Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lanwill ahoj, jsem nyní v lázních v hotelu Adler a je to tu moc fajn. Byla jsem tu s barevnoukvětinkou
Já mám jednolůžák (zdarma fén, ručníky, každý den úklid, za poplatek župan a internet) a jsem spokojená už jen z důvodu, že je tu spousta lidí nemocných (hlavně důchodců), pro své soukromí a klid v noci
Jídelnu tady mají svou, snídaně formou bufetu, oběd a večeře z výběru jídel dle jídelníčku. Chutná mi tu zatím skoro vše krom některých vyjímek. Bar je tu také. Procedury mám většinu v hotelu (mají zde nové balneo) krom cvičení, slatinných koupelí (císařské lázně) a plynu (plynové lázně - to dochází každý). Bazén máme v rámci hotelu od po-pá zdarma jak už psala barevnákvětinka ![]()
Hotel Pawlik(Jesenius a Radbuza)neuznavaji od noveho roku slevovy poukaz na 1000kč.:-( ![]()
@bebecinka píše:
Ahoj, holky 20.2 nesu papiry na poj. a snad mi lazne schvali! Proto se chci zeptat jak to chodi? Mela sem za to, ze poj.to schvali a pak volaji z lazni z hotelu a tady se docitam, ze si to domlouvate vy, tak sem z toho zmatena!dekuji za kazdou dobrou radu!! Klidne budu na pokoji s nekym, abych tolim nedoplacela
Ahoj, pokud chceš nějaký konkrétní termín, tak je lepší si zavolat dopředu, protože v určitých termínech bývá opravdu dost plno. Kdyby pak náhodou pojišťovna lázně neschválila, tak zavoláš a termín zase zrušíš.
Tak uz mam schvaleno a termin predbezne na 26.3
schvalili to behem 3dnu
@bebecinka no vidíš, já ti říkala, že je to fofr. Do kterého hotelu jedeš?
@bebecinka Co jsem tak slyšela, tak to taky není žádný luxus a budeš muset všude docházet. Ale mě to vyhovuje, protože je to tu jen o procedurách a o jídle. ![]()
Krásný den všem
nabízím svůj slevový poukaz, platnost do září 2017.Kdo jede poprvé mimo Pawlik(Jesenius, Radbuza).Byla jsem loni na Otavě - čisto všude, strava v Goethe a procedury Goethe-Savoy paráda, je to hned přes ulici. Aquapark pohoda zdarma kterýkoliv den. Adler je také supr, vše pod jednou střechou.
Ahoj holky, tak mi už podruhé lázně zamítli… Asi jsem jediná a ten revizní lékař je idiot. Takže musim do FL zavolat a rezervaci zrušit… ![]()
@bebecinka píše:
@Janička 1211 hele mam zamluvenou radbuzu
Radbuza patří pod Adler a je cca 60m od hotelu, kam se dochází na jídlo a procedury.
Jaky mas hotel mozna to vyuziji at ti nepropadnou penize Lenicka
@Janička 1211 hele nejsou to km, ale metry, takze pohoda. akorat mi holky reknete, kde je tam vlakac? Pac pojedu vlakem. A co sem si vybrala spoj, tak tam budu v pul2 a nastup mam do 14h dneska prisel zvaci dopis