinka 2×?
Jo možná když by jsi chtěla jet z nádraží na zastávku Aqafora. Tak to by bylo podruhý. Ale z nádraží a ze zastávky je to asi přibližně daleko k tvému hotelu.
@Janička 1211 kdyz pojedu v 8 z CB tak prestup v Plzni a v Chebu. Nebo muzu ppckat 2h v Plzni a prestupovat jen tam. Nebo jed z CB v 10, ale vzdy na prestup mam par minut, takze radsi pojedu v tech 8 a pockam v plzni na pendolino
@bebecinka ano, taky jsem to tak měla naplánováno. Odjezd z Protivína v 10.31. S přestupem jen v Plzni.
@bebecinka Z ms bych si opravdu hlavu nelámala, v lázních se dá tvé tělo dokupy a i kdybys to tam dostala, tak nevěš hlavu a u tebe, která to má jen 2 dny už vůbec ne
Taky jsem se bála, co tam budu dělat tak dlouhou dobu sama, když tam nikoho neznám, ale jak psala Janička, také jsem se tam hned první den seznámila se spousty holek i starších a bylo fajn. Na smutnění není opravdu čas a hlavně si to tam jdeš užít a řešit sebe…muž s pejskem počkají nebo ať tě přijedou navštívit, nemáš to zase tak daleko, aby to nebylo možné. Můj přítel mi dojel až od Ostravy (6h cesta pendolinem). Si vem, jak to bylo kdysi, nebyly mobily, ani internet a museli to zvládnout, dneska jsme mobilní, můžeme si skypovat, volat, psát - to bych fakt neřešila. Pak jak budeš odjíždět z lázní, tak se ti nebude chtít, věř mi ![]()
@holoubatko vsak tohle vim, ze se mi pak nebude chtit dom
ja sem stresik a vse hodne resim! Jednou se tesim, pak se mi nechce
ale ze si to tam uziju, to sem si jista!!
@bebecinka prijdes akorat o dve procedury a tou je irigace a tampon a misto toho dostanes jinou proceduru dokud ms nezkonci
Ahoj ženy, chystáte se některá do FL od 23.4? Zatím lázně schválené nemám, ale mám už zarezervovaný hotel Pawlik, chtěli po mně zaplatit i zálohu, takže snad bude schváleno brzy
Jinak jsem se chtěla zeptat, psaly jste zde některé, že když má žena endošku, tak ji nedají některé procedury, nejsou to ty stejné procedury, které se nedávají, když je menstruace? Díky za odpověď. ![]()
@lanwill Ahojky, myslím, že to tak je. Při endošce nedostaneš slatinné tampóny a irigaci nevím. Ale při ms určitě ne.
@lanwill já mám endošku a neměla jsem slatinný zábal (kalhotky) na bederní a břišní část, pak tampon a slatinnou koupel klasickou horkou. Izotermní (teplá)slatinou koupel jsem měla až za týden pozorování, zda nemám bolesti. A to samé i s irigací. Ale záleží v jakém stavu zrovna si, některé holky s endoškou měly irigaci hned. Při menzes jsem nesměla mít irigaci, gyne plyn, slatinnou koupel (v první dny). Pokud víš, kdy bys měla ms dostat, tak se se sestřičkami případně dohodni. Může ale nastat situace, že na tebe budou některé procedury působit tak, že ms dostaneš dříve. Pár holkám se to tu stalo.
Tak Pawlik neuznává slevove poukazy. Jen od lidí, kteří bydleli v Pawliku. Nevíte jak je to v jiných hotelech?