Františkovy lázně - 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
19.2.17 15:46

@lanwill ahoj, jsem nyní v lázních v hotelu Adler a je to tu moc fajn. Byla jsem tu s barevnoukvětinkou :-) Já mám jednolůžák (zdarma fén, ručníky, každý den úklid, za poplatek župan a internet) a jsem spokojená už jen z důvodu, že je tu spousta lidí nemocných (hlavně důchodců), pro své soukromí a klid v noci :-D Jídelnu tady mají svou, snídaně formou bufetu, oběd a večeře z výběru jídel dle jídelníčku. Chutná mi tu zatím skoro vše krom některých vyjímek. Bar je tu také. Procedury mám většinu v hotelu (mají zde nové balneo) krom cvičení, slatinných koupelí (císařské lázně) a plynu (plynové lázně - to dochází každý). Bazén máme v rámci hotelu od po-pá zdarma jak už psala barevnákvětinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.2.17 16:57

Hotel Pawlik(Jesenius a Radbuza)neuznavaji od noveho roku slevovy poukaz na 1000kč.:-( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
23.2.17 21:26
@bebecinka píše:
Ahoj, holky 20.2 nesu papiry na poj. a snad mi lazne schvali! Proto se chci zeptat jak to chodi? Mela sem za to, ze poj.to schvali a pak volaji z lazni z hotelu a tady se docitam, ze si to domlouvate vy, tak sem z toho zmatena! :nevim: dekuji za kazdou dobrou radu!! Klidne budu na pokoji s nekym, abych tolim nedoplacela

Ahoj, pokud chceš nějaký konkrétní termín, tak je lepší si zavolat dopředu, protože v určitých termínech bývá opravdu dost plno. Kdyby pak náhodou pojišťovna lázně neschválila, tak zavoláš a termín zase zrušíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
24.2.17 07:07

@khanca jak to, že ne? Mě ho uznali a kolegyni taky..,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.2.17 16:30

Tak uz mam schvaleno a termin predbezne na 26.3 :srdce: :srdce: schvalili to behem 3dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
24.2.17 16:47

@bebecinka no vidíš, já ti říkala, že je to fofr. Do kterého hotelu jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
24.2.17 18:37

@Janička 1211 hele mam zamluvenou radbuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
24.2.17 19:12

@bebecinka Co jsem tak slyšela, tak to taky není žádný luxus a budeš muset všude docházet. Ale mě to vyhovuje, protože je to tu jen o procedurách a o jídle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.17 11:18

Krásný den všem :mavam: nabízím svůj slevový poukaz, platnost do září 2017.Kdo jede poprvé mimo Pawlik(Jesenius, Radbuza).Byla jsem loni na Otavě - čisto všude, strava v Goethe a procedury Goethe-Savoy paráda, je to hned přes ulici. Aquapark pohoda zdarma kterýkoliv den. Adler je také supr, vše pod jednou střechou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.17 17:26

Ahoj holky, tak mi už podruhé lázně zamítli… Asi jsem jediná a ten revizní lékař je idiot. Takže musim do FL zavolat a rezervaci zrušit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
26.2.17 19:17

@T.martasek řekli ti důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
26.2.17 20:24

@T.martasek teda to jsi úkaz. Zkus se odvolat. A víš důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
26.2.17 21:01
@bebecinka píše:
@Janička 1211 hele mam zamluvenou radbuzu

Radbuza patří pod Adler a je cca 60m od hotelu, kam se dochází na jídlo a procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.2.17 09:23

Jaky mas hotel mozna to vyuziji at ti nepropadnou penize Lenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
27.2.17 11:13

@Janička 1211 hele nejsou to km, ale metry, takze pohoda. akorat mi holky reknete, kde je tam vlakac? Pac pojedu vlakem. A co sem si vybrala spoj, tak tam budu v pul2 a nastup mam do 14h dneska prisel zvaci dopis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí